PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 The hardest part.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Eystra
avatar

Aantal berichten : 29
Pawprints : 18

Karakterprofiel
Roedel: --
Leeftijd: 2 jaar
Partner: ...

BerichtOnderwerp: The hardest part.   wo feb 01, 2012 6:12 am
Klein en delicaat, dat was het perfecte woord om dit jonge wolvinnetje te omschrijven. De inmiddels tweejarige Eystra wandelde in alle rust door het naaldwoud. Er hing een onaangename stilte, maar daar besteedde ze maar weinig aandacht aan. Sinds ze weggetrokken was uit haar thuisland ervoer ze vrijwel alles als onaangenaam. Hoewel de besneeuwde bossen werkelijk beeldschoon waren, hongerde ze nog steeds naar het schaduwland waar zij geboren was. Hoofdschuddend wuifde ze die gedachte weg. Teruggaan was geen optie meer.
Het wolvinnetje trok alsmaar meer richting het zuiden. Ze voelde de sneeuw tussen haar voetkussentjes kleveriger worden. Lente was inmiddels in aantocht en het zou niet lang meer duren voordat de meeste sneeuw gedooid was. Enkel in het noorden zou het nog zo ondraaglijk koud zijn als het weer de laatste paar maanden was geweest. Eystra huiverde. Het was maar goed dat de winter plaats maakte voor een warmer jaargetij.
Getroffen door een plagerige honger en een vervelende vermoeidheid besloot ze halt te houden. Haar ligplaats was een comfortabel mosbed onder een omgevallen naaldboom. Ze legde haar mollige lijfje neer op het zachte mos en begon op haar poten te knagen om de tijd te doden. Wellicht zou het noodzakelijk zijn om weer eens te gaan jagen. Sinds haar periode van depressie joeg ze vrij weinig. Het was dan ook maar goed dat ze wat steviger was dan het doorsnee slanke teefje. Toch bleek ze maar weinig verandert te zijn in breedte. Misschien kwam dat door haar wintervacht.
Abrupt werd ze uit haar gedachten gewekt toen ze een beweging hoorde plaatsvinden. Met een snelle beweging had ze haar kop in de richting van het geluid gegooid. Zonder een greintje sympathie in haar goudgele ogen speurde ze de omgeving af, maar de bron van het geluid was tot nu toe.. onzichtbaar.
{ .M.o.r.t. }


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mort
avatar

Aantal berichten : 246
Pawprints : 70
Naam : KAASKOP.
Leeftijd : 22

Karakterprofiel
Roedel: Sang Real. || Farkas.
Leeftijd: Sir For You.
Partner: Do You Mind If I Take a BITE?

BerichtOnderwerp: Re: The hardest part.   ma feb 06, 2012 8:23 am


|| Mort ||

Stilte, doodse stilte. Stilte op het juiste moment, op de juiste plek. Zijn ogen gleden naar boven, naar de hoge grote bomen, gevuld met dennen naalden. Groene dunne takjes, die zowel de takken als de boom zelf bedekte. Een ontspannen zucht verliet zijn mond, waarna zijn blik weer naar de grond gleed. Vandaag was hij doelloos, had niks te doen wist niks te doen. Een mooi moment om zijn gedachtes op rijtjes te zetten, er was de laatste veel gebeurd. Hij was aangenomen in de roedel van Farkas, had vele wolven ontmoet waaronder Dysis. Speciaal Dysis. Hij bleef denken aan de teef met de rode ogen, snel zou hij haar weer opzoeken. Wat ze dan zouden doen, zouden ze dan wel zien. Maar de momenten die hij met Dysis deelde waren bijzonder, en die gedachtes koesterde hij. Niet schelend want andere van hem zouden denken, hij kende trouwens amper andere wolven hier in Feralis. Zijn thuis, hij beschouwde Feralis nu als zijn thuis, zijn toekomst. Mort slaakte een zucht, een tevreden zucht. Waarna hij zijn achterhammen aanspande en opstond, hij stapte voorwaarts. Dieper het bos in. Totdat plots een geur zijn aandacht trok, een onbekende geur. En nu hij toch in de buurt was kon hij net zo goed even kijken, wat hem tot deze gedachten leidde. Mort draaide naar links en naderde het gestalte. Eerst een schim, wat later de vorm van een wolf vormde. Een teef zag hij nu hij naderde, Mort liep voorbij de teef niet aankijkend. Liep pal voorbij, en ging vervolgens bij een grote struik zitten. Keek even een tijdje waarna hij sprak ’Gegroet’ Hij knikte enkel bij zijn woord, de teef nog steeds aankijkend. ’Mort aangenaam’ Hij grijnsde kort, waarbij zijn tanden ontbloot werden. ’Prettig weertje niet?’ Zei hij, om maar een gesprek naar boven te brengen. Hij zuchte kort, waarna hij zijn blik van de teef afwende en maar naar haar achtergrond begon te staren.

»»-------------¤-------------««

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eystra
avatar

Aantal berichten : 29
Pawprints : 18

Karakterprofiel
Roedel: --
Leeftijd: 2 jaar
Partner: ...

BerichtOnderwerp: Re: The hardest part.   ma feb 06, 2012 9:08 am
Bevestiging was een gevoel waar Eystra van hield, het feit dat zij gelijk kreeg deed haar goed. Ditmaal had ze ook gelijk gehad. Er was wel degelijk een geluid gevallen, en het duurde niet lang tot de schepper van die trillingen tevoorschijn kwam. Een wolf. Spierwit met hier en daar een vachttekening, felblauwe ogen en een maatje slanker dan haarzelf. Dat nam echter niet weg dat hij waarschijnlijk sterker was dan haar. Zijn leeftijd was maar moeilijk in te schatten, extreem jong zag hij er niet uit, maar eveneens zou hij niet extreem oud zijn, achtte ze.
De reu was pal langs haar gelopen en dat trok haar interesse. Pas toen hij haar aansprak merkte ze op dat ze haar waakzaamheid had laten zakken. Dom, dom.
"Gegroet," Eystra knikte kort terug. "Mort, aangenaam. Prettig weertje, niet?" Eystra onderdrukte een grijnsje. "Ik heb het niet zo op sneeuw.. Jij wel dan?" was haar reactie. Ze besloot haar kop op haar poten te leggen. De reu, die blijkbaar Mort heette, was schijnbaar niet op oorlogspad. Toch bleef ze op haar hoede. "Eystra is de naam." zei ze koeltjes, desalniettemin opgewekt. Haar goudgele kijkers zochten die van hem op. Hij had een vreemde blik in zijn ogen, en Eystra wist dat nog niet zo goed te plaatsen.. Er hing een apart sfeertje om hem, en dat stootte haar af als dat het haar aantrok.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mort
avatar

Aantal berichten : 246
Pawprints : 70
Naam : KAASKOP.
Leeftijd : 22

Karakterprofiel
Roedel: Sang Real. || Farkas.
Leeftijd: Sir For You.
Partner: Do You Mind If I Take a BITE?

BerichtOnderwerp: Re: The hardest part.   vr feb 10, 2012 8:46 am


|| Mort ||

Zijn ogen streken neer naar de achtergrond, hij keek langs de grijs gekleurde teef. Waarna zijn blik afwende en terug gingen naar de ogen van de vreemdeling, de zoveelste wolf die hij hier in Feralis tegen was gekomen. Het was niet onaangenaam, maar het was altijd op de momenten dat hij zichzelf rust gunde dat de wolven leken aan te komen stromen. Mort zakte door zijn achterhammen en kwam te zitten op de koude sneeuw, Mort verdween in de achtergrond op plekken zoals deze. Een voordeel voor hem. De teef reageerde op de tekst van hem, van eerder ’Ik wel, de stilte de leegte.... wel wat voor mij. En hier ben ik in mijn voordeel.’ Hij knikte, waarna hij een grijns niet kon onder drukken. ’Eystra’ Herhaalde de naam goed uitsprekend meteen nadat ze zichzelf voorstelde. Er hing een apparte zweer tussen beide wolf, als een dikke mist die bleef hangen niet weg wou gaan. Er zat iets dwars, maar het gevoel was niet misbruikend. Een jeuk plaagde hem, maar Mort was er nog niet aan toe gekomen te krabben, nu bracht hij zijn poot achter zijn oor en ratste erover heen. ’Jeuk kan zo hinderlijk zijn’ Verklaarde hij tegelijk tijd dat hij zijn poot weer neerzette ’En overkomt je op de meest chanantste plekken’ Hij slaakte een zucht. Een ijzige wind sneed door zijn vacht, lucky voor hem was zijn vacht dik genoeg dat het niet door zijn huid sneed. Mort bleef Eystra aankijken, afwachtend.

»»-------------¤-------------««

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudBerichtOnderwerp: Re: The hardest part.   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

The hardest part.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Feralis :: North :: Serenity Pinewoods-