PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 ~ღ~ Matsui ~ღ~

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Matsui
avatar

Aantal berichten : 194
Pawprints : 58
Naam : Carla
Leeftijd : 25

Karakterprofiel
Roedel: Ofiara
Leeftijd: 8 jaar
Partner: .x.

BerichtOnderwerp: ~ღ~ Matsui ~ღ~   ma jan 02, 2012 2:40 am

Name:
Matsui

Gender:
Reu

Age:
8 jaar

Looks:
Matsui is een gewone Canis Lupus, oftewel een grijze wolf. Zijn vacht is zwart, maar bij zijn bek en poten is het meer donkergrijs. Zijn ogen zijn helder, doordringend blauw.

Personality:
Matsui is een echte Alfa. Hij is zelfstandig, heeft zijn afkomst en roeping nooit ontkent en zal niet gauw voor de autoriteit van een ander zwichten. Als leider is hij betrouwbaar en doortastend, als vriend is hij vooral een grappenmaker. Matsui kan niet goed tegen verdriet om zich heen en probeert altijd iedereen op te beuren.

History:
Matsui werd geboren in een grote roedel die toen al bestond uit zes wolven. De alfa's, en dus zijn ouders, waren de reu Géom en de teef Mitsuko. De andere vier wolven waren uit de worp van het afgelopen jaar, toen er veel voedsel was. Dit jaar hadden ze minder geluk. Eén welp stierf meteen bij de geboorte, een andere na drie dagen. Alleen Matsui en zijn broer Youri bleven over. Matsui had een normale jeugd, werd gebabysit door zijn oudere zus en doorstond zijn vaders test zonder een krimp te geven. Toen hij een jaar oud was verlieten de drie oudere reuen de roedel en bleven ze met z’n vijfen over. Youri en Matsui verschilden veel van elkaar. Matsui was erg dominant, won altijd bij het stoeien en scheen ook altijd zijn vaders ergernissen op te wekken. Youri daarentegen was stil en ingetogen. Dit kwam hem helaas duur te staan.

Nog een jaar later werd Matsui voor het eerst op de proef gesteld. Hij begon zich te verzetten tegen de alfa, gedreven door zijn eigen instincten. Géom verjoeg hem uit de roedel en zo begon zijn leven vol omzwervingen. Als zonderlinge wolf was het moeilijk om te overleven, dus sloot Matsui zich aan bij een groep jonge reuen. Er heerste een gespannen sfeer en door zijn dominantie raakte Matsui vaak in gevechten verzeilt.

Na vier jaar kwam Matsui zijn oude roedel weer tegen. Nog altijd had hij zelf geen roedel op kunnen bouwen. Tot zijn grote spijt zag hij dat Youri nog altijd in Géom’s roedel leefde en daar de underdog was. Zijn vader moest niks van hem hebben en Matsui trok zich zonder te vechten terug. Hoe zeer het ook in zijn aart lag, hij wilde niet vechten om de roedel. Hij wilde de verantwoordelijkheid over zijn moeder, oudere zussen en jongere broertje niet dragen. Hij zwierf weer een jaar rond, ditmaal alleen, en kwam uiteindelijk in Serigala terecht.

Hij leefde twee jaar in het gebied. Matsui ontmoette enkele andere wolven, maar kwam telkens weer in de knoei met zijn eigen dominantie. Hij kwam zelfs in contact met een andere roedels, maar ook die moesten niks van de dominante reu hebben. Zo kwam het dat de zwarte wolf bijna twee jaar lang door Serigala zwierf, ditmaal alleen. Het landschap was boeiend, eeuwig veranderend. Maar toch voelde hij zich eenzaam.

Dit alles veranderde toen hij Quinty weer tegenkwam. Hij had haar één keer eerder ontmoet, maar het vlammetje dat hij had gevoeld was niks bij het vuur dat ze nu bij hem ontstak. Zijn hartslag versnelde, warmte verspreidde zich door zijn ledematen. Nog nooit had Matsui zulke sterke gevoelens gehad voor een andere wolf en het kostte hem moeite deze gevoelens aan Quinty te uiten. Gelukkig voelde het witte teefje ook veel voor hem en kreeg Mats voor het eerst in zijn leven een partner. De daarop volgende maanden waren een waas van rust en geluk.

Dit alles werd ruw verstoord. Quinty was een paar dagen weg, ze had gezegd dat ze wat dingen moest regelen. Matsui zocht er niks achter. Wat moest je met een relatie waarin je elkaar niet vertrouwde? Maar toen begon de grond onder zijn poten te schudden.. Dikke, zwarte rookwolken vulden de hemel. Gloeiend hete steen verzwolg het prachtige gebied en Matsui deed het enige wat hij kon doen: vluchten. Maar terwijl hij vluchtte, zocht hij ook. Tegen de tijd dat hij in het aangrenzende gebied was aanbeland, was er een stille wanhoop in zijn hart geslopen. De wanhoop dat Quinty de ramp niet had overleefd..

But she did. Ze vonden elkaar weer in ML en verheugd als ze waren besloten ze de grote sprong te wagen. Ze zouden een roedel starten! Alles ging voorspoedig, De Ofiara werd opgericht en het territorium werd afgebakend. Er was zelfs animo voor hun nieuwe roedel! Zo voegden Heather, Emrys, Luciënne en Anaïs zich bij hun roedel. Matsui had zich nog nooit zo gelukkig gevoeld. Zijn leven voelde volmaakt en hij durfde zelfs aan pups te denken. Maar toen verliet Quinty hem opnieuw..

Zijn wereld stortte in. Waarom ging ze weg? Hun leven was nu prachtig en volmaakt en toch ging ze weg! Matsui was eerst gek van verdriet, maar wist zichzelf bij elkaar te houden voor één doel: zijn roedel, zijn nieuwe familie. Hij slaakte een huil en wachtte tot iedereen zich verzameld had. Hij kondigde aan dat hij zou vertrekken, weg uit dit gebied, ver weg. Tot zijn opluchting was zijn roedel bereidt met hem mee te gaan. Ze trokken vele weken door verschillende gebieden, wachtend op die ene, speciale plek.

Het was winter toen ze Feralis voor het eerst zagen. Een eiland, verbonden aan de kust door een enorme ijskap. Ze staken de gletsjer over en betraden met de nodige voorzichtigheid het eiland. Het was hier anders. Er leefden vreemde dieren op het eiland, gigantische wolven, tijgers met slagtanden en enorme mammoeten. Matsui grijnsde scheef. Het paste hem wel. Dit zou hun nieuwe thuis worden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://kanto-experience.actieforum.com
 

~ღ~ Matsui ~ღ~

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Feralis :: Game Related :: Profielen-