PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 When I'm happy, I'm a little bit crazy?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Nathan
avatar

Aantal berichten : 392
Pawprints : 72
Naam : Gabri
Leeftijd : 23

Karakterprofiel
Roedel: The Wanted Wolves
Leeftijd: 4,5 years
Partner: If you're the right one..

BerichtOnderwerp: When I'm happy, I'm a little bit crazy?   wo jan 04, 2012 10:25 am

Nathan liep rond, hij kwam vanuit zijn roedel gebied. Hij was blij, blij dat hij een roedel was gestart. En dan ook nog met een goede vriendin van hem. De wolf maakte een sprintje en huilde vrolijk wat om zich heen. Hij mocht dan wel 4,5 jaar zijn, een roedelleider zijn, maar dat betekende niet dat hij geen lol mocht maken. Plezier was iets wat je moest hebben in je leven. Je leefde maar één keer en waarom dan somber doen als je ook van alles plezier kunt hebben? Nathan hield vaak van geintjes en doordat hij nu met Raine de roedel leidde, hield zij hem weer in toom om serieuzer te zijn. De wolf rende gewoon wat rond en wist niet waar hij heen ging. Daarom was het ook onverwachts dat hij hier in de Solem's Cliffs was beland. Maar het was hier wel ontzettend mooi. Dat was één ding wat zeker was. Hier was de boel prachtig. Net zoals in Crystals Cove. Waar zijn roedel zich bevond. Nathan schudde zijn hoofd eens. 'Nu genoeg over de roedel gehad met mezelf.' Dacht hij in zichzelf en keek rond. Zou er hier wel eens een wolf zijn die hier zou komen? Of een enkel ander dier. De reu wist het niet, hij was hier nog nooit geweest. De wolf remde zijn snelle pas wat af en ging rustig zitten kijken naar de zee die hij inmiddels voor zich zag. Dus tot zo ver was hij eigenlijk al gekomen. De reu glimlachte eens wat en keek wat naar de steentje voor zich. De Crystals Cove was eigenlijk veel mooier, maar hier kon hij ook wel genoegen mee nemen. De reu zuchte nog eens wat en keek om zich heen. Plots rammelde zijn buik. Droog trok hij zijn wenkbrauw op en keek er na. 'Dus jij hebt honger? Nou dan gaan we daar wat aan doen.' De reu stond op en rende de bomen ergens verderop in om wat eten te zoeken. Al vrij snel zag hij wel een konijn rond huppelen, die hij wel heel graag zou willen opvreten. De reu zette zich in de aanvalshouding en viel het konijn aan die voor hem lag. Zijn oren vingen op hoe het konijn nog gilde als een speenvarken, maar Nathan had geen zin in enige medelijdens gevoelens, dus beet hij de halsslagader door. Al brak hij ook de nek. Wild begon hij met eten. Nathan had vaak honger, maar dat maakte hem niet uit.
Hij liet een harde boer en begon te lachen als een gek. Hij voelde zich hier helemaal thuis. De laatste paar maanden had hij zich even niet helemaal fijn gevoelt, maar nu hij hier was. Ging alles prima met hem. De reu ging terug naar de kliffen en keek weer naar de zee voor hem. Plots rook hij een rare geur. Wie of wat was dat? 'Hallo?' Riep hij en snoof nog eens. Een wolf, om wel te zijn. Turend keek hij achter zich, naast zich en trok een wenkbrauw op.

[Only Hope]

»»-------------¤-------------««


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.rocketscience.forumotion.com
Hope
avatar

Aantal berichten : 19
Pawprints : 9

Karakterprofiel
Roedel: x
Leeftijd: 1,5 jears
Partner: x

BerichtOnderwerp: Re: When I'm happy, I'm a little bit crazy?   wo jan 04, 2012 11:11 pm

Vrolijk als altijd liep ze over de kliffen, op de stenen weerklonk het getik van haar nagels elke keer ze een stap vooruit zette, een frisse bries ging door haar dikke wintervacht en voerde de geur van zilte zee met zich mee, het was de eerste keer dat Hope de zee zag, het zag er zo… vertrouwd uit. De golven botsten tegen de kliffen en het opspattende water zorgde ervoor dat ze nat werd, nou ja, het had nu toch al een paar dagen gesneeuwd en vreselijk gehageld, Hope dacht soms dat de winter nooit voorbij zou gaan maar die van binnen wist ze dat de winter ieder jaar terug kwam met meer sneeuw.
Op een rustig drafje liep ze verder over de kliffen, haar staart stond vrolijk omhoog, er zou niets zijn dat deze dag nog stuk zou kunnen maken dacht ze, maar die gedachte veranderde al snel.
Haar neus had haar gewezen op de aanwezigheid van een andere wolf, kort daarvoor had ze een vrolijke huil gehoord maar ze had niet terug gehuild, het was niet voor haar bedoeld die huil dus hield Hope zichzelf maar koest. Toch wou ze weten wie hier nog zou rondlopen, veel wolven was ze nog niet tegengekomen vanaf dat ze hier aangekomen was…
Behoedzaam draafde Hope naar het bosje wat verderop de geur van de onbekende wolf kwam uit die richting en ja, iets bevestigde haar vermoeden, plots zonder aanwijzing hoorde ze een wolf lachen, het leek wel alsof die onbekende wolf gek was geworden, toch kon ze haar nieuwsgierigheid niet bedwingen en ging ze op onderzoek uit. Heel voorzichtig zette ze haar poten neer om geen geluid te maken, maar het mocht niet baten ze trapte op een tak en meteen was haar undercoveroperatie verdwenen. Ze zag een witte wolf staan, een reu van misschien 4 jaar oud schatte Hope hem. Een voorzichtige “hallo?” kwam uit zijn mond, waarschijnlijk had hij haar horen aankomen, het had geen zin meer om geheimzinnig te doen dus stapte hope uit de struiken en zei vriendelijk “Hallo!” haar opgewekt toontje was er misschien wat te veel aan maar ze kon er niets aan doen, zo kwam het eruit.

»»-------------¤-------------««

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nathan
avatar

Aantal berichten : 392
Pawprints : 72
Naam : Gabri
Leeftijd : 23

Karakterprofiel
Roedel: The Wanted Wolves
Leeftijd: 4,5 years
Partner: If you're the right one..

BerichtOnderwerp: Re: When I'm happy, I'm a little bit crazy?   do jan 05, 2012 4:53 am

De reu zag een bruine wolf aan komen lopen. 'Hallo.' Kwam er opgewekt uit de wolf. Was deze wolf ook al hyper? Wauw hij had een soort genoot gevonden. 'Haaai' Zei de wolf blij en zijn staart ging wilde heen en weer. Eindelijk was hij niet meer alleen in het wild zijn. 'Wat is jouw naam? Mijn naam is Nathan.' Hij keek eens naar de teef en trok eens een rare kop terwijl hij zijn naam op een Brits accent zei. Die wolven hadden altijd al een geniaal accent gehad en omdat zijn naam Engels was, sprak hij hem ook uit. Nathan schudde zijn hoofd eens en keek naar de teef voor hem. Nog altijd was hij zelf behoorlijk blij en vrolijk. 'Dus, waar leef jij hier in Feralis?' Vroeg hij geïnteresseerd aan de teef en glimlachte. De reu ging rustig zitten op de kliffen. Met zijn nagels krabbelde hij door groeven van de rotsen. Nog altijd vond hij het hier geweldig, maar toch was zijn eigen roedelgebied leuker en mooier. Plots schoot de reu weer in de lach om heel dom idee. Eigenlijk was het gewoon te dom voor woorden. 'Niks aan de hand hoor, gewoon een binnenpretje.' Hij gniffelde nog eens en keek vrolijk naar de teef voor zich. Zijn hoofd hield hij eens schuin, toen hij weer serieus naar de teef. De reu begon wat met neuriën toen hij weer een tekst in zijn hoofd had. Hij mocht graag teksten bedenken en muziek maken. Dat was altijd al een van zijn bezigheden geweest.

[Short :oops:]

»»-------------¤-------------««


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.rocketscience.forumotion.com
Hope
avatar

Aantal berichten : 19
Pawprints : 9

Karakterprofiel
Roedel: x
Leeftijd: 1,5 jears
Partner: x

BerichtOnderwerp: Re: When I'm happy, I'm a little bit crazy?   do jan 05, 2012 5:17 am

De witte reu stelde zichzelf voor als Nathan, best wel een vreemde naam en dan nog eens dat rare accent erbij maakte het helemaal compleet dacht Hope. Ze zat al een redelijk lange tijd stil dus ging ze eens staan, liep even een rondje en ging dan terg zitten, nu dat het winter was waren de kliffen bedekt met sneeuw maar in de zomer kon je bijna niet blijven stilstaan of je pootkussentjes zouden verbanden. “Wel dan, aangename kennismaking Nathan, ik ben Hope” die zin kwam er nogal fier uit, maar ja, wat geeft dat ook? Zachtjes zwiepte haar staart over de grond, het moment dat daarop volgde vroeg Nathan vanwaar ze in dit gebied was, daar kon ze eigenlijk moeilijk antwoord op geven, ze had geen roedel “Ik zwerf hier maar een beetje rond aangezien ik geen roedel heb…” zei ze verdrietig, het was al een tijdje geleden dat ze was weggelopen van haar roedel maar daar mocht ze nu niet aan denken zei ze tegen zichzelf. “Waar kom jij vandaan?” vroeg ze met enige nieuwsgierigheid in haar stem. Plots schoot de reu weer in de lach, waarom wist ze niet maar het werkte wel aanstekelijk dus begon Hope ook te lachen, daarna excuseerde Nathan zich hij had een binnenpretje sprak hij en daarna begon hij weer te neuriën terwijl hij zijn blik op Hope liet rusten. “Ben jij altijd zo vrolijk?” vroeg ze ,nog voordat ze ging liggen, langzaam ging ze dood haar poten en legde ze haar hoofd op de grond met haar blik op Nathan gericht.

»»-------------¤-------------««

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nathan
avatar

Aantal berichten : 392
Pawprints : 72
Naam : Gabri
Leeftijd : 23

Karakterprofiel
Roedel: The Wanted Wolves
Leeftijd: 4,5 years
Partner: If you're the right one..

BerichtOnderwerp: Re: When I'm happy, I'm a little bit crazy?   do jan 05, 2012 7:11 am

'Ik zwerf hier maar een beetje rond aangezien ik geen roedel heb...' Vertelde ze hem verdrietig. Ze dacht ergens aan, dat kon Nathan wel aan haar gezichts uitdrukking zien. 'Waar kom jij vandaan?' Vroeg ze plots nieuwsgierig aan hem. 'Ik kom oorspronkelijk ergens uit een gebied ver van Feralis af. Nu zit ik met mijn neutrale, fun-sarcastische roedel in de Crystal Cove. The Wanted Wolves en alfa, wat wil je nog meer?' Nathan glimlachde. Het was een perfecte, mooie plek om daar te zijn. Vooral aan het gebied dat hij verder zelf nog had uitgekozen om zich te plaatsen. De Nathan hief zijn hoofd eens op toen hij naar de teef keek. 'Ben jij altijd zo vrolijk?' Vroeg ze nog steeds vrolijk aan hem. Nathan dacht eens na en ging zitten. Was hij altijd zo vrolijk? 'Ja, ik hou van vrolijkheid en fun. Ik bedoel je leeft maar één keer en dan moet je er wat van maken. Niet meer somber zijn, dus ik leef met plezier en maak van alles een plezier.' Met een big smile keek hij eens naar de teef. Nathan was altijd vrolijk. 'A low, a low, a low, a low, a low, a low, a low. Can you hear me?' Neuriëend en wat zingend, wat natuurlijk niet klonk, werd Nathan weer blij. 'A low, a low, a low, a low, a low, a low, a low. Can't you hear me?' Tsja Nathan was gewoon obsessed met dit soort dingen. Hij kreeg er echt nooit genoeg van. Vrolijk stond hij op en begon naar het water te rennen. Hij kreeg een enorme dorst, plotseling. Al wist hij dat het zoutig was en niet te veel er van moest hebben, moest hij toch wel iets binnen hebben. Een paar grote slokken en hij had er al wel genoeg van. De reu trok eens een vies gezicht en huppelde weer terug. 'Bah?' Verontwaardigd keek hij naar de teef en trok een heel vies gezicht. 'Dat is echt vies.' Murmelde hij en smakte eens wat om de smaak weg te krijgen.

»»-------------¤-------------««


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.rocketscience.forumotion.com
Hope
avatar

Aantal berichten : 19
Pawprints : 9

Karakterprofiel
Roedel: x
Leeftijd: 1,5 jears
Partner: x

BerichtOnderwerp: Re: When I'm happy, I'm a little bit crazy?   vr jan 06, 2012 12:40 am

De witte reu was redelijk raar volgens Hope haar bevindigen, ze was te weten gekomen dat hij niet van uit Feralis kwam en dat hij een eigen roedel had, even zakte ze in een dipje, zij had helemaal geen roedel. Maar daar zou snel verandering in komen, ze wou haar aanmelden bij de Outsiders en als ze daar zou worden geaccepteerd zou haar leven een stuk makkelijker worden.
Nathan was nog altijd zo vrolijk zijn standpunt was dus - ik hou van vrolijkheid en fun. Ik bedoel je leeft maar één keer en dan moet je er wat van maken. Niet meer somber zijn, dus ik leef met plezier en maak van alles een plezier- Hij had een punt, als je niet happy door het leven zou gaan zou je er ook niet veel aan hebben, dacht ze. Een grote glimlach verscheen op de reu zijn lippen om daarna te beginnen zingen, het leek niet echt op zingen maar dat vond Hope niet erg. “Ken jij toevallig dat liedje niet van –Don’ worry, be Happy-? Als ik wat tipsy ben maakt dat mijn dag weer beter!” Sprak ze opgewekt, ze moest toegeven het zingen werkte aanstekelijk op haar humeur!
En alsof de wereld niet nog zotter kon worden liep de reu plots naar de zee en stak zijn snuit in het water om te drinken. Een wolf weet toch dat zeewater niet smaakt? Vroeg ze haar af, maar ja, blijkbaar wist Nathan het nog niet. Het enige wat eruit kwam was “Bah”, wel begrijpelijk! Natuurlijk smaakte zeewater vies, toch kon hope niet aan de verleiding weerstaan.
Ze nam een aanloop en sprong in het water, waar door er een grote fontein van regendruppels ontstond, dit had ze al in jaren niet meer gedaan!
Na even een plonsbadje genomen te hebben liep ze terug op het droge en schudde zichzelf eens uit, “ sorry, het was al even geleden sinds ik dat nog had gedaan..” zei ze verontschuldigend, als een natte hond ging ze zitten waarna ze afwachtte hoe Nathan zou reageren…

»»-------------¤-------------««

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nathan
avatar

Aantal berichten : 392
Pawprints : 72
Naam : Gabri
Leeftijd : 23

Karakterprofiel
Roedel: The Wanted Wolves
Leeftijd: 4,5 years
Partner: If you're the right one..

BerichtOnderwerp: Re: When I'm happy, I'm a little bit crazy?   vr jan 06, 2012 2:07 am

Nathan grinnikte even en keek haar aan. 'Het is plezier, dus dat is goed.' Vrolijk sprong hij op en neer, al zakte hij soms wat raar in elkaar door de ongelijkheid van alles wat met de aarde te maken had. Nathan was gewoon een blije reu, die soms nog wat trekjes van een jonge reu had. Maar dat kon hem niet schelen. Hij was blij en daar ging het om, toch? 'When the madness is gone, you'll see that the jagged holes are filled with happyness. Something, you'd lose your mind, if you erase your thoughts and only like the happyness.' Nathan zei het vrolijk en keek naar Hope. 'WOOAAAH...YAAAYY. Let's get started. Don't Worry, Be Happy. Lalalalalaaaa. Don't Worry, be happy.' Zong de reu vrolijk en keek naar Hope. Hij kende het wel, maar helemaal wist hij hem niet. Zo ver was hij nou ook niet weer gekomen. Het was zowat elke keer hetzelfde. Iets wat Nathan wel snel verveelde. Maar zo ver kwam het bijna niet. Nathan hield vooral van de typische Engelse band muziek. Dat was altijd zo vrolijk, maar dat lag er dan ook aan welke bands je had. De mensen wereld was soms best wel interessant en het was ook altijd heel goed geweest om nieuwe dingen te weten van hun. Hij had zelfs zijn roedel naar een Britse band genoemd. Gewoon omdat bekend voor hem was. Al had hij graag ook wel andere dingen willen weten van andere culturen die er waren. Nathan keek eens naar Hope en glimlachte. 'Het is hier best mooi, net zoals in Crystal Cove en in The Wanted Crystals.' De reu grinnikte even bij The Wanted Crystals. Het was het roedelgebied van hem en Raine. Een aantal mooie cliffs, met een soort kristallen laag van steen en een helder blauwe beek die er was. Nathan zuchte eens en keek weer nar Hope. 'Dus...' Zei hij alleen en glimlachte.

[short, I know but ik moet taartje eten, papsie is jarig.]

»»-------------¤-------------««


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.rocketscience.forumotion.com
Hope
avatar

Aantal berichten : 19
Pawprints : 9

Karakterprofiel
Roedel: x
Leeftijd: 1,5 jears
Partner: x

BerichtOnderwerp: Re: When I'm happy, I'm a little bit crazy?   ma jan 09, 2012 2:05 am

Nathan was een rare persoonlijkheid maar toch was hij sympathiek, Hope schatte hem ongeveer 4 jaar, toch was het een raar zich om een wolf die ouder was dan haar zo uitgelaten zien rond te huppelen en te zien zingen.
En ja, niet veel later zette hij de eerste noten aan van haar favoriete liedje vrolijk begon ze mee te neuriën. Vanop de kliffen kon je naar de ondergaande zon kijken, het zou niet lang meer duren voordat die tevoorschijn zou komen en alles in een oranje gloed zou zetten, wat hield ze toch van de zonsondergang. Het water was rustig tegen de stenen beneden aan het klotsen totdat de zee stil lag en er geen rimpeltje meer te zien was in het heldere blauwe water.
Wat kon ze hier toch van genieten, langzaam ging Hope staan en liep ze naar de rand van de kliffen om daar neer te gaan zitten. Achter haar hoorde ze nog steeds Nathan die vrolijk aan het zingen was, totdat hij begon te vertellen over zijn roedel, vluchtig kruisten hun blikken een glimlach speelde op haar zwarte lippen. Een roedelgebied klonk wel goed maar voor even zou ze nog afwachten van welke roedel ze deel zou willen uitmaken. Toch ging haar voorkeur naar een neutrale roedel waar iedereen welkom was. “Nathan? Zeg eens wat jij ziet in die wolken daar.” Met haar neus wees ze naar een hoopje wolken aan de blauwe hemel, nu zagen de witte wolken er nog mooier uit met de schijn van de ondergaande zon.
Ze fixeerde haar blik op de wolken en al snel kwam ze tot een besluit “Ik zie een eekhoorn die een hond opeet” zei ze zacht, het was net alsof ze de wolken niet wou wegjagen, zo veel genoot ze ervan om ernaar te kijken.

[srry, laat gereageerd...]

»»-------------¤-------------««

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nathan
avatar

Aantal berichten : 392
Pawprints : 72
Naam : Gabri
Leeftijd : 23

Karakterprofiel
Roedel: The Wanted Wolves
Leeftijd: 4,5 years
Partner: If you're the right one..

BerichtOnderwerp: Re: When I'm happy, I'm a little bit crazy?   di jan 10, 2012 2:04 am

Nathan keek rustig om zich heen en zag dat de teef de kliffen verder op liep. Ze ging liggen en de reu keek alweer naar de zee. 'Nathan? Zeg eens wat jij ziet in die wolken daar?' Nathan keek op naar de wolken en dacht diep na. Tsja wat zag hij daar. Hij zag er een soort van vechtende wezens in. 'Ik zie een soort van vechtende wezens.' Hij glimlachde eens, maar liep verder naar Hope toe. Zodat hij nu naast haar stond. 'Weetje, The Wanted Wolves is een neutrale roedel. Misschien vind je het wat.' Voorzichtig ging hij zitten om niet te snel pijn te krijgen door de onverschillige punten van de rotsen. Waarom hij het nou vertelde en waarom hij het nou zo deed, dat wist hij niet. Nathan keek nog eens naar Hope en glimlachte. Ze was echt aardig, iets wat hij nog niet vaak mee had gemaakt in zijn leven hier. Er waren hier behoorlijk veel slechte wolven, al maakte hem dat niet uit. Iedereen moest weten wat hij wilde zijn. Normaal gesproken was hij nog een stuk vrolijker, maar nu werd hij behoorlijk serieus. Hoe dat zo plots kwam, wist hij niet. Maar omdat hij het zich nu serieuzer nam dan anders, ging hij rustig liggen en keek naar de zee. Het was gewoon prachtig om te kijken naar alles wat de natuur bracht. Nathan glimlachde nog eens en keek nog eens naar Hope. 'Wat doe jij eigenlijk graag?' Vroeg hij zich af en keek haar aan. Hij vond het best wel interessant om te weten wat wolven deden.

[Sorry That's short]

»»-------------¤-------------««


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.rocketscience.forumotion.com
Gesponsorde inhoudBerichtOnderwerp: Re: When I'm happy, I'm a little bit crazy?   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

When I'm happy, I'm a little bit crazy?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Feralis :: South :: Solem's Cliffs-