PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Scrum x

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Scrum
avatar

Aantal berichten : 15
Pawprints : 12

Karakterprofiel
Roedel: Maybe, someday I shall join a crew again
Leeftijd: 2,3 Years
Partner: Don't need a mate

BerichtOnderwerp: Scrum x   vr jan 20, 2012 9:09 am

Scrum

Naam:
Scrum

Leeftijd:
2,3 jaar

Parents:
I'd parents, once

Siblings:
Who shall know

Partner:
x

Roedelleider:
I follow the highest bidder

Inside:
Scrum is een echt volgerstypetje. Hij houd er niet van om ergens de leiding over te hebben en zelf initiatieven te moeten geven. Hij heeft een ruimdenkende en creatieve geest, waardoor hij nog wel eens met leuke ideeën kan komen. Scrum is een rustige jongen, zegt niet veel, maar is zeker niet op z'n mondje gevallen. Ondanks dat veel andere twijfelen over aan welke kant hij zit, weet 'ie van zichzelf dat hij aan de slechte kant zit.

Outside:
Scrum heeft een ravenzwarte vacht. Hij staat hoog op zijn poten, maar hij is klein voor zijn leeftijd. Hij is licht, waardoor 'ie snel en wendbaar is. Dingen ontwijken is zijn specialiteit. Scrum heeft lichtblauwe ogen en als je goed kijkt zie je dat zijn rechteroog blind is.

History:
De jonge Scrum is geboren als enige overlevende van een nestje met drie andere pups. Het was het tweede nestje van zijn ouders, waardoor hij twee oudere broers had. Het viel al bij de geboorte op dat hij klein en wat zwakker was dan de pups uit het vorige nestje. Toch waren zijn ouders niet minder trots op hem. Scrum heeft een vrij normale jeugd gehad, zijn ouders waren beide hoog gerankt in een roedel, al was de alfa een echte beul. Al van jongst af aan moest Scrum helpen bij de roedel, ondanks dat hij niet veel kon doen. Het werd ook steeds duidelijker dat de jonge reu niet goed kon zien met zijn rechteroog. Later bleek dat er een bacteriële infectie zat, het duurde dan ook niet lang voordat hij volledig blind was aan dat oog. Hij werd flink afgebeuld in de roedel en eigenlijk had iedereen de pik op hem. Vooral omdat Scrum niet echt iemand was die graag initiatieven nam, maar gewoon de leider volgde. Daardoor kwam hij vaak in slecht daglicht te staan.
Nadat de alfa was vermoord door een vijandige roedel, was hij de enige overlevende na de helse oorlog. Scrum is gevlucht, omdat hij niet onder het commando van deze wolf wilde staan. Hij is naar Feralis getrokken om hier een nieuw leven te starten en zich ooit bij een roedel aan te kunnen sluiten.

»»-------------¤-------------««


"Boys! There ain't much been given to me in my brief, miserable life, there's the truth of it.
But by God, I'll have it said that Scrum had himself a kiss from a proper mermaid!"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Scrum x

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Feralis :: Game Related :: Profielen-