PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Falling snow

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Byrd
avatar

Aantal berichten : 7
Pawprints : 2

Karakterprofiel
Roedel: x
Leeftijd: 2 Jaar
Partner: Fly with me to heaven

BerichtOnderwerp: Falling snow   vr jan 27, 2012 10:25 pm

Langzaam danste de witte vlokken op de wind, tot ze stranden tussen de witte haren van een vacht. Haar vacht, Byrd sloop met langzame passen vooruit. Haar groene ogen gefixeerd op een wit konijntje, die net als haar verdween tussen al het wit dat hen omringde. Geduldig verkorte de jonge wolvin haar afstand tussen haar prooi. De sneeuw maakte alles veel makkelijker, ze hoefde geen moeite te doen om niet op te vallen. Ze smolt gewoon samen met de sneeuw, nu moest ze alleen nog dichterbij komen. Haar spieren spande zich aan, nog een klein stukje. Als een pijl die werd weggeschoten schoot ze opeens naar voren. Terwijl de sneeuw omhoog spatte lette Byrd alleen nog maar op een ding. Het witte bolletje vlees dat probeerde te rennen voor zijn leven. Met krachtige snelle passen paseerde ze het beestje. Ze beet naar het beest en voelde de zachte vacht en uiteindelijk het vel tussen haar kaken. Haar kaken klapte zich meteen dicht. Byrd verminderde haar snelheid en stopte op een klein open plekje. Hijgend staarde ze naar de grote dampwolken die uit haar neusgaten kwamen. Rustig maar met de adrenaline nog door haar aderen stromend zocht de wolvin een plekje met wat minder sneeuw. Daar liet ze haar prooi met een plof vallen. De ijzere smaak van bloed proefde ze lichtjes op haar tong. De konijn was dood. Tevreden met haar jacht keek ze zorgvuldig om zich heen. De omgeving aftastend naar een geluid of geur van een andere wolf. Byrd voelde er weinig voor om haar prooi te laten stelen, maar het leek er niet op dat er iemand in de buurt was. Haar hart klopte flink in haar keel maar het nam al weer af. De wolvin liep weer terug naar haar prooi en begon het open te rijten om wat beter bij het vlees te kunnen. Met het sneeuw dat roze kleurde van het bloed begon ze aan haar welverdiende maaltijd.
Met nog enkele restjes te gaan trok ze haar kop terug. Kort schudde ze flink haar lijf uit. Sneeuw dwarrelde om haar heen. Nog even likte ze het bloed rondom haar bek weg. Gevuld en wel keek ze om zich heen. Ze rook wolf.

»»-------------¤-------------««

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Matsui
avatar

Aantal berichten : 194
Pawprints : 58
Naam : Carla
Leeftijd : 25

Karakterprofiel
Roedel: Ofiara
Leeftijd: 8 jaar
Partner: .x.

BerichtOnderwerp: Re: Falling snow   vr jan 27, 2012 11:58 pm

Het sneeuwde. Lange tijd leek het erop dat de dooi aan zou houden, maar de winter sloeg genadeloos terug. De vlokken bleven kleven in zijn zwarte vacht. Nog even en het was net zo wit als bij zijn keel. Hij streek even met de onderkant van zijn snuit over zijn borst. Zijn vacht had als eerste toegegeven aan de tekenen van de ouderdom. Hij was niet de jongste meer. Hij was niet zo snel meer als hij vroeger was, maar nog altijd snel genoeg om een konijn te pakken te krijgen en om een jacht vol te houden. Alleen die vacht.. Matsui zuchtte even. Vaak dachten jongelingen dat ze zo'n oude reu als hij wel aan konden. Dat viel ze dan zwaar tegen, want Matsui was niet alleen wat ouder, maar ook groot en sterk. Dat was eigenlijk het enige dat hij had bereikt in de acht lange jaren die zijn leven vormden. Hij had zijn lichaam altijd in topconditie gehouden. Het was een schrale troost. Hij had geen partner, geen pups. Gelukkig had hij nu wel een roedel, iets waar hij trots op was. Het had wel lang geduurd. Acht lange jaren. Met een zucht stond Matsui op. Zijn felblauwe ogen bleven even op de resten van het konijn dat hij had verorberd hangen. Het zou andere wolven, beren of zelfs grotere prooien kunnen aantrekken. Maar hij was redelijk ver van Wapasha Forest verwijderd en de grond zou te hard zijn om in te kunnen graven. De zwarte reu besloot de resten te laten liggen.

Matsui begon te lopen. De sneeuw was enkeldiep en hij liet een duidelijk spoor achter. Niet dat hem dat deerde. Hij sloop niet rond, hij liep, trots en voortvarend. Het was een act die hij al erg lang volhield. Een act die hij had opgeworpen toen Quinty hem verliet. Een steek in zijn borst deed zijn ademhaling stokken. De wolf bleef even staan en kneep zijn ogen dicht. De wind blies in zijn gezicht en bracht onbekende geuren mee. Een onbekende wolf. Hij keek op en volgde de geur. Al gauw kwam hij op een kleine open plek en spotte hij een witte wolvin. Ze leek wel wat op Quinty, maar ze was jonger en had fel groene ogen. "Hallo," zei hij vriendelijk, terwijl hij nog een stap naar voren deed. Zijn uitdrukking was vriendelijk en nieuwsgierig. Na al die jaren vond hij het nog altijd leuk om nieuwe wolven te ontmoeten.

»»-------------¤-------------««

If you want to learn more about me, just click.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://kanto-experience.actieforum.com
 

Falling snow

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Feralis :: West :: Softbreath Forest-