PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Mi movimiento is comin'

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Vitani


Aantal berichten : 4
Pawprints : 16

Karakterprofiel
Roedel: HAHAH. Nee.
Leeftijd: 3 Yrs
Partner: Move your ass, bitch.

BerichtOnderwerp: Mi movimiento is comin'   zo jan 29, 2012 8:29 am

De teef plaatste de laatste stappen die haar het nieuwe gebied binnenbrachten. Met haar kop opgeheven en haar krachtig gebouwde lichaam waakzaam, liet ze haar goudgele ogen door de omgeving glijden. De sneeuwwitte vlakten leken zich hier eindeloos uit te strekken. Deprimerend, de teef haalde geërgerd haar neus op en liep door.
"Came to take over the game. Mi movimiento is comin'." mompepde Vitani, lichtelijk geamuseerd. Een vale grijns gleed over haar zwarte lippen, even leken haar ogen op te lichten. Ondanks de reis die de wolvin achter de rug had, zag ze er sterk en gezond uit. Toch kon ze niet voorkomen dat haar lichaam trilde van de kou.
Deze temperaturen was ze niet gewend. Een fijn laagje poederijs had zich gevestigd op haar caramelbruine vacht, bij elke ademhaling vormden zich doorzichtige wolkjes van condens. Ze schudde haar vacht voor de zoveelste keer uit, wetend dat het weinig zin zou hebben, en drukte haar nagels stevig in de ondergrond om het trillen tegen te gaan.
Vitani vernauwde haar ogen toen ze in de verte een schim dacht te zien. Ze hief haar kop op, onderdrukte een waarschuwende grauw en wachtte tot de 'vlek' dichterbij zou komen. Gezelschap. Perfect, net waar ze zin in had in deze dodelijke vrieskou..
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chetan
avatar

Aantal berichten : 19
Pawprints : 38
Naam : Josta
Leeftijd : 24

Karakterprofiel
Roedel: --
Leeftijd: 4 years old.
Partner: --

BerichtOnderwerp: Re: Mi movimiento is comin'   ma jan 30, 2012 1:59 am

De grote reu had zich tot het hoge noorden gewaagt waar vrieskou hem stond op te wachten. Als een onzichtbare mantel verspreidde de kille lucht zich over wit gebergte. De Lunar was hierbij het koudste deel van heel Feralis. Voor deze wolf geen probleem, hij was de kou gewend, hij hield er van. Hij had dan ook makkelijk praten met zijn extreem dikke winterwacht, witte pels en grote poten. Drie factoren die positief overkwamen in gebieden zoals deze. Een dikke vacht tegen het winterweer, witte pels als camouflage en grote poten om niet weg te zakken in de dikke sneeuw onder hen.
Chetan begaf zich in een langzaam tempo naar een hoger deel van het gebergte. Hij was onderweg geen leven tegen gekomen. Geen herbivoren, geen andere wolven, ook planten kregen hier de kans niet. De witte wolf begon zich langzaam af te vragen of hier überhaupt wel iets anders was dan wit. Toch gaf hij niet op om zijn doel te bereiken, wat dat dan ook mocht zijn. Als een tijger, naderend op de vijand, stapte hij met krachtige passen door het witte pakket. Zijn kop hing laag, oren en staart gingen mee in de wind, eveneens als zijn vacht. Zijn ogen half dicht geknepen, om vallende sneeuw tegen te houden. Over de sneeuw gesproken, die leek zich bij de minuut te verdubbelen. Verrotte sneeuw. De reu keek op tot de hemel die bedekt was met dikke, grijs kleurende wolken. Hij zuchtte. Wanneer zijn blik weer neerdaalde, viel deze op een donkere schim in de verte. Zonder er ook maar bij stil te staan wie of wat het was, dwaalde hij door tot het gedaante.

»»-------------¤-------------««


Wegens school vaker afwezig.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vitani


Aantal berichten : 4
Pawprints : 16

Karakterprofiel
Roedel: HAHAH. Nee.
Leeftijd: 3 Yrs
Partner: Move your ass, bitch.

BerichtOnderwerp: Re: Mi movimiento is comin'   do feb 02, 2012 9:46 am

Het viel Vitani op dat de schim duidelijker leek te worden. Langzaam veranderde de vlek, opvallend afgetekend tegen de grauwe, deprimerende omgeving. Werd groter, nam de vorm van een wolf aan. En aangezien de onbekende duidelijk haar kant op liep, was een gesprek niet te vermijden meer.
De teef draaide haar lichaam een kwartslag, zodat de wind nu grotendeels tegen haar zij aanblies, in plaats van haar zicht te blokkeren. De wolf die haar kant op was komen lopen, had een al even witte vacht als de omgeving. Hij leek amper op te vallen, wat met haar caramelkleurige vacht onmogelijk was. Ze stak fel af tegen de omgeving, wat een duidelijk minpunt was hier. Hoe eerder ze verdween uit dit rotgebied, hoe beter..
Vitani bracht haar lichaam langzaam in beweging. Ze zette een paar trage, sjokkende stappen en bleef uiteindelijk tegenover de onbekende staan. Een koele blik lag in haar ogen, haar houding was niet bijzonder waarschuwend, maar wel oplettend. "Quien eres?" Mompelde ze, zich tegelijkertijd beseffend dat ze nu in een gebied was waar ze haar niet zouden verstaan. Ze pijnigde haar hersens even, wist er uiteindelijk met moeite een "En jij bent..?" uit te gooien. Ze sprak wel Nederlands.. Het was alleen zo lang geleden dat dit nog wel eens moeilijk zou kunnen worden.

»»-------------¤-------------««

Keep your f r i e n d s close, but your e n e m i e s even closer.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudBerichtOnderwerp: Re: Mi movimiento is comin'   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Mi movimiento is comin'

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Feralis :: North :: Lunar Range-