PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Fu*king bears, and Fu*king sadness.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Nux
avatar

Aantal berichten : 24
Pawprints : 28
Naam : Nathalie ||Nathzel||
Leeftijd : 21

Karakterprofiel
Roedel: -
Leeftijd: 0 Years 1 Month
Partner: ~I lost every thing I loved.

BerichtOnderwerp: Fu*king bears, and Fu*king sadness.   di jan 03, 2012 7:51 am

Met paarse ogen keek de wolven pup angstig naar haar twee ouders die beschermend voor haar stonden. Nux had geen besef van wat er nu gebeurde, wat ze wel wist dat het niet goed was. 'Maham? Pahap? Wat gebeurd nu?' piepte ze wanhopig terwijl ze bij elke stap dat het grote dier naar voren kwam ze veder in één kroop. Haar ouders antwoordde niet. Zo stonden haar ouders nog voor haar, en zo zag Nux ze vechten tegen het vele grotere dier die haar moeder makkelijk de kop brak. Ze zag hun haar moeders kop verbrijzeld bloedend op de grond zat. Én ze zag hoe haar vader nog een laatste poging deed de beer te doden. En toen, was alles voorbij. Nux was veilig, nu wel in ieder geval, haar ouders waren dood, en de beer nam hun beide mee. Trillende besloot de moedige pup op te staan, en de pup sloop naar voren terwijl ze haar ogen naar voren richtte, ze keek door de bosjes naar de beer die haar ouders verslond. Tranen schoten in haar paarse ogen en Nux strompelde naar achteren. Ze keerde zich snel om naar de waterval, die hier in Feralis ook wel Sunspring Falls werd genoemd, niet dat de jonge pup dát kon uitspreken, zij noemde het simpel weg, val water. Ze ging tussen de koude stenen liggen en soms kwam er een klein golfje water over haar heen. Maar hier leek ze zich een beetje veiliger te voelen. Wat was dit? Waar was Neferet, haar tweeling zus? Ze keek op toen ze de poot stappen van een andere wolf haar kant op hoorde lopen. Nux drukte haar oren in haar nek terwijl ze angstig naar de andere wolf keek. Ze zei niks, ze wachtte af.

[Nux is een witte wolven pup met paarse ogen]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sierra
avatar

Aantal berichten : 10
Pawprints : 19
Naam : Shelley'
Leeftijd : 23

Karakterprofiel
Roedel: (Ex?) Shadow
Leeftijd: 3 Yrs
Partner: Mess with the best, die like the rest

BerichtOnderwerp: Re: Fu*king bears, and Fu*king sadness.   wo jan 04, 2012 6:24 am

De bruine wolvin bleef stilstaan, starend naar de pup met de opvallende, paarse ogen. Die kleur ogen had ze nog nooit gezien, en ergens vroeg ze zich af hoe zoiets kon bestaan. Gelijk daarna bedacht ze zih hoe jong de pup wel niet zou zijn. En ze was alleen. Een golf van irritatie trok door haar lichaam bij de gedachte dat ze misschien wel acher was gelaten door haar ouders. Ze hield haar houding kalm, kop en staart op gemiddelde hoogte. Het was niet haar bedoeling bedreigend over te komen dit keer.. Al wist ze niet precies wt haar bedoeling dan wél was nu.

"Easy, ik doe je niks," mompelde ze, op een toon die haast vriendelijk klonk. Het water dat langs haar enkels stroomde, was koud. Haar vacht was gelukkig dik genoeg om haar warm te houden, zelfs met dit weer. De winter zou nog lang duren, en de pup zou het daarmee nog behoorlijk moeilijk krijgen. "Waar zijn je ouders?" vervolgde ze kalmpjes, terwijkl haar ogen door de omgeving gleden. Nee, niemand te zien..

»»-------------¤-------------««

I'll light the fire, burn it all away.
Get my revanche on the fools who called me insane.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Fu*king bears, and Fu*king sadness.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Feralis :: West :: Sunspring Falls-