PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Yurii

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Yurii
avatar

Aantal berichten : 146
Pawprints : 34
Naam : Lizard
Leeftijd : 22

Karakterprofiel
Roedel: The Outsiders
Leeftijd: 2 year 7 months
Partner: Try me

BerichtOnderwerp: Yurii   ma jan 02, 2012 4:29 am

: Information :
Name: Yurii
Nickname: Yu
Age: 2 year 6 months
Gender: Male
Parents: Nikolai x Nikii
Siblings: -
Origin: Russia

: Inside :
Personality: Yurii is een wolf die zich altijd volledig inzet om zijn doel te bereiken. Tegen vreemdelingen is hij niet zo aardig, maar eens hij je beter leert kennen is Yurii leuk om mee rond te hangen. Zijn humor is meestal moeilijk te begrijpen, aangezien hij bijna alles wat om hem heen gebeurt, grappig vindt.
Likes: Anderen doen schrikken, anderen plagen, grappen uithalen, de zonsondergang.
Dislikes: Vreemdelingen, wolven die zichzelf beter vinden dan hem, regenbuien.

: Outside :
Appearance: Yurii is een redelijk kleine reu. Zijn vacht is redelijk dik en hij heeft een respectabele laag spieren. Zijn ogen zijn donkergeel naar goud toe. De kleur van zijn vacht varieërt van bruin naar zwart.

: Read My Story :
Yurii werd geboren in een roedel, Ванька-Каин (Vanka-Kain). Zijn ouders hadden niet echt een speciale rang, al was zijn vader gerespecteerd in de roedel. Hij was een soort van spion en verkenner, en bracht regelmatig nuttige informatie terug van een van zijn tochten achter de vijandelijke linies. Yurii groeide op in een oorlog tussen zijn roedel en een andere. Wolven uit de vijandelijke roedel hadden enkele pups vermoord, waaronder een van Yurii's nichtjes. Zijn alfa wou natuurlijk vraak nemen, en wat extra territorium was ook mooi meegenomen. Nikolai trainde zijn zoon tot spion en verkenner, zodat hij later die rang kon overnemen. Door deze trainingen kreeg hij een hele goeie band met zijn vader. Yurii is heel goed in het achterhalen van informatie, op de subtiele manier of met harde hand. Hij heeft door wanneer wolven tegen hem liegen of belangrijke dingen achterhouden. Hij kan ook heel makkelijk ergens ongezien langs glippen.

Terwijl Yurii een opdracht moest uitvoeren, werd zijn vader ontmaskerd als spion. Dagenlang werd hij gemarteld. Zijn zoon, die niets wist van het gevangenschap van Nikolai, was in groot gevaar. Tussen de vijandelijke wolven was het maar een kwestie van tijd voordat hij herkent werd als Nikolai's zoon. Nikolai kraakte uiteindelijk en Yurii's identiteit werd verraden. Halsoverkop moest hij vluchten. Via een gletsjer raakte hij op het eiland Feralis, waar hij zijn achtervolgers een voor een in een hinderlaag lokte en vermoordde. Zin om terug te gaan heeft hij niet. Zijn vader was misschien dood, zijn moeder zou razend op hem zijn en ze zouden hem beschuldigen van verraad als hij terug kwam. In Feralis probeert hij een nieuw leven op te bouwen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Yurii

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Feralis :: Game Related :: Profielen-