PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 ~ Cayro

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Cayro
avatar

Aantal berichten : 22
Pawprints : 10
Naam : Naomi 8D
Leeftijd : 23

Karakterprofiel
Roedel: You call yourself a leader?
Leeftijd: 2 Years & 5 months
Partner: I'll rip your heart out of your throat

BerichtOnderwerp: ~ Cayro   wo jan 18, 2012 12:52 am

~ C A Y R O ~

No matter how hard I try, you fear the beast inside.
It's growing, it's waiting. Just to hurt you~ P A S T
Cayro werd geboren in een gebied ver van Feralis af. De ouders van de reu waren beiden Alfa’s van de neutrale roedel. Hij zat in het vierde en laatste nestje van zijn moeder. De wolvin was al oud, en was nooit zo vruchtbaar geweest. Het nestje met de meeste pups bestond uit maar drie. En vreemd genoeg waren het altijd reutjes, hoewel ze beiden wel heel graag een dochtertje wouden. Maar tot hun geluk zat in hun vierde nestje een teefje. Het nestje bestond uit twee pups; Cayro en zijn zusje.
Toen de twee nog niet konden zien krabde Cayro per ongelijk de ogen van zijn zusje kapot, waardoor deze blind werd. Niemand kon het hem kwalijk nemen, ze waren te jong; maar alsnog vond iedereen het vreselijk. Ondanks dat ze zich hadden voorgenomen het er nooit over te hebben, begon iedereen wel de pik op de reu te krijgen. Ze gaven hem werkelijk alle klusjes en behandelden hem als een Omega; terwijl zijn zusje al hun liefde ontving. Verbitterd door woede, verdriet en jaloezie bood hij aan om haar te begeleiden naar een drinkplaats. Hij viel haar aan, haatte haar het meest van allemaal. Ze probeerde zich dapper te verweren; maar niemand had haar ooit leren vechten omdat ze het toch niet zou kunnen. Ze was en bleef blind. Tot slot doodde hij haar. Met de wonden die ze hem had toe gediend hing hij het smoesje op dat ze waren aangevallen door een andere roedel; dat ze door een van hun was vermoord. Maar alles werd alleen maar erger; ze schoven de schuld op hem, omdat hij haar niet goed had beschermd.
Echter bleek later dat zijn ouders in een vroeger nestje één eerdere teef gehad hadden, maar deze kwijt geraakt waren. Hier is niets van gehoord verder.

Met de leeftijd van één jaar kwam de reu een ander tegen, een lid van de slechte roedel. Eerst vielen ze elkaar aan, maar al snel raakten ze in een gesprek. Hij trok steeds vaker op met de reu, kon het beter met hem vinden dan met wie dan ook uit zijn eigen roedel. Uiteindelijk bood hij de ander iets aan; hij zou al de zwaktes van zijn roedel vertellen, alles onthullen; als hij beloofde ze aan te vallen en ze allemaal te doden, op hem na. Natuurlijk nam de reu dit aan, het was een buitenkansje. En zo gezegd zo gedaan: zijn roedel werd aangevallen, en hij keek gewoon toe vanaf het beste plekje. Hoe ze een voor een gedood werden, hoe zijn hele roedel werd afgeslacht. En hij genoot ervan, want hij haatte ze. Allemaal. Er werd hem een voorstel gedaan om zich bij hun aan te sluiten, maar hij sloeg het af. Hij wilde geen deel meer uitmaken van een roedel, na zijn nare ervaringen.
Drie maanden verder kwam hij een eenzaam pad tegenen, besloot deze te volgen. Hij wou een nieuw thuis hebben, onbekend zijn. Niet meer als de wolf die zijn familie en roedel verraadde; dat hield hij niet meer uit. Dus ging hij weg, kwam uit in Feralis. Aangezien hier genoeg eten was, en hij hier geen naam had; besloot hij te blijven.


~ A P P E A R A N C E
Doordat hij vroeger veel werk moest verrichten in de oude roedel van zijn ouders heeft hij massa's aan spieren gekweekt. Van nature is hij een vrij grote wolf, wat hij te danken heeft aan zijn vaders bouw. Hij is een vrij forse, stevige wolf en staat stevig op zijn poten. Helaas heeft dit ook nadelen; erg wendbaar is hij niet met zijn forse lichaam, in een gevecht moet hij het eerder hebben van zijn spierkracht. Zijn vacht is donkergrijs met hier en daar een lichtgrijze en een zwarte pluk. Zijn poten en buik zijn voornamelijk donker, evenals zijn kop en rug. Hij heeft groene ogen, die vaker liever lijken dan dat ze zijn.

~ C H A R A C T E R
Door zijn verleden is Cayro een harde, verbitterde wolf geworden die noch liefde noch vriendschap kent. Het liefste lost hij alles in zijn eentje op, maar soms heeft hij wel behoefte aan gezelschap. Als je hem spontaan tegen het lijf loopt is het geen lieverdje en zal hij alles uit de kast trekken indien je hem niet bevalt. Ergens heeft hij ook wel een lieve kant, maar die toont hij niet snel.


~ P A R T N E R / P U P S
Partner: None.
Pups: None.

Waarschijnlijk wordt dit aangepast gaande tijd.


»»-------------¤-------------««


Dysis ~ Cayro
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

~ Cayro

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Feralis :: Game Related :: Profielen-