PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 The devil knows who.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Mort
avatar

Aantal berichten : 246
Pawprints : 70
Naam : KAASKOP.
Leeftijd : 22

Karakterprofiel
Roedel: Sang Real. || Farkas.
Leeftijd: Sir For You.
Partner: Do You Mind If I Take a BITE?

BerichtOnderwerp: The devil knows who.   do jan 26, 2012 3:57 am


|| Mort ||

Zijn hoofd hing laag gebogen, stilletjes staarde hij naar de grond. Doelloos, roekeloos. Mort sloeg zijn dikke staart om zijn poten om ze warm te houden. Door het feit dat hij stil zat kreeg hij het sneller koud. Maar Mort had geen behoefte om te lopen, hij was lame en duf vandaag. Had nergens zin, kon niet eens meer helder nadenken. Zijn ogen waren half dicht en kleurde dof, niet meer zo helder blauwe als ze altijd hadden gestaan. Zijn gedachtes gingen iedere keer weer terug naar Dysis, hij had zijn gedachtes niet meer op pijl. En liet ze hun eigen weg gaan, alsof alles werd terug gespoeld zag hij de ontmoeting tussen hem en Dysis. De jacht samen, alles kwam terug tot het moment dat hij hier zat; alleen. Zijn lichaam werkte niet meer, niet vandaag. Hij verlangde naar de gezelschap van Dysis. Haar rode ogen, gefocuusd op het hert de zijne op de hare. Het mieserde ligt, kleine druppeltjes vielen op zijn vacht en bleven hangen als een soort dauw op gras. Mort zijn ogen werden plots groot, zijn pupillen werden enorm. Zijn oren schoten naarvoren, alsof hij uit een soort van nachtmerrie ontwaakte. ’Dysis....’ Fluisterde hij, hij kon naam wel huilen. Huilen naar de maan. Maar dat was zwakte, en hij haatte zwakte. Haatte zichzelf dat hij er enkel al over nadacht. Hij slaakte een zucht, de eerste voor deze dag voor zijn gevoel. Hij bleef zitten als een dode voor zich uitstarend, zijn ogen gesperd.

»»-------------¤-------------««

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Matsui
avatar

Aantal berichten : 194
Pawprints : 58
Naam : Carla
Leeftijd : 26

Karakterprofiel
Roedel: Ofiara
Leeftijd: 8 jaar
Partner: .x.

BerichtOnderwerp: Re: The devil knows who.   vr jan 27, 2012 8:31 am

Wat deed hij hier? Hij wist het niet eens. Matsui zuchtte, zijn adem vormde kleine wolkjes in de koude lucht. De kou deed pijn aan zijn poten. Dat gevoel had hem weer tot zijn positieve gebracht. Onderzoekend keek Matsui om zich heen. Het was een wijde vlakte vol sneeuw en ijs. Hij moest ver in het noorden zijn. De reu fronste. Het verbaasde hem dat hij zo ver had gelopen, het baarde hem ook zorgen. Matsui dacht even terug aan het begin van de middag. Hij had het roedelgebied verlaten en was gaan lopen. Vaag herinnerde hij zich dat de bomen op den duur hadden plaats gemaakt voor een leeg, heuvelachtig landschap en dat de grond langzaam kouder was geworden. Zijn gedachten waren ver weg geweest, bij een wit teefje die zijn hart had meegenomen. In een reflex trok Matsui zijn bovenlip op. Quinty. Alleen al aan haar denken deed hem zeer, dan voelde hij de duizenden scherven die de plaats van zijn hart hadden ingenomen weer in zijn ribben prikken. Het benam hem de adem en het duurde even totdat hij weer normaal kon ademen. Toen het gevoel weg was getrokken richtte hij zich op. Tijd om naar huis te gaan.

De zwarte reu begon weer naar het westen te lopen. Hij wist dat de weg veel langer zou lijken nu hij bij zijn positieven was. Maar hij moest terug. Zijn roedel zou zich afvragen waar hij was. Hij glimlachte zwakjes. Zijn roedel, zijn nieuwe familie. Het leek de enige reden dat hij hier nog rondliep. Hij zette iets voort dat hem alsmaar aan Quinty bleef herinneren, maar dat stelde hem op een grimmige manier tevreden. Hij wilde haar niet vergeten. Plotseling zag hij iets vreemds in het landschap. Iets smals en hoogs. De vooruit stekende oren vertelden hem dat het een wolf was. Hij naderde hem van achter, dus begon Matsui om hem heen te lopen, om hem daarna van de zijkant te benaderen. Hij vroeg zich af waarom een wolf hier zat, zo alleen, zo koud. Hoe dichterbij hij kwam, hoe meer het hem opviel dat de wolf zijn ijsblauwe ogen ver open had gespreid. "Hallo?" Hij vroeg het meer dan hij het zei. Pas nu, slechts enkele meters van de witte wolf verwijderd, dacht hij na over de geaardheid van de wolf. Wat als deze wolf hem slecht gezind was? Matsui drong de gedachten naar achteren. Zo moest hij niet denken.

»»-------------¤-------------««

If you want to learn more about me, just click.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://kanto-experience.actieforum.com
Mort
avatar

Aantal berichten : 246
Pawprints : 70
Naam : KAASKOP.
Leeftijd : 22

Karakterprofiel
Roedel: Sang Real. || Farkas.
Leeftijd: Sir For You.
Partner: Do You Mind If I Take a BITE?

BerichtOnderwerp: Re: The devil knows who.   za jan 28, 2012 11:18 pm


|| Mort ||

Dit was niet echt het juiste moment voor bezoek. Niet nu, niet na deze gedachtes. Mort gromde diep, een aanstaanjagende grom. Die geloof me, je niet wou horen als je het over Mort had. Maar Mort hielt zich in, bedacht zich en draaide zich in een flits om. ’Gegroet vreemdeling’ De vacht van de wolf was in tegenstelling tot hem zwart met hier en daar wat grijze aftekeningen. Mort ging staan, keek de wolf aan alsof hij net onwaakte van een winterslaap. Zijn helderblauwe ogen stonden dof, nog doffer dan daarnet. Kort knipperde hij met zijn ogen ogen tegen het zonlicht in, het was niet eens zo helder. Maar voor hem een klap op zijn hersenen, en ogen. Hij slaakte een diepe vermoeide zucht, verlangde naar slaap verlangde naar de nachtmerries van Dysis. Was hun eerdere ontmoeting wel echt? Dat moest wel, het voelde zo echt. ’Je naam reu?’ Zijn stem klonk ijzig, maar toch anders dan Mort hem zou vragen aan een vreemdeling. Dit zou nog een bijzonder kunnen worden, Mort in deze stemming plus deze wolf. Mort zakte door zijn achterpoten zodat hij kwam te zitten, doordringend keek hij de wolf aan. Afwachtend, haast in slaap vallend. Hij voelde zich zwak, wat was dit? Dit gevoel kende hij niet, zwakte. Maar toch het sterk aanwezig. Maar Mort verzetten zich er hevig tegen, en bleef sterk. Het zou overgaan, waarschijnlijk.... Hopend. Misschien was er een manier om wakker te blijven, iets wat hij graag deed. Misschien kon hij hierbij de reu gebruiken. Maar hij zou eerst afwachten, afwachtend wat deze reu hem te bieden had. Zoniet zou hij gruwelijk gebruik maken van het feit dat de wolf beter niet naar hier had moeten komen.

»»-------------¤-------------««

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Matsui
avatar

Aantal berichten : 194
Pawprints : 58
Naam : Carla
Leeftijd : 26

Karakterprofiel
Roedel: Ofiara
Leeftijd: 8 jaar
Partner: .x.

BerichtOnderwerp: Re: The devil knows who.   do feb 09, 2012 8:14 am


Hij hoorde de wolf grommen. Het was een diep, vibrerend geluid dat doordrong tot het diepste van zijn wezen. Matsui zette zijn rugharen wat overeind. Wat naïef van hem, natuurlijk had hij na moeten denken over de geaardheid van de wolf. Had hij onderhand dan niet geleerd dat er veel slechte, verknipte wolven rondliepen op de wereld? Je zou toch denken dat het grootste deel goed bij zijn hoofd was, maar dat viel hem altijd vies tegen. "Gegroet vreemdeling," sprak de witte wolf. Matsui bestudeerde zijn ogen, ze waren ijselijk blauw en ongewoon kil. De reu kwam overeind en het viel hem op dat zijn ogen niet alleen kil waren, maar ook erg dof. Hij kneep zijn ogen samen, niet goed wetend wat hij hieruit op moest maken. "Je naam, reu?" sprak de witte wolf lijzig. Matsui kneep zijn ogen samen en trok zijn bovenlip wat op. Toen hief hij zijn kop en keek de reu wat neerbuigend aan, alsof hij zich beter voelde dan hem. Niet dat het zo was, maar zo verborg hij de zwakte die hij voelde. "Men noemt mij Matsui, alfa van de Ofiara," sprak hij statig en toch een beetje trots. De kans was groot dat de witte reu nog nooit van de roedel had gehoord, maar dat maakte hem niet uit. Hij had tenminste een roedel. De zwarte reu keek de andere wolf, die was gaan zitten, doordringend aan. "En wat is jouw naam, als ik vragen mag?" vroeg hij opzettelijk erg formeel en beleefd, hoewel zijn ondertoon lijzig was. De wolf straalde een ongewone, erg onprettige energie uit. Een slechte vibe.

»»-------------¤-------------««

If you want to learn more about me, just click.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://kanto-experience.actieforum.com
Gesponsorde inhoudBerichtOnderwerp: Re: The devil knows who.   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

The devil knows who.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Feralis :: North :: Whiterun Tundra-