PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Frozen World

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ryon
avatar

Aantal berichten : 14
Pawprints : 6

Karakterprofiel
Roedel: x
Leeftijd: 8 Months
Partner: Be my princess

BerichtOnderwerp: Frozen World   do jan 26, 2012 7:16 am

Zijn nagels tikte tegen het ijs aan. Al dagen luisterde hij naar het tikkende geluid, Ryon staarde naar het eiland voor hem dat eindelijk in zijn handbereik leek te zijn. Kort keek de pup over zijn schouder, had hij echt dat hele stuk gelopen? Hij kon het nauwelijks geloven, zijn grijze ogen staarde kort naar zijn poten en toen naar het ijs. Het bevroren water spiegelde zijn beeld en wat hij zag leek niet bepaald goed. Ondanks zijn wintervacht was hij zacht gezegd ondervoed. Zijn vacht was dof en hing over hem heen als een vies kleed. Ryon snoof lichtjes en liep verder. Hij klaagde niet, toen zijn poten zich op het glibberige ijs hadden geplaatst had hij verwacht dat dit zijn eerste en laatste reis was. De zee oversteken, welke idioot zou dat nou doen? Dat was gewoon een zelfmoordpoging. Ik ben in ieder geval van m'n puppyvet af, dacht hij in zichzelf. Hopelijk was er meer dan alleen struiken en bomen op het eiland, de pup verlangde naar een stuk vlees maar bande de gedachten uit zijn kop. Alleen al denken aan vlees of vis, of iets in de trant van eten deed hem kwijlen. Zijn maag zou brullen als een sabeltandtijger en niet tot rust komen tot hij iets in zijn maag had. Ongeduldig zwaaide zijn staart langs zijn poten. Niet denken aan eten, ijskoud water drinken en dagen lopen. Als hij een beetje kon leven op dat eiland zou hij er blijven, dat had Ryon al bedacht toen hij het land waar hij vanaf was gestapt niet meer zag. Nog een keer de zee oversteken, nee bedankt, hij ging liever naar de hel. Daar was het tenminste warm..

Met diepe lange zucht blies hij alle lucht uit zijn longen. Opgelucht dat hij weer grond onder zijn voeten voelde en niet het glibberige hobbelige ijs waar hij naar een paar dagen ziek van werd. Verlangend staarde hij naar het zand onder zijn poten wat er verleidelijk zacht uitzag, vergeleken met ijs. Ryon voelde een grote drang om door het zand te rollen en niet meer op te staan. Flink schudde hij zijn kop en zijn bruine vacht vloog rond zijn ogen. Wakker blijven, eerst iets eten, dan slapen voor een maand of twee en daarna is kijken wat hier allemaal te vinden was. Ryon schraapte de laatste beetjes energie bij elkaar en stapte de nieuwe wereld in, opzoek naar vlees!

»»-------------¤-------------««

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
C.
avatar

Aantal berichten : 131
Pawprints : 66
Naam : Melle
Leeftijd : 23

Karakterprofiel
Roedel: Ofiara
Leeftijd: 3.5 years
Partner: Nunca, you are the only one who really cares for me..

BerichtOnderwerp: Re: Frozen World   do jan 26, 2012 8:40 am

Het was een zachte winterdag. De zon stond aan de hemel, maar echt warm kon je het nog niet noemen. C was weer eens bezig met zijn 1 van zijn vele reizen door Feralis. Hij kwam toen bij een gebied dat hem redelijk bekend voorkwam...Toen wist hij het weer. Hier had hij zijn eerste stappen op Feralis gezet. Hij had al eens erover gehoord. Er werd gezegd dat er geen mensen waren. Dat was goed, want mensen waren behoorlijk lastig. Hij was al aan menig gegooide speren ontsnapt. Toen zag hij de welbekende ijsvlakte waarover hij was gegaan. Hij stopte even om naar de horizon te kijken. Je kon nog vaag de bergen in de verte zien. Maar voorlopig ging hij nog niet naar het vaste land terug. Misschien bleef hij hier wel, want hij vond het hier wel goed zo. Er waren genoeg prooidieren, de wolven waren goedaardig, voorzover hij wolven was tegengekomen tenminste.

Toen zag hij vlakbij de oever, een wolf was. Alhoewel, het was nog een pup maar goed, het was een andere wolf. C keek naar de pup. Had de pup het hele eind vanaf het vaste land gelopen? Knap hoor vond C. Hij wachtte nog even met naar de pup gaan. Hij analyseerde deze eerst, zoals hij bij alle andere wolven die hij niet kende deed. Het was een reu. Waarschijnlijk bijna volwassen. Hij had niets vijandelijks in zich, voorzover C kon zien. Maar zijn houding en zijn pas waren wel zelf verzekert, deze wolf kon dus wel eens een groot ego hebben. Maar dat wou nog niets zeggen. Hij besloot maar eens de pup aan te spreken. Misschien kon hij nog wat van de pup te weten komen. Hij liep naar de pup, die de oever bereikt had. "Gegroet en welkom op Feralis" zei C vriendelijk. Voorlopig besloot C zich maar vriendelijk op te stellen. "je zou wel honger hebben na zo'n tocht."

»»-------------¤-------------««

Who am I?
C, the lost one:
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=ionDuNmgLVs?hl=en&loop=1"><img src="http://www.gtaero.net/ytmusic/play.png" alt="Play" style="border:0px;" /></a>
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken https://www.facebook.com/melle.pieter
Ryon
avatar

Aantal berichten : 14
Pawprints : 6

Karakterprofiel
Roedel: x
Leeftijd: 8 Months
Partner: Be my princess

BerichtOnderwerp: Re: Frozen World   do jan 26, 2012 10:00 am

Nooit had hij gedacht dat hij letterlijk in een andere wereld zou stappen. Ryon had het bij de eerste stap aan het vaste land al gemerkt, alles was hier anders. De geuren, de geluiden, zelfs het zand onder zijn poten voelde anders aan dan het zand mijlen verderop. Maar zeuren deed hij niet, helemaal niet. Een zelfgenoege grijns duwde zijn mondhoeken omhoog. Hij stond hier op een eiland, hij had de zee overgestoken en boven alles, hij leefde nog. En dat voor een pup van 8 maanden, nou oké hij gaf toe dat hij bijna een jaar was, maar jonger zou het toch wel moeilijk worden, niet? Ryon kon niet bepaald zeggen dat hij springlevend was. Ondanks zijn toestand hing zijn kop hoog in de lucht. Met zijn borst vooruit liep hij met een stevige tred naar waar hij vermoedde, misschien prooi was. Dit was een soort strand, kust gebied, meestal waren er wel vogels die op zoek waren naar iets lekkers. Zijn grijze ogen tuurde de kust af, maar spotte in plaats van een vogel een roetzwarte wolf. Perplex knipperde hij even met zijn ogen, wolf? Vreemd hij had de wolf niet geroken, maar dat zei eigelijk niks bedacht de pup zich. Hij was alleen maar bezig geweest met de nieuwe omgeving, het feit dat hier wolven konden leven was niet eens bij hem opgekomen. Voldaan grijnsde hij, als hier wolven leefden betekende dat er prooi en genoeg ruimte was. Hij had allang doorgehad dat dit niet ''zomaar een drijvend stuk land'' was. Het was veel groter, maar dat er ook dieren zoals hem leefde had hij niet verwacht.
De wolf kwam op hem afgelopen, afwachtend screende hij de vreemde. Of in dit geval was hij de vreemde. Het was niet moeilijk te zien dat de wolf gezond was, dus genoeg prooi, dacht Ryon. Diep inhaleerde de pup de geuren die de wolf met zich meebracht die scherper werden hoe dichter bij hij kwam. Nog meer wolven, dus het was niet zomaar een verdwaalde wolf die op een of andere manier hier had weten te overleven. 'Bedankt voor het warme welkom,' Ryon keek op naar de wolf nu hij zo dichtbij was. Niet bepaald prettig, hij was gewend om neer te kijken op de rest, niet op. Toch sprak hij netjes en vriendelijk, vrienden waren altijd beter dan vijanden dacht de pup. Kort gleden zijn ogen verder over het eiland tot zijn oog kon reiken. Feralis, noemde ze het eiland zo? Blijkbaar. In gedachte knikte hij, een eiland met een naam, dit was meer dan hij verwachtte. Zijn staart zwaaide ontspannen wat hoog in de lucht. Zijn ogen gleden rustig weer terug, zijn blik rustte kort op de wolf en knikte toen. 'Ja het is een tijd geleden dat ik iets heb kunnen eten, wat voor prooi is er op Feralis?' Sprak hij met dezelfde toon. Kort sloot hij zijn ogen maar opende ze weer binnen vijf seconden. Hij had zijn eerste indruk van de wolf, nu is kijken of die klopte.

»»-------------¤-------------««

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
C.
avatar

Aantal berichten : 131
Pawprints : 66
Naam : Melle
Leeftijd : 23

Karakterprofiel
Roedel: Ofiara
Leeftijd: 3.5 years
Partner: Nunca, you are the only one who really cares for me..

BerichtOnderwerp: Re: Frozen World   vr jan 27, 2012 3:27 am

"Bedankt voor het warme welkom" zei de pup. C keek naar de pup. Aan zijn houding te zien, dat deze zich nog niet op zijn gemak voelde. "Ja het is een tijd geleden dat ik iets heb kunnen eten, wat voor prooi is er op Feralis?" zei deze. C dacht na. "Nou, het gebruikelijke dat je op het vaste land hebt, dus konijnen, muizen, springmuizen, vogeltjes uit hun nesten zijn gevallen. Maar als je op grotere prooi aast, kun je hoefdieren proberen zoals herten, paarden of runderen." C stopte even. "Maar als je een durval bent, kun je ook proberen een ei van een loopvogel te stelen" zei C met een grijns. "Maar dat hoet nog niet te beteken dat hier geen andere dieren zijn waarvoor wij wolven bang moeten zijn." ging C op ernstige toon verder. "Er zijn hier weliswaar geen mensen, maar er zijn wel Loopvogels, Mamoeten, Holenberen, Sabeltandtijgers waarvoor je moet oppassen. Ik had laatst nog een aanvaring met zo'n loopvogel." Hij liet zijn litteken zien. "Maar, gelukkig kom je die niet zo snel tegen." zei C gerustellend. "Maar wat brengt een pup hier helemaal naar toe?" vroeg C.

»»-------------¤-------------««

Who am I?
C, the lost one:
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=ionDuNmgLVs?hl=en&loop=1"><img src="http://www.gtaero.net/ytmusic/play.png" alt="Play" style="border:0px;" /></a>
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken https://www.facebook.com/melle.pieter
Ryon
avatar

Aantal berichten : 14
Pawprints : 6

Karakterprofiel
Roedel: x
Leeftijd: 8 Months
Partner: Be my princess

BerichtOnderwerp: Re: Frozen World   vr jan 27, 2012 8:58 am

Ryon luisterde met suizende oren naar alle informatie. De wolf was duidelijk geen nieuwe in dit gebied. De pup hield zich even stil, zijn hersens probeerde alle informatie te verwerken die hij zonet had gekregen. In zichzelf knikkend terwijl hij in gedachten de woorden naging die de zwarte wolf gesproken. Ja hij was nog niet volwassen, verre van, maar hij kon al wel iets jagen. Hij wist dat zelfs een genie van zijn leeftijd, en lengte, geen grootte prooidieren konden vellen. Dat konden wolven alleen al amper, dat maakte het solitaire leven ook zo moeilijk. Maar een muis of vogel kon hij wel vangen, en het was genoeg voor hem. Ook al had Ryon het gevoel dat hij wel een mammoet op kon, hij moest niet van de toren gaan blazen, nog niet. Nog even geduld, nog even wachten tot hij in de lucht schoot en dan kon hij alles en iedereen aan! Maar nu nog niet, nu wilde hij eten en drinken. Afwezig dwaalde zijn ogen af naar het litteken van de wolf. De kras was wat wittig vergeleken met zijn vacht, maar als je er niet op lette zag je het eigenlijk gewoon over het hoofd. De wolf was niet verkeerd, hij was aardig en probeerde hem gerust te stellen, niet dat Ryon gerustgesteld hoefde te worden. Hij was niet dom genoeg om achter een loopvogel aan te zitten. Beesten die twee keer zo groot waren als hem wilde hij voor de komende tijd nog vermijdden.
Ryon staarde kort in de rode ogen van de wolf. Nadenkend haalde hij uiteindelijk zijn schouders op. 'Van ervaringen wordt je wijzer, en reizen bevatten veel ervaringen.' Sprak hij simpel. Het was gedeeltelijk waar, maar meer hoefde de wolf niet te weten. Zijn redenen waren niet zo interessant. De pup liep langs de wolf heen maar stopte midden in zijn pas. 'Ga je mee jagen?' Nodigde Ryon de wolf uit, twee was altijd beter dan een. Meer kans op een vangst. Ondanks dat de wolf geen kwaad in de zin leek te hebben hield de pup een goede afstand. Genoeg om vriendelijk te blijven maar niet te close. Hij wilde niet meteen de eerste de beste vertrouwen. 'Ow, en ik ben trouwens Ryon.' Sprak hij luchtig terwijl hij verder liep met zijn statige pas, hij zag vanzelf wel of de wolf meeging of niet.

»»-------------¤-------------««

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
C.
avatar

Aantal berichten : 131
Pawprints : 66
Naam : Melle
Leeftijd : 23

Karakterprofiel
Roedel: Ofiara
Leeftijd: 3.5 years
Partner: Nunca, you are the only one who really cares for me..

BerichtOnderwerp: Re: Frozen World   za jan 28, 2012 3:13 am

'Van ervaringen wordt je wijzer, en reizen bevatten veel ervaringen.' zei de pup. "Zo denk ik er precies over" zei C. De pup liep lang C, draaide zich om "Ga je mee jagen?" zei deze. C dacht even na over deze vraag. Het was inderdaad een tijd geleden dat hij voor het laatst had gegeten. Ach, waarom ook niet? dacht hij bij zichzelf. Misschien kon hij de pup nog wat leren op jachtgebied, of misschien andersom. "Dat lijkt me een prima idee" zei C. "Ow, en ik ben trouwens Ryon." zei de pup. Namen was altijd een geveolige kwestie geweest bij C, omdat zijn naam vaak tot vragen kon leiden die hij liever niet beantwoorde. Maar C besloot niet moeilijk te doen. "Aangenaam Ryon, C is de naam." Hij liep naar de pup toe. Hij stak zijn neus in de lucht en rook. Hij rook genoeg prooidieren. Hij liep van het water vandaan en rook nog eens. Toen keek hij rond. Hij keek achter zich of de pup 'm volgde. Toen keek hij weer om zich heen. Toen zag hij 2 konijnen die zaten te grazen. "jij 1 en ik 1?" vroeg C terwijl hij plat ging liggen, kijkend naar de konijnen.

»»-------------¤-------------««

Who am I?
C, the lost one:
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=ionDuNmgLVs?hl=en&loop=1"><img src="http://www.gtaero.net/ytmusic/play.png" alt="Play" style="border:0px;" /></a>
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken https://www.facebook.com/melle.pieter
Gesponsorde inhoudBerichtOnderwerp: Re: Frozen World   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Frozen World

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Feralis :: South :: Crystal Cove-