PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Hell of a day.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Mort
avatar

Aantal berichten : 246
Pawprints : 70
Naam : KAASKOP.
Leeftijd : 22

Karakterprofiel
Roedel: Sang Real. || Farkas.
Leeftijd: Sir For You.
Partner: Do You Mind If I Take a BITE?

BerichtOnderwerp: Hell of a day.   zo jan 29, 2012 12:06 am|| Mort ||

Met een slaperige oogopslag staarde de reu naar de af en aan rollende golven. Hij geeuwde lang, onbeschaamd luid en rekte loom zijn spieren. Hij smakte wat na en liet zijn blik afdwalen naar de zee die eeuwig leek te zijn afgelegd. Mort stond tussen de begroeiing aan de rand van het strand, en keek –half in slaap- toe hoe een fikse herfstwind over het land raasde. Hij hoefde maar enkele passen naar voren te zetten en hij stond in het water en zand. Zijn neus ving de geur op van natte bladeren, het zag er best raar uit. Ze stond nu in een bos, met wat andere bomen, maar een boos. En voor hem bevond zich een eindelose zand vlakte dat rijkte naar het water dat net zo eindeloos was. Dus daar stond hij dan naar de grond te staren. Het ging de laatste veel beter met Mort, hij had zich dood en dood ziek gevoeld, en vreesde soms om Dysis nooit meer te mogen zien. Maar zijn gezondheid forderde, en de rede waardoor hij zo gek in zijn hoofd leek te worden was nog steeds onbekend. Voedsel en drinken kwam hij niet te kort, misschien een beetje slaap. Maar daar kon het niet aan liggen toch? Dus hij bleef nu met de gedachte rondlopen wat het zou kunnen zijn? Was er niet ergens een dokter in town, die hem kon vertellen waar het aan lag? Vast niet. Maar hij was nu aan de betere hand, en dat zou zo waarschijnlijk wel zo blijven. Mort zakte door zijn achterpoten zodat hij kwam te zitten, hij staarde naar de zee. En verdiepte zich in zijn gedachtes. Zonk haast weg, hij probeerde aan onzinnige dingen te denken. Maar zijn gedachtes leide iedere keer weer weg naar Dysis, de teef met de rode ogen. Als hij Dysis dacht, dacht aan haar rode ogen. Haar bijpassende karakter. Verdomme Mort kap met deze onzin, hij moest zich bezig blijven houden. Wou hij niet weer gestoord worden, gestoord was hij al. Maar op een insane manier. Een zucht verliet zijn mond, hij bleef zitten, nadenkend.

»»-------------¤-------------««

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Raine
avatar

Aantal berichten : 389
Pawprints : 86
Naam : Megaaaan
Leeftijd : 22

Karakterprofiel
Roedel: The Wanted Wolves.
Leeftijd: 3 years
Partner: Try to seduce me, dude

BerichtOnderwerp: Re: Hell of a day.   zo jan 29, 2012 12:58 am

Raine trippelde een beetje doelloos rond. Ze hoefde geen huilen te beroepen, en ze was doodzenuwachtig voor de eerste activiteit die er aan zat te komen met de roedel. Ze wilde dat alles zo goed en zo perfect mogelijk verliep, want als roedelleider vond ze dat ze zich geen fouten kon permiteren. Maar wat zou ze eigenlijk moeten doen op zo'n activiteit? Het was bedoelt zodat alle roedelleden elkaar een beetje beter konden leren kennen, alleen wist Raine niet goed of ze er een simepele, saaie ontmoeting van zou moeten maken waarbij zij en Nathan constant aan het woord waren om duizend-en-één dingen uit te leggen, of dat er geen regels aan vast moesten zitten en dat iedereen gewoon mocht doen wat hij wilde doen? Gefrustreerd schudde ze haar kop. Ze had hier nu geen zin in om over na te denken, dat had ze al lang genoeg gedaan.
Ineens zag het teefje iets onaangenaams in de verte liggen. Het leek op een wolf, en dan geen lid van The Wanted Wolves. Moest ze hier wat van zeggen, dat hij zich zo dicht bij het gebied van de roedel bevond? Langzaam liep Raine naar het gestalte toe. "Je bevind je op gevaarlijk terrein, meneertje," zei ze met een lichte strenge ondertoon. Deze reu mocht zich dan wel niet helemaal in het roedelgebied van The Wanted Wolves bevinden, hij zat vervaarlijk dichtbij. Normaal had het haar niet zoveel uitgemaakt wie er rondhing bij haar terrirotium, maar op een of andere manier kreeg ze het gevoel dat heel haar roedel verwachtte dat ze indringers buiten zou houden, ook al zag ze deze reu niet echt als een indringer. Zo piekerend liet ze zich met een zucht op haar achterste vallen en hief haar kop even naar de hemel. Ze glimlachte waterig naar haar familie die zich ergens hoog boven haar bevonden. Het was niet dat ze heel spiritueel was of zoiets, maar ze geloofde wel dat haar ouders en haar zusje een van de duizenden sterren boven hen waren en dat ze daar nog altijd een beter leven hadden dan dat ze hier beneden op aarde ooit zouden kunnen hebben. "Laat maar, het maakt niet uit. Mijn trots was even te groot," besloot ze er toch maar aan toe te voegen. Raine keek de reu met een gemeende glimlach aan en richtte daarna haar kop naar het kalme water. "Hoe gaat het, vreemdeling?"

»»-------------¤-------------««


Raine . Dagon
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://newyorkcity.actieforum.com
 

Hell of a day.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Feralis :: South :: Crystal Cove-