PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Welcome to your new home

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Matsui
avatar

Aantal berichten : 194
Pawprints : 58
Naam : Carla
Leeftijd : 26

Karakterprofiel
Roedel: Ofiara
Leeftijd: 8 jaar
Partner: .x.

BerichtOnderwerp: Welcome to your new home   do jan 26, 2012 12:32 am

Zijn poten kwamen zachtjes op de grond terecht, de kussentjes onder zijn poten dempten het geluid. Uit gewoonte ontweek hij alle takjes en bladeren die zijn positie zouden kunnen verraden. Matsui snoof de geuren van Softbreath Forest op. Ze waren er bijna. Het was een rustige dag, hoewel hij al behoorlijk veel gedaan had. Naast zijn gebruikelijke taken als Alfa had hij net een werving gehouden. De opkomst was hem tegen gevallen, maar hij had het weten te relativeren door zichzelf te vertellen dat de Ofiara net nieuw was. Ze waren in dit gebied nog volstrekt onbekend. Twee nieuwe wolvinnen was dus helemaal niet zo slecht. Matsui keek even achterom naar de vier teefjes die achter hem aan draafden. Het aanzicht toverde een glimlach op zijn snuit. Die verdween echter weer toen hij dacht aan de twee ontbrekende roedelleden; Heather en Anaïs. Ze konden maar beter een hele goede reden hebben om deze werving te hebben gemist. Nieuwe, maar zeer bekende geuren drongen zijn neus binnen. Ze staken de grens over en betraden nu Wapasha Forest, hun territorium. Matsui hield echter niet halt, maar draafde verder naar de ruime open plek die ze als burcht gebruikten. De bomen weken uiteen en lieten een ruime open plek van 20 meter doorsnede zien. In de zomer en lente was het er altijd prachtig groen, nu was het kaal en bedekt met een laagje sneeuw. Hij draafde door naar de hoge, omgevallen boomstam, spong erop en hief zijn kop. Zijn huil was dwingend, met een boze ondertoon. Anaïs en Heather moesten nú komen. Ze dreven de spot met zijn positie als Alfa. Matsui sprong weer van de boomstam en liep naar de twee nieuwkomers. `Welkom in Wapasha Forest. Dit is de plek waar we eten, slapen, vergaderen, kortom, leven,` vertelde hij vriendelijk, waarbij zijn blauwe ogen afwisselend op Ariadne, Nunca en de bomen waren gericht.

OOC: Enkel open voor roedelleden!

»»-------------¤-------------««

If you want to learn more about me, just click.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://kanto-experience.actieforum.com
Luciënne
avatar

Aantal berichten : 183
Pawprints : 25

Karakterprofiel
Roedel: Ofiara
Leeftijd: 2 jaar een 6 maanden
Partner: Cupido don't like me

BerichtOnderwerp: Re: Welcome to your new home   do jan 26, 2012 4:35 am

Er lag een dun, miezerig laagje sneeuw op de grond. De kale bomen, en het feit dat het al de hele dag best bewolkt was geweest, maakte alles er alleen maar treuriger op. Luciënne was helemaal niet truerig, alhoewel haar stemming niet meer zo opperbest was als die ochtend. Ze draafde achter Matsui aan, en keek niet om zich heen. Ze wist waar de waren. Ze kon het gewoon ruiken. Ze waren net binnen Wapasha Forest. Hun thuis. De ledenwerving had een redelijk succes gehad. Ze hadden twee nieuwe leden. Weliswaar beiden teefjes, maar leden hadden ze. Luciënne had aan Matsui's gezicht gezien dat hij een beetje teleurgesteld was. Luciënne begreep het wel, want hij wilde waarschijnlijk graag een grote roedel, en nu waren ze maar met een klein groepje. Maar naarmate ze bekender zouden worden, zouden er wel meer leden komen, dacht Luciënne. Haar stemming was dus wel goed, maar ze was wel een beetje bezorgd. Want ze misten twee roedelleden. Anaïs en Heather. Luciënne had ze beiden wel gemogen. Maar ze kende hen niet heel goed. Ze had hen al weken niet gezien, en ze had ook geen idee van waar ze konden zijn. Ze wist niet hoe de andere roedelleden erover dachten, ze hadden het er nooit over. Zwijgend draafde ze verder, met de roedel mee.
Een paar minuutjes later kwamen ze aan op hun open plek, en Luciënne keek er rond. Ze was hier een paar dagen niet geweest, maar er was natuurlijk niks veranderd. Toen klonk de stem van Matsui: ''Welkom in Wapasha Forest. Dit is de plek waar we eten, slapen, vergaderen, kortom, leven.'' Zijn stem klonk even riendelijk als altijd. Luciënne keek naar de nieuwelingen, en glimlachte naar hen. Daarna ging ze rechtop zitten, en op haar gemakje bestudeerde ze de teefjes.

»»-------------¤-------------««

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Emrys
avatar

Aantal berichten : 25
Pawprints : 10
Naam : Maaike
Leeftijd : 22

Karakterprofiel
Roedel: Ofiara
Leeftijd: 2,5 Years
Partner: x

BerichtOnderwerp: Re: Welcome to your new home   zo jan 29, 2012 11:48 pm

Emrys keek om haar heen. De bomen begonnen er weer wat vertrouwder uit te zien. Even als de geur. Ze waren bijna op de open plek wat ze 'hun thuis' noemden. Wapasha Forest, Emrys vond het een erg mooie naam. Wat mysterieus! Voor haar liep de roedelleider. De zwarte reu liep in een wat hoog tempo richting de open plek. Naast Emrys liepen Luciënne en de twee nieuwe leden. Ze glimlachte even vriendelijk naar ze. Emrys mocht ze wel. Ze pasten perfect in de groep en zouden dus zeker een aanwinst zijn. In de verte verscheen de open plek in het zonlicht. Emrys versnelde haar pas wat, ze wilde zo snel mogelijk thuis zijn. Eenmaal aangekomen plofte ze op de grond neer. Haar poten begonnen wat pijn te doen en dus hadden ze nu wat rust verdient. Emrys keek om zich heen. Het was erg rustig en de vogels floten vrolijk hun lied. Een kleine glimlach verscheen op haar gezicht. Plotseling klonk de warme stem van haar alfa Matsui. ''Welkom in Wapasha Forest. Dit is de plek waar we eten, slapen, vergaderen, kortom, leven.'' Het was vooral bedoeld voor de twee nieuwe roedelleden. Ze zouden zich hier snel op hun gemak voelen, dat wist Emrys zeker! Ze glimlachte even naar de twee en legde vervolgens haar kop neer en sloot haar ogen.

»»-------------¤-------------««

Keep The Magic Secret
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.africandream.actieforum.com
Nunca
avatar

Aantal berichten : 91
Pawprints : 52
Leeftijd : 28

Karakterprofiel
Roedel: Geen
Leeftijd: 3,5 jaren
Partner: C, je bent mij allergrootste liefde.

BerichtOnderwerp: Re: Welcome to your new home   zo feb 12, 2012 2:10 am

(Nog steeds winter hé enne,C kent ze nog niet )

Nunca volgde de wolven op een rustig drafje, naar het gebied van hun roedel. Ze was blij dat ze een roedel had, daarin kon ze zich veilig voelen. De leden beschermen elkaar vast en haar ook, als Flame ooit hier kwam. Flame. Haar gezicht vertrok even, elke keer als ze aan hem dacht, voelde ze zich zo somber. Opeens rook ze iets nieuws, een geur die bij Matsui en Emrys hoorde. Dit moest het zijn. Ze keek vol bewondering om zich heen, nog meer toen ze bij de open plek kwamen. Wat was het hier mooi! Een goede plaats! Matsui sprong op een oude boomstam en praatte ze toe, `Welkom in Wapasha Forest. Dit is de plek waar we eten, slapen, vergaderen, kortom, leven,` Nunca knikte, ''Mooi gebied'' zei ze. Ze glimlachte terug naar Emrys en ging maar ook liggen, niet om te slapen of zo, gewoon om fijn rond te kijken. Ze was blij met deze keus.

»»-------------¤-------------««

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudBerichtOnderwerp: Re: Welcome to your new home   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Welcome to your new home

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Feralis :: West :: Softbreath Forest :: Wapasha Forest { The Ofiara }-