PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Because it's better to be lazy than to get tired.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Vitani


Aantal berichten : 4
Pawprints : 16

Karakterprofiel
Roedel: HAHAH. Nee.
Leeftijd: 3 Yrs
Partner: Move your ass, bitch.

BerichtOnderwerp: Because it's better to be lazy than to get tired.   za feb 11, 2012 1:01 am

Ontspannen lag de teef op haar rug. Twee caramelkleurige ogen staarden naar de heldere hemel, een zeldzame glimlach sierde haar stompe snuit. Dit was haar temperatuur. Hier hoorde ze 'thuis', als ze ergens niet tegen kon was het wel kou..
Op het moment voelde ze zich prima. De snel opkomende irritatie in haar karakter leek even verdwenen te zijn, net als de emotieloosheid die vaak in haar ogen te lezen was.
Vitani rolde zichzelf overdreven traag op haar buik. Ze voelde het zand langs haar vacht schuren en een tevreden zucht ontsnapte tussen haar lippen vandaan. Hier kon ze uren rondhangen. Pas als de zon onder zou gaan en.het ijzig koud zou worden, zou ze een schuilplaats voor de nacht opzoeken, besloot de redelijk groot gebouwde teef, genietend van het feit dat ze nog uren de tijd had om haar favoriete hobby uit te voeren; niks doen.
Nog steeds op hetzelfde, uiterst langzame tempo drukte ze zich overeind. Vitani strekte haar lichaam even toen haar spieren protesteerden. Een tevreden grom verbrak daarbij de stilte. Vervolgens bracht ze zichzelf in beweging, richting de oase.
Aangekomen bij het heldere water liet ze haar kop zakken en dronk van het verfrissende goedje, tot haar dorst voorbij was. En net toen ze zich weer op haar vaste plekje, half in de schaduw van een platte, uitstekende rots neer wou leggen, voelde ze een tweede aanwezigheid. Ze hief haar kop met.een ruk op en haar blik viel op de onbekende tegenover haar. Ze voelde zoch nu e ontspannen om gelijk een waarschuwende houding aan te nemen, in plaats daarvan wachtte ze af.

»»-------------¤-------------««

Keep your f r i e n d s close, but your e n e m i e s even closer.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nunca
avatar

Aantal berichten : 91
Pawprints : 52
Leeftijd : 28

Karakterprofiel
Roedel: Geen
Leeftijd: 3,5 jaren
Partner: C, je bent mij allergrootste liefde.

BerichtOnderwerp: Re: Because it's better to be lazy than to get tired.   za feb 18, 2012 7:28 am

(Mag ik?)

Ze was de zevende hemel, in een droomwereld was ze gekomen. Maar het waren geen dromen, het waren feiten, harde feiten, maar prachtige feiten. Bijzonder, als ze niet voor haar broer moest vluchten, dan was dit misschien allemaal gebeurd. Ze zat in een roedel en had een partner, C. C was degene die ze van iedereen het meest vertrouwde, ze was het liefst altijd bij hem. Maar ach, je kon niet altijd bij elkaar zijn. Nu was C ergens anders en zij was hier, in de Fairweather Oasis. Een plaats waar ze nog nooit was geweest. Ze was er gekomen, omdat ze per-ongeluk in Sandsorrow Deserts was terecht gekomen. Gelukkig voor haar was deze plek al dicht in de buurt. En nu was ze hier. Hoe ze terug moest komen, zag ze nu nog wel, nu was ze hier aan het rond kijken. Dit was een prachtige plek, het mooiste van deze woestijn. De bruine grond had maar een nadeel, er groeide kleine plantjes, die een beetje prikte af en toe. Maar als je daar niet op lette, was dit een prima plek. De grijze wolvin liep eigenlijk maar wat rond, ze was nog niet bij het water, maar was nu wel die kant op aan het gaan. Nunca keek naar een hagedis en volgde de grappige bewegingen van het beestje, toen hij weg vluchtte. Hagedis leek haar niet zo lekker, om eerlijk te zijn. Nee, gaf haar maar iets anders, hert of konijn. Maar ze had het niet zo op reptielen eten. Nunca liep weer verder naar het water, daar dronk ze wat. Opeens zag ze iets in haar ooghoek, een andere wolf. Een bruine wolvin. De wolvin wou net gaan liggen in de schaduw van een platte uitstekende rots, maar had Nunca. De wolvin keek op en keek naar Nunca. Nunca keek terug en ging zitten, ze had een rustige houding aangenomen. ´´Hoi, sorry als ik je stoorde´´zei ze met haar rustige en kalme stem tegen de wolvin, ´´Ik ben Nunca´´ ze bekeek de wolvin even, ze was zo te zien rond haar leeftijd, misschien iets jonger of ouder en had caramel kleurige ogen. Was iets groter en sterker gebouwd dan Nunca. Maar voor de rest, leek ze eigenlijk wel te gaan. Maar dat was nog wel even afwachten. Nunca wachten op antwoord.

»»-------------¤-------------««

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Because it's better to be lazy than to get tired.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Feralis :: South :: Fairweather Oasis-