PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 The light will switch for the dark

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Aicka
avatar

Aantal berichten : 492
Pawprints : 46
Naam : Roomzeltjuh :')
Leeftijd : 20

Karakterprofiel
Roedel: ||NO||
Leeftijd: ||3 years||
Partner: ||remain strong||

BerichtOnderwerp: The light will switch for the dark   zo jan 29, 2012 7:52 am

Licht stampend wandelde Aicka voort over het witte zand. Het knisperde tussen haar tenen en bleef onder aan haar pootkussentjes plakken. Ook aan haar voor en achterpoten bleef nat zand plakken. Een seconde richtte ze haar donker blauwe ogen op naar de hemel. Aicka had een raar gevoel in haar maag. Merkwaardig, want het was geen misselijkheid of iets dergelijks. Het was een gevoel die ontwikkeld werd in haar hoofd, maar geuit in haar maag. Ze schudde woest met haar kop en liep stampend -nog harder dan daarvoor- verder. Ze had dorst, maar kon geen beek, rivier of meer vinden waar ze haar ondraagelijke dorst kon lessen. Met moeite slikte ze haar weinige speeksel door. Het viel haar op dat ze een droge keel had, droger dan dat ze ooit eerder gehad had. Het slikken ging Aicka steeds moeilijker af en steeds weer dwaalden haar gedachten uit naar andere dingen. Onbelangrijke dingen. Dingen zoals haar verleden, vrienden en familie. Steeds weer drukte ze die gedachten weg, omdat het niet nuttig was om aan te denken. Haar verleden was niet fijn geweest, vreselijk zelfs. Onvergetelijk. Toch wilde ze het niets dan graag vergeten, om weer gewoon de oude Aicka te kunnen zijn. De jonge Aicka. De Aicka die niet teveel piekerde over hoe ze haar gevoelens, gedachten en woorden het beste kon uiten. Dat was volgens haar twee broers de rede dat ze zich vaak zo raar gedroeg. Kinderachtig, zeiden ze. Elke keer wanneer Cayro en Kyran dat zeiden, kon ze die twee wel een klap verkopen. Een harde. Ze bijten totdat ze bloedde en smeekten om genade. Smeekte om gewoon verder te mogen leven. Eén keer, één keertje maar had ze het gedaan. Die twee moesten boeten voor wat ze zeiden en hoe ze haar hadden behandeld in hun puppy tijd. Altijd, maar dan ook altijd, was zij het teefje. Het teefje die niks kon, niks waard was. Een stuk vuil. Aicka wist niet meer hoe het gevecht was afgelopen. Waarschijnlijk niet in haar voordeel, want daarna was ze pas echt de weg kwijtgeraakt. Ze werd gek, zo zeiden haar broers.
Aicka snoof woedend de lucht uit haar omgeving op. Ze was uit haar hum gehaald door haar gedachten. Deze keer was het haar niet gelukt ze te verhullen. De gestoorde blik die meestal op haar kop te zien was, werd verruild voor een chagerijnige, norse bek. Haar blauwe ogen spoten vuur en haar wenkbrauwen stonden naar beneden. Momenteel zag ze er erg angstaanjagend uit. Op dit moment, had de wolf die in de buurt was een groot probleem. Ja, ze rook het duidelijk. Een teef van dezelfde leeftijd als dat zij had. Raar genoeg, herkende ze de geur maar al te goed. Het was de geur van een teef die ze kortgeleden nog had ontmoet. Het was haar sterk bijgebleven wie deze teef was. Het was haar zeer duidelijk. Namen ging ze niet noemen, maar ze kende haar wel. Ongeduldig liet ze zich zakken op het zand. Haar kop liet ze op haar poten zakken. Het was niet de enige wolf die ze rook, althans, dat dacht ze. Een andere geur kwam haar bekend voor, ditmaal de geur van een reeds onbekende wolf. Details kon ze er niet over noemen. Ze was benieuwd, maar bleef geduldig liggen. Ze zouden haar wel naderen. Daar was Aicka verzekerd van.


»»-------------¤-------------««


Aicka ~ Lucky
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://memytm.deviantart.com/
Raine
avatar

Aantal berichten : 389
Pawprints : 86
Naam : Megaaaan
Leeftijd : 22

Karakterprofiel
Roedel: The Wanted Wolves.
Leeftijd: 3 years
Partner: Try to seduce me, dude

BerichtOnderwerp: Re: The light will switch for the dark   zo jan 29, 2012 9:43 pm

Raine trippelde door het woelige woestijnzand. Ze voelde hoe de kleine korreltjes zand zich met haar vacht vermengden en haar overal kriebelden, maar ze probeerde dit zoveel mogelijk te negeren. Haar opperbeste humeur mocht door niets worden veranderd. Het was een tijd geleden dat ze zich zo opgelucht had gevoeld, hoewel ze eigenlijk helemaal geen reden had om om zich zo blij te voelen. Nog steeds was ze zenuwachtig voor de komende activiteit met haar roedel, nog steeds voelde ze zich rot over hoe de eerste ontmoeting met die vreemde wolf Aicka was verlopen. Waar die blijheid dan vandaan kwam, bleef haar een raadsel, maar ze had ook niet veel zin om daar over na te denken. Het was gewoon zo, ze moest er maar blij mee zijn.
Ineens schoot door haar hoofd dat ze Nathan al een hele tijd niet had gesproken, en dat terwijl hij nota bene mede-alfa was van The Wanted Wolves. Raine kreeg het gevoel dat ze hem een beetje verwaarloosde, aangezien ze alleen maar bezig was met het beantwoorden van huilen van wolven die bij de roedel wilden komen, en het houden van onzinnige gesprekken met chagrijnige wolven. Stiekem miste ze hem wel een beetje. Toen hij haar uit het moeras had gered, was ze hem zo ongelofelijk dankbaar geweest, alleen had ze nog steeds het idee dat ze hem nog niet genoeg had bedankt. En dit lange weg-zijn was ook niet echt een aardig bedankje. Misschien moest ze maar iets leuks verzinnen om ooit met z'n tweeën te doen, of misschien kon ze hem wel blijmaken met de twee wolven die ze voor de roedel had kunnen werven? Raine schudde haar kop. Niet nu. Daar dacht ze later wel over na.
Een warme windstroom verraste Raine aangenaam - of onaangenaam? De wind had namelijk een vaag bekende geur met zich meegenomen. Met haar amberkleurige kijkers speurde ze de omgeving af, in de hoop een bekende gestalte te zien, maar alles wat ze zag waren de enorme zandheuvels en de wonderbaarlijke strakblauwe lucht. Stiekem hield ze heel erg van dit gebied, ook al was het eigenlijk een beetje te heet naar haar zin. Nu het overal in Feralis ijskoud was, was het zuiden toch de aangenaamste plek om te verblijven, dus mocht ze niet zeuren over de warmte hier. Het teefje wachtte op een nieuwe windvlaag die niet lang op zich bleef wachten, en volgde deze in tegengestelde richting om zo bij de drager van de bekende geur te komen. Al snel kwamen de vage contouren van een donkergekleurde wolf in zicht. Raine kneep haar ogen samen. De kop van de schim hadden prachtige, felblauwe ogen. Aicka, dat kon niet missen. Het chagrijnige teefje dat haar zo had afgesnauwd bij de Crystal Cove lag nu hier met een norse blik voor zich uit te staren. Niet goed wetend wat ze eigenlijk moest doen, liep ze nog wat verder naar voren tot er een redelijke afstand tussen beide teefjes zat. "Goeiemiddag?" zei ze een beetje onzeker, niet goed in kunnen schattend hoe Aicka zou reageren op haar aanwezigheid.

»»-------------¤-------------««


Raine . Dagon
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://newyorkcity.actieforum.com
 

The light will switch for the dark

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Feralis :: South :: Sandsorrow Deserts-