PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 . Winter wonderland .

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Clairvoyance
avatar

Aantal berichten : 13
Pawprints : 4
Naam : Doowrtje ^^

Karakterprofiel
Roedel: . Swiftpaw .
Leeftijd: . 2½yrs .
Partner: x

BerichtOnderwerp: . Winter wonderland .   wo jan 04, 2012 9:38 am

Winter.. Claire had altijd al van de winter gehouden. Haar sneeuw, de koelte die overheerste, het warme gevoel dat je kreeg als je je hol inkroop en tegen je familie aan ging liggen. Anderhalf jaar had ze van haar veilige nestje mogen genieten, maar gezien Claire uit de laatste worp kwam waren haar ouders al oud en viel het groepje familie na enkele jaren uit elkaar.
Het was nu tijd voor haar om een eigen gezin te stichten, om verantwoordelijkheid te nemen. De eerste maanden vielen zwaar om voor haarzelf te zorgen, maar haar koppige en dominante karakter sleurde haar door de moeilijke tijden heen. En nu stond ze alleen aan de rand van het bos, turend over de eeuwigdurende prairie die bedekt was in een dikke laag sneeuw. Het duurde niet lang voordat de kust veilig werd verklaard, en haar zwartgelaarsde poten het oranjegekleurde lichaam van de vos het veld op droeg. Gespitste oren en een hooggehouden snuit duidden erop dat ze nog altijd paraat stond om elk moment weg te kunnen sprinten. Met een vluchtige beweging worp ze haar kop omlaag om de geuren op te kunnen nemen. Verschillende knaagdieren en andere grondbewoners werden opgemerkt, evenals de vervaagde geuren van grotere roofdieren, maar ook een specifieke, herkenbare geur.. Een andere vos?
Zonder daar nog verder bij stil te staan ging ze op zoek naar iets eetbaars. Haar ogen zochten de omgeving af en vonden een kleine opening onder een kale struik, groot genoeg voor een haas of konijn om zich in te verschuilen. Zonder aarzeling liep de vrouwtjesvos eropaf en begon aan het uitgraven van de schuilplaats.

»»-------------¤-------------««

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Luna
avatar

Aantal berichten : 165
Pawprints : 39
Naam : Evelien
Leeftijd : 23

Karakterprofiel
Roedel: SwiftPaw Tribe
Leeftijd: 6 months
Partner: Nobody wants me ...

BerichtOnderwerp: Re: . Winter wonderland .   wo jan 04, 2012 10:31 pm

Een oranje gedaante verscheen op de prairie, heel voorzichtig zette Luna haar zwarte pootjes in de diepe sneeuw, in dit deel van Feralis was ze nog nooit geweest maar toch werd ze naar hier toe getrokken. De jonge moervos liep heel voorzichtig de vlakte op, om de paar seconden keek ze eens rondom haar om te kijken of het er wel veilig was, nog snel keek Luna achter haar naar het veilige bos waaruit ze was gekomen toch verzamelde ze al haar moed en liep ze op een rustig drafje de prairie op.
Luna was opgelucht, het was eindelijk gestopt met sneeuwen, af en toe maakte ze kleine sprongetjes in de diepe sneeuw, het leek dan net alsof er een mammoet was voorbijgekomen die maar een stap had gezegd en daarna met muizenstapjes was verder getrippeld, zo maakte ze een heel spoor totdat haar neus haar wees op de nabijheid van een andere vos. Veel vossen was ze hier nog niet tegengekomen dus haar nieuwsgierigheid begon langzaam te groeien, heel behoedzaam volgde ze haar neus totdat ze een oranje gedaante wat verder in de sneeuw zag ploeteren. De jonge moervos wist niet hoe de onbekende zou reageren op haar aanwezigheid dus stapte ze heel voorzichtig naar de vos toe, het was een teefje, zeker veel ouder dan Luna zelf. Zonder veel na te denken ging ze zitten en opende ze haar mond “Wat ben je eigenlijk aan het doen?” vroeg ze met enige nieuwsgierigheid in haar stem. Ze zag dat het onbekende teefje een hol aan het uitgraven was maar waarom deed ze dat dan op de prairie? Luna ging een beetje dichter zitten, maar weeral speelde haar onhandigheid op, ze zette een paar stappen in de richting van de vos en baf, daar lag ze weeral met haar snuit in de sneeuw. Snel ging ze weer zitten in de hoop dat het teefje niet had gezien dat ze over haar eigen pootjes was gestruikeld…

»»-------------¤-------------««

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kyran
avatar

Aantal berichten : 65
Pawprints : 6

Karakterprofiel
Roedel: Think you can beat me without a fight?
Leeftijd: 3 years
Partner: Cya

BerichtOnderwerp: Re: . Winter wonderland .   do jan 05, 2012 7:20 am

Het enige geluid dat er was te horen, was het zachte knisperen van de witte sneeuw onder grote zwarte poten. De witte vlakte was geen plek waar Kyran zich graag op begaf. Er was geen dekking voor een zwarte wolf in een wit landschap. De bossen die hij enkele dagen geleden nog de rug had toegekeerd, was beter terrein. Door de sneeuw gingen bomen zwart lijken. Verstoppen was dan geen moeite meer. De reu zijn oren stonden vooruit gericht om geluid op te vangen uit de omgeving, al was er bijna niets te horen. Winter bracht altijd een kille stilte mee. Een veranderlijke stilte.
Zijn ogen vonden kleine poot afdrukken in de sneeuw. Bijna wolven poten maar dan kleiner. De zwarte reu zuchtte. Vossen, die rot beesten die altijd over de vlaktes dartelen als jonge herten. Kyran haatte vossen vanaf dat hij de roedel had verlaten. Ze zaten hem vaak genoeg dwars en stalen zijn voedsel. Ze mochten blij zijn dat ze zo wendbaar waren anders had hij hun kelen al lang doorgebeten. De wolf hief zijn hoofd ietwat en zag in de verte een vos door de sneeuw stuiven. De rode vos nam snelheid terug nadat het iets had gezien en er met gespitste oren naar keek. Kyran haalde een wenkbrauw omhoog bij het zien van nog een rood/oranje bolletje vacht. Een verzameling van twee vossen. Nieuw. De zwarte reu liet zijn hoofd weer zakken zoals bij een jacht en begon rustig te draven naar de vossen. Zijn snelheid nam toe totdat hij vanuit het drafje was overgegaan op gewoon rennen en de kleine vossen gedaantes, groter werden.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clairvoyance
avatar

Aantal berichten : 13
Pawprints : 4
Naam : Doowrtje ^^

Karakterprofiel
Roedel: . Swiftpaw .
Leeftijd: . 2½yrs .
Partner: x

BerichtOnderwerp: Re: . Winter wonderland .   do jan 05, 2012 12:08 pm

Ze kon de angst van het konijn al proeven, elk brok aarde dat ze wegwierp met haar krachtige graafpoten bracht haar dichterbij haar prooi. De spanning liep hoog op en compleet gefocust op haar volgende maaltijd had ze niet eens door dat het tweede vosje was verschenen. Haar staart maakte enthousiaste zwiepbewegingen en gericht bracht ze haar slanke kop naar binnen om het knaagdier vervolgens uit het uitgegraven hol te slepen en een einde te maken aan diens leven. "Wat ben je eigenlijk aan het doen?"
Trots op haar vangst merkte ze toen op dat de vossengeur sterker was geworden, en wanneer ze zich omdraaide zag Claire een wat kleinere vrouwtjesvos zitten. Het zag er niet nog niet volwassen uit, wat Claire deels constateerde uit het feit dat zijzelf groter was dan het soortgenootje tegenover haar. Met een simpele beweging van haar kaak liet ze het konijntje vallen in de sneeuw. "Ik jaag." Sprak ze kortaf toen ze haar lippen had afgelikt. Ondanks de betweterige en ietwat botte klank in haar stem was het duidelijk dat ze haar woorden vriendelijk bedoelde, zelfs met enige interesse.
Een klein schokje ging door haar lichaam heen wanneer een onfijne geur haar neusvleugels prikkelde. Wolf. Met een houterige beweging draaide ze haar kop en zag hoe het zwarte gestalte toenam in snelheid. Haar zwartgeblakerde oren richtten zich plat opzij en Claire zette haar dikke, roodoranje pels op. Haar ogen vernauwden zich. Wolven waren vervelende beesten, maar aangezien ze meesten iets van twee keer zo groot als de doorsnee vos werden, zou Claire nooit terug kunnen vechten.

»»-------------¤-------------««

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Luna
avatar

Aantal berichten : 165
Pawprints : 39
Naam : Evelien
Leeftijd : 23

Karakterprofiel
Roedel: SwiftPaw Tribe
Leeftijd: 6 months
Partner: Nobody wants me ...

BerichtOnderwerp: Re: . Winter wonderland .   do jan 05, 2012 11:57 pm

De kleine vos zat nog altijd neer toen er een sterke geur haar tegemoet kwam, ze zag dat de vrouwtjesvos die voor haar stond haar pels opzette, het was dus een vijand, en ja, in de verte zag Luna een zwarte gedaante naderen, een wolf.
Ze was net te weten gekomen dat de vos waarnaar ze zo nieuwsgierig was geworden aan het jagen was, nou ze kon als pup van 6 maanden ook al behoorlijk jagen maar toch ging het nog ietsje onhandig. Net als haar soortgenoot was haar vacht gaan opzetten toen ze de wolf had geroken, vanbinnen zeiden haar poten om weg te lopen omdat ze tegen een wolf nooit zou kunnen winnen, maar haar brein zei dat ze de onbekende vos niet alleen kon laten! Met gemengde gevoelens deed ze langzaam een paar stappen achteruit zodat ze een meter voor haar soortgenoot stond, met twee waren ze toch al iets sterker dacht Luna.
“Wat gaan we doen? Lopen we weg of blijven we hier staan?” vroeg ze met enig aandringen, ze was nog veel te jong om al degelijk te kunnen vechten, gelukkig had Luna nog altijd haar geheim wapen –haar glanzende rij scherpe tanden- geen enkel prooidier dat daaraan kon ontsnappen! " Ik ben trouwens Luna, aangename kennismaking" zei ze nog snel. Er stond een grauw op haar gezicht en haar bovenlip was opgetrokken, vol spanning wachtte ze af wat er zou gebeuren, met enig geluk zou alles goed komen en zou er geen sprake zijn van vechten. Even ging haar blik naar de vos naast haar, ze was zeker ouder dan Luna en veel groter. Vanuit de verte zag je alleen twee oranje stipjes en een grote zwarte naderende vlek die over het landschap scheurde.

[srry, kort...]

»»-------------¤-------------««

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kyran
avatar

Aantal berichten : 65
Pawprints : 6

Karakterprofiel
Roedel: Think you can beat me without a fight?
Leeftijd: 3 years
Partner: Cya

BerichtOnderwerp: Re: . Winter wonderland .   ma jan 09, 2012 2:03 am

Kyran nam weer wat snelheid terug tot hij stilstond voor de kleinste vos. 'Niet verwacht twee vosjes bij elkaar te zien,' Sprak hij terwijl een grijns op zijn zwarte gezicht verscheen. De vertoning van de twee vossen maakte hem niet bang. De reu was in het voordeel kwa grote, maar de vossen hadden weer het voordeel van hun kleine scherpe tanden. Hij ging zitten op de grond en vouwde zijn zwarte staart langs hem op. De laatste dagen was er niet bepaalt iets "leuks" gebeurt. Dagen alleen over de vlakte en de bossen zwerven werdt langzamerhand nogal saai. Ietwat verveelt haalde hij met zijn poot uit naar de kleine vos zodat ze om zou vallen tegen de grond. Het deed hem plezier om te zien en te voelen hoe makkelijk het kon zijn om zo'n klein wezen tegen de grond te duwen, al kon het door de lucht gooien leuker zijn. Kyran hief zich weer op zijn vier poten en liep een klein rondje om de vossen heen om ze beter te bekijken. Het waren gewoon doorsnee vossen. Rode vacht, zwarte pootjes, witte buik, niets nieuws.
De zwarte reu ging weer voor de vossen zitten. 'Zo, wat doen jullie hier?' vroeg hij nogal ongeïnteresseerd. Echt belangstelling had hij niet voor de dieren. Eigenlijk kon hij beter opstaan en weer weglopen. Er was toch niets aan als je prooi maar stilstond en totaal niets deed.
Kyran Haalde opnieuw uit naar de vos voor hem, maar dit keer harder zodat hij bijna een van haar poten brak. Ergens bleef dit leuk. Het maakte zelfs niet uit of hij werdt gebeten door een van deze wezentjes.

Faal post :')
Ik wist niet zo goed wat ik moest doen


EDIT Kahjira: Probeer niet te godmoden Kyran, je mag niet bepalen of je andermans poten bijna breekt. ;)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Luna
avatar

Aantal berichten : 165
Pawprints : 39
Naam : Evelien
Leeftijd : 23

Karakterprofiel
Roedel: SwiftPaw Tribe
Leeftijd: 6 months
Partner: Nobody wants me ...

BerichtOnderwerp: Re: . Winter wonderland .   ma jan 09, 2012 2:30 am

Ze zag de zwarte vlek van een wolf alsmaar groter worden, het zou niet lang meer duren voor hij bij hen zou aankomen, op haar hoede bekeek ze de zwarte reu eens goed, maar kleine bruine oogjes keken recht naar het zwarte gevaarte.
De jonge vos vond al dat de reu zich raar gedroeg, een gegrom steeg op uit haar borstkas, gelukkig was ze heel behendig en kon ze de wolf zijn zware poot gemakkelijk ontwijken. Snel dook ze naar beneden zover ze kon, met haar neus in de sneeuw sprong ze terug op “Waarvoor was dat nou weer nodig?” Sprak ze sneu, ze was alles behalve gesteld op het gezelschap van de wolf. Haar blik ging even terug naar de oudere vrouwtjes vos die naast haar stond, waarom reageerde ze niet?
Een ding was zeker deze wolf was alleen maar uit op pesterijen, maar dan had hij nog geen reden om kleinere dieren aan te vallen! Met haar blik op de reu volgde ze al zijn stappen voorzichtig toen hij rond hen liep, Luna had geen zin in een gevecht.
Ten eerste was ze nog te jong om te sterven en ten tweede waarom zou je iemand aanvallen zonder reden?
Haar zwarte pootjes verzetten zich heel voorzichtig, vijandig begon ze te keffen en liet ze haar glanzende rij tanden zien toen de wolf ging zitten “Zo, wat doen jullie hier?” kwam er uit zijn chagrijnige mond, Luna antwoordde niet, het waren nu eenmaal zijn zaken niet als hij iedereen aanviel!
Ze kon horen aan zijn stem dat het hem eigenlijk niet interesseerde wat de twee vosjes hier aan het doen waren, nog voordat Luna kon reageren schoot de wolf zijn poot weer uit in haar richting. Met een grote boog vloog ze een paar meter verder, langzaam probeerde ze terug recht te staan maar het lukte niet. Vlug keek ze naar haar linker voorpoot, telkens ze erop probeerde te steunen schoot er een pijnscheut door. Haar blik ging naar de vos die ze juist had ontmoet, zo snel ze kon hinkelde ze naar haar toe, dit zou ze hem geen twee keer laten doen! Zo snel ze kon sprong ze naar zijn staart en probeerde ze erin te bijten, hij zou boeten voor wat hij juist had gedaan. Gevuld van woede ging haar bovenlip omhoog en grauwde ze nog een keer.

»»-------------¤-------------««

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudBerichtOnderwerp: Re: . Winter wonderland .   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

. Winter wonderland .

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Feralis :: West :: Skyreach Clearing-