PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 White and Dark.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Meadow
avatar

Aantal berichten : 32
Pawprints : 22
Naam : Pris.
Leeftijd : 23

Karakterprofiel
Roedel: Free forever.
Leeftijd: 1,5 Years.
Partner: I will suck your brains out.

BerichtOnderwerp: White and Dark.   zo jan 08, 2012 5:17 am

Rotsen beperkte haar zicht, in verschillende soorten hoogtes. Haar klauwen werden bij elke pas ruw neergezet, haar nagels gleden langs de stenen terwijl Meadow zichzelf omhoog werkte. Haar oren stonden scherp naar achtere gesteld, haar tanden werden licht ontbloot terwijl er enkele geuren zich in haar neus bevonden. Haar lichaam verlangde naar vlees en bloed, van wat maakte haar niks uit op dit moment. Zolang het maar gestild zou worden. Haar blauwe ogen wierpen zich naar beneden terwijl er een nutteloos dier in haar ogen zichtbaar werd, een hert dat zich nog geen meters bij haar vandaan bevond. Haar lichaam dook in elkaar terwijl haar lichaam zich naar voren storte, boven op het hert. Met een simpele beweging beet ze de hals van het hert door terwijl het bloed eruit gutste. Haar tanden vochten zich een weg door het vlees heen tot er uiteindelijk niets anders over was dan een hoopje botten. Een kort grommend geluid was hoorbaar vanuit haar borstkast, haar bek maar ook haar poten zaten onder het bloed door haar snelle jacht. Haar snuit werd afgeveegd aan een hoopje bladeren en gras, maar alleen het ergste verdween, niet alles. Diep ademde ze in, een nieuwe geur betrad haar neus terwijl Meadow zichzelf een weg naar boven werkte. Het waren een paar passen terwijl de nieuwere geur haar neus opnieuw betrad, dit keer dichterbijer. Na enkele secondes was ze redelijk hoog terwijl iets in haar richting leek te komen, haar tanden werden kort ontbloot terwijl zé een diep grommend geluid liet horen. Haar blauwe ogen gericht op een witte wolf dicht bij haar in de buurt. Meadow haar houding was dominat maar ergens ookwel nieuwsgierig gericht op de reu voor haar neus. Haar ogen boorde zich in de zijne terwijl haar lichaam zich soepel nog een paar passen naar beneden werkte waardoor ze op gelijke hoogte stond. Ookal was de reu toch wel groter dan haar. ’Mogguh.’ Eigenwijs, beidehand en koppig klonk haar stem. Er was een duidelijke ondertoon in hoorbaar, niet duidelijk über gemeen maar gewoon een klein beetje kilte. Haar witte kop werd ruw geschud terwijl Meadow in ademde. Eigenlijk wist ze niet eens waar ze was. ’Meadow, Nice to see you.’ Klonk haar stem op dezelfde toon terwijl Meadow haar blauwe kijkers nog steeds op die van de onbekende waren gericht.

&& Mort.

»»-------------¤-------------««

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mort
avatar

Aantal berichten : 246
Pawprints : 70
Naam : KAASKOP.
Leeftijd : 22

Karakterprofiel
Roedel: Sang Real. || Farkas.
Leeftijd: Sir For You.
Partner: Do You Mind If I Take a BITE?

BerichtOnderwerp: Re: White and Dark.   wo jan 11, 2012 4:30 am

|| Mort ||

Hij krulde zijn staart fiers omhoog. Mort was vandaag weer in een van die Freaky buien van hem. Dan was hij echt gekker dan gek, en deed hij gewoon waar hij zin in had zonder dat iemand hem daarbij tegenhouden. In een wat gepassioneerd drafje passeerde hij de gebieden voor hem. Onbekende gebieden, gebieden die hij nog niet getrotseerd had. Tot nu toe had hij nog maar 2 wolven ontmoet hier in Feralis. Terwijl hij hier al een tijdje was, dus over gevolkt was het gelukkig ook niet. Want als hij overal wolven tegen zou komen, zou hij gewoon gek worden, serieus. 'I'M SEXY AND I KNOW IT, YOUR UGLY AN YOUR SHOW IT!!' Bulderde zijn stem over het gebied. Mort had letterlijk overal gewoon dikke schijt aan. Alle wolven die dachten dat hij gek was, wat hij ook was. Konden wat hem betreft lekker stikken in hun eigen dikke stinkende honderdrol. Zijn ogen stonden helder en keken van links naar rechts, het gebied nauwlettend in de gaten houdend. Je wist natuurlijk maar nooit, het zou hem immers weinig uitmaken een andere wolf. Maar je had beren poema's, dieren waartegen hij niet tegen op kon wassen. Een wolven geur drong zijn neus binnen, een teef. Mort grijnsde kort. De dag werd alsmaar leuker en leuker. Mort passeerde de teef, en stelde zichzelf voor als Meadow. 'Olaaa Meadow' Zijn stem klonk niet bijzonder vrolijk of anders. Er was enkel een hoge toon, die klonk als een soort van melodie. De teef was wit met helder blauwe ogen evenals hem, ze zouden zo broer en zus kunnen zijn. Wie weet. Mort moest ergens nog familie. Die waarschijnlijk of dood was of ergens op de aardbodem nog steeds rond dwarrelde. Jammer genoeg zou hij daar waarschijnlijk nooit achter komen. Mort bleef de teef aandringend aankijken. Afwachtend.

»»-------------¤-------------««

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Meadow
avatar

Aantal berichten : 32
Pawprints : 22
Naam : Pris.
Leeftijd : 23

Karakterprofiel
Roedel: Free forever.
Leeftijd: 1,5 Years.
Partner: I will suck your brains out.

BerichtOnderwerp: Re: White and Dark.   wo jan 11, 2012 6:42 am

‘Olaaa Meadow’ Een hoge toon sierde zijn stem terwijl deze klonk als een soort van melodie. Kort verbaasd keek ze richting de blauwe kijkers van de wolf tegenover haar. Het had zo broer en zus kunnen zijn in haar ogen, aangezien zé bijna het zelfde uiterlijk hadden namelijk. Kort schudde Meadow haar hoofd terwijl haar houding weer harder werd terwijl ze kort nadacht over de woorden die ze tegen haar bezoeker kon spreken. Hij was de derde wolf die ze tegen kwam hier in dit nieuwe gebied van Feralis. Het was allemaal nieuw voor haar en bovendien was Meadow tot haar grote geluk nog geen lieverdjes tegen gekomen. Niet het soort bezoek waar Meadow naar verlangde namelijk. De reu bleef haar aankijken, met zijn heldere blauwe ogen. ’Welke naam werd jou gegund?’ Op de zelfde toon als eerder had haar stem geklonken. Het maakte Meadow eigenlijk niet zoveel uit. Haar blauwe kijkers waren even van de reu afgetrokken geweest terwijl haar geest druk in discussie was met zichzelf. Weer zo’n gek moment.. Niet dat Meadow gek was, voor haar gevoel tenminste niet. Misschien zag iemand anders, zoals de reu voor haar neus dit anders. Kleine wasjes, grote wasjes, je doet ze in de wasmachine. Op een of andere manier was dat een gek zinnetje in haar hoofd geworden. Het was apart, maar wel grappig aangezien Meadow geen kleren droeg.. Heel slim dus weer van zichzelf. ’Olaa.’ Sprak Meadow daarna kort. Een prater was ze niet zo heel snel.. Dus een gesprek aanknopen was.. moeilijk.

»»-------------¤-------------««

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudBerichtOnderwerp: Re: White and Dark.   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

White and Dark.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Feralis :: South :: Solem's Cliffs-