PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Smoke On The Water

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Nathan
avatar

Aantal berichten : 392
Pawprints : 72
Naam : Gabri
Leeftijd : 23

Karakterprofiel
Roedel: The Wanted Wolves
Leeftijd: 4,5 years
Partner: If you're the right one..

BerichtOnderwerp: Smoke On The Water   do feb 02, 2012 10:05 am

Nathan keek rustig rond, het was vandaag een grote dag voor Raine en hem. Ze zouden een roedelactiviteit houden vandaag. Iets wat ze nog niet hadden gedaan sinds ze de roedel hadden opgestart. En nu, nu moest dat maar eens gaan veranderen. Rustig liep hij verder over het gebied van The Wanted Wolves, The Wanted Crystals. Ze wisten al precies wat ze zouden gaan doen. Ontmoeten, het water verkennen, elkaar leren kennen en daarna chillen aan het water. Dat was echt precies hoe ze het uitgedacht hadden. Nathan ging rustig in het water staan, dat een klein meertje was van het gebied. Het was net lente geworden, wat betekende dat de damp van het meer af kwam. 'Smoke On The Water.' Glimlachend liep de reu het water dieper in, tot zijn buik nét het water raakte. Hij was gewoon een water wolf. Het water was gewoon het heerlijkste wat er was. Je kon af koelen, je kon het drinken en je kon er plezier mee hebben, maar het was ook gevaarlijk. Al wilde de wolf daar niet aan denken. Nathan schudde eens zijn hoofd en keek naar zijn poten. Nu moest hij overgaan op het alfa werk. Hij moest al zijn leden bij elkaar huilen. Even dacht hij na over hoe hij dat zou moeten doen. Om alle leden bij elkaar te roepen. Straks waren er meerdere leden die ver uit de buurt waren. 'We all are victorious.' Even liet hij zich nog eens meeslepen met zijn gedachtes, maar toch hield hij zijn gedachten wel onder controle. 'Nu moet ik me toch echt even serieus gedragen.' Mompelde hij tegen zichzelf en keek even naar de mooie heldere blauwe lucht. De reu sloot zijn ogen eens, zette zich schrap en hief zijn kop de lucht in. Een luide, heldere, mannelijke huil golfde door de lucht heen. De oproep was duidelijk, iedereen van zijn roedel zou het kunnen horen. Hopelijk had Raine het ook gehoord. Hij hoopte erop dat ze als eerste kwam. Nathan bleef rustig wachten tot er iemand aan kwam. Al was de reu wel een tikkeltje zenuwachtig ondanks dat hij een alfa van 4,5 jaar oud was.

»»-------------¤-------------««


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.rocketscience.forumotion.com
Raine
avatar

Aantal berichten : 389
Pawprints : 86
Naam : Megaaaan
Leeftijd : 22

Karakterprofiel
Roedel: The Wanted Wolves.
Leeftijd: 3 years
Partner: Try to seduce me, dude

BerichtOnderwerp: Re: Smoke On The Water   za feb 04, 2012 2:02 am

Zenuwachtig schoof Raine met haar poten heen en weer. Voor haar lag het prachtige heldere water van Crystal Cove. Ze wist dat Nathan vandaag een roedelactiviteit zou beginnen, alleen wist ze niet precies wanneer. Ze was zelf zenuwachtig omdat ze wist dat ze haar roedel straks aan moest spreken. Leden die Nathan had verzameld kende ze nog niet, en ze wilde graag een goede indruk achterlaten bij iedereen. Het teefje slaakte een diepe zucht. Waarom maakte ze zich overal nou zo druk om? De winter was voorbij, het werd al een stuk warmer dus had ze geen reden meer om depressief te zijn. Ze stond aan het hoofd van een roedel, had prachtige vrienden gemaakt de laatste tijd. Ze redde zichzelf prima. En toch bleef het gevoel hangen dat er iets miste, dat haar leven niet compleet was. Wat het was, dat wist ze zelf ook niet en ze kon er maar niet achter komen. Nou ja, eerst moet ze die roedelactiviteit zien te overleven.
Plots klonken de hoge klanken van een huil door de voorheen zo stille omgeving. Raine draaide haar kop naar de richting waar deze huil vandaan kwam, en merkte dat hij van haar roedelplek kwam. Dan was die huil dus van Nathan geweest. Ugh, dat had ze moeten weten. Ze was gewoon in de war van van alles en nog wat. Het teefje slaakte nogmaals een zucht, wierp een laatste blik over het prachtige water en zette vervolgens koers naar The Wanted Crystals, waar binnen een mum van tijd de eerste roedelactiviteit in de geschiedenis van The Wanted Wolves zou beginnen. Ze stoof over de dorre grond en al snel kwamen de prachtige contouren van de rotsen die hun gebied afscheiden van de rest van de wereld in zicht. Raine glimlachte trots. Dat hadden zij en Nathan mooi even voor elkaar gekregen. "Heei Nathan!" riep ze toen de witte wolf in zicht kwam. Ze keek hoopvol om zich heen, maar zag dat ze als eerste was gearriveerd. "Ik ben benieuwd wie er allemaal op komen dagen."
Don't be scared [a]

»»-------------¤-------------««


Raine . Dagon
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://newyorkcity.actieforum.com
 

Smoke On The Water

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Feralis :: South :: Crystal Cove :: The Wanted Crystals { The Wanted Wolves }-