PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 My own path

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Chloé
avatar

Aantal berichten : 23
Pawprints : 16
Naam : Eirini

Karakterprofiel
Roedel:
Leeftijd: 3 jaren
Partner:

BerichtOnderwerp: My own path   vr jan 13, 2012 9:31 am

In een rustig tempo slenterde ze door het bos heen. Het was een mooi bos al zei ze dat zelf. Het was door een klein laagje sneeuw van wat er nog over was van de laatste sneeuwbui bedekt. Eigenlijk was er nog maar weinig van al dat sneeuw over. Hier en daar lag nog wat sneeuw maar het meeste was al weg. Maar ze wist wel dat in dit gebied niet zo snel heel veel sneeuw zou liggen. Daarvoor moest je naar een meer noordelijk gelegen gebied gaan. Zelf vond ze sneeuw op zich niet zo’n probleem maar ze moest er niet aan denken om ergens te lopen terwijl het waaide en het sneeuwde. Een paar vlokjes kon ze nog wel aan maar meer dan ook echt niet. Ze had een hekel aan alles wat uit de lucht kon vallen. Dan was het eerste wat in haar op kwam, schuilen! In het bos was het rustig. Alleen wat alledaagse bosgeluiden weer klonken er. De bomen waren van erg grote hoogte en het bos was dichtbegroeid met struiken en andere planten. Een groot wezen zou hier zich niet willen verschuilen die zou amper door het bos heen komen. Zo nu en dan hoorde je een kabbelend riviertje dat door het bos heen liep. Ze stond nu voor zo’n riviertje. Het water kleurde helder en er liep een zachte stroom. Ze liet haar tong in het water glijden en begon langzaam te drinken. Het koele water gleed in haar keel. Toen ze klaar was veegde ze de druppels die nog om haar bek heen hingen weg met haar tong. Ze deed een aantal stappen naar achteren en nam een aanloopje om zo over het riviertje heen te springen. Dat kon makkelijk want die was niet erg breed en ze had geen zin om haar lichaam nu nat te maken. Dan zouden er allemaal blaadjes en zand aan haar lichaam blijven plakken en dat had ze liever niet. Ze had nog maar een paar passen gedaan toen ze stopte en haar oren pitste. Een wolf begaf zich in haar buurt en ze kon het niet laten om deze wolf te ontmoeten. Nieuwe wolven waren altijd interessant. Met haar ogen bespeurde ze de omgeving af. De geur was in ieder geval erg sterk.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cinnamon
avatar

Aantal berichten : 90
Pawprints : 16
Naam : Evelien
Leeftijd : 23

Karakterprofiel
Roedel: None
Leeftijd: 1 jear
Partner: Try to win my heart...

BerichtOnderwerp: Re: My own path   vr jan 13, 2012 11:38 pm

Vrolijk draafde een witte wolvin door het dichte bos, het was al even geleden toen ze hier voor het eerst was gepasseerd maar toch waren de herinneringen nog vers. De fluitende vogels die eten zochten om te overleven vlogen boven haar hoofd naar een holle oom, even bleef ze stilstaan om de twee klein beestjes na te kijken toen ze verdwenen in hun nest. Cinna haar gedachten dreven af, hoe zou het zijn om iemand te hebben die om je gaf, die naar je zou luisteren als er iets op je lever lag? Ze schudde de gedachte weer weg, neen daar mocht ze niet aan denken!
Haar looppas vertraagde toen ze een krabbelend riviertje passeerde, haar neus vertelde haar dat hier een andere wolf was gepasseerd, en tot haar grote verbazing was die onbekende niet veraf. Het zou de eerste wolf zijn die Cinna tegen zou komen. Wie weet vond ze hier wel een nieuwe roedel, dacht ze in zichzelf, de herinneringen aan haar jeugd kwamen weer boven, gelukkig had ze in het nest altijd haar broer gehad die voor haar opkwam wanneer ze werd uitgelachen omdat ze weeral iets doms had gezegd. Nu moest ze zich alleen weten te redden.
Cinna vervolgde haar toch, ze was opgewonden om die wolf te ontmoeten dus draafde ze verder en volgde ze de geur totdat ze een witte wolvin zag staan, het was duidelijk dat ze ouder was dan Cinna.
Rustig zette ze de ene poot voor de andere en ging ze in het gezichtsveld gaan staan van de wolf. Met kleine stapjes kwam ze dichterbij tot ze op een meter van haar stond, langzaam zakte ze door haar achterpoten en ging ze zitten “Ik vond je geur aan een riviertje wat verder, ik ben trouwens Cinna.” Zei ze beheerst, ze had eerst zorgvuldig nagedacht over haar woorden maar toch kwam het anders uit haar mond dan ze gehoopt had. Af en toe hoorde ze de bomen kraken onder het dikke pak sneeuw terwijl ze wachtte op een reactie.


»»-------------¤-------------««


Weinig actief, school is begonnen
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chloé
avatar

Aantal berichten : 23
Pawprints : 16
Naam : Eirini

Karakterprofiel
Roedel:
Leeftijd: 3 jaren
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: My own path   za jan 14, 2012 11:38 pm

De wolf moest ergens in haar buurt zich bevinden. Haar ogen zochten naar de gedaante van de wolf en vanuit haar ooghoeken zag ze een sneeuwwitte wolvin aankomen. In haar vacht waren een aantal bruine vlekken te zien. Op het eerste gezicht leken ze op vuile plekken maar van dichterbij was duidelijk te zien dat ze bij de vacht hoorden. Ze was kleiner dan haar maar ook stukken jonger. Ze was net aan haar puppytijd ontkomen en begon nu redelijk de kant op te gaan van een volwassen wolf. De onbekende wolvin kwam voor haar staan. Chloé richtte een starre blik naar de wolvin. Niet op wat ze gehoopt had, om eerlijk te zijn. “Ik vond je geur aan een riviertje wat verder, ik ben trouwens Cinna.” sprak de wolvin. Haar stem klonk vriendelijk. Blijkbaar had ze zojuist ook wat gedronken. Chloé knikte even naar Cinna. Een aparte naam, al zei ze dat zelf. Haar naam was mooier, vond ze. ”Ahaa…” begon ze terwijl ze even grijnsde. ”Mijn naam is Chloé, Sienna, ofzo,” zei ze met een bittere stem. Chloé koos ervoor om te gaan zitten en zakte door haar achterpoten neer en sloeg haar witte staart om haar lichaam heen. ”Laat me raden… Je bent bij je oude roedel weg gegaan en bent hier nu om je leven verder te leiden,” concludeerde ze. Zo ging het meestal met types zoals haar. Het waren goed opgevoede wolven die naar een enige tijd bij hun oude en vertrouwde roedel vertrokken om hun leven verder te leiden. Sommige waren gedumpt maar daar leek deze wolvin niet het type voor. Chloé trok graag en snel haar conclusies over de wolven die ze tegen kwam en haar mening sprak ze dan ook graag uit tenzij ze wist dat ze er minder van zou worden want dat was natuurlijk niet de bedoeling. Met een afkeurende blik keek ze naar de wolvin waarvan ze de naam allang weer was vergeten.

»»-------------¤-------------««

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cinnamon
avatar

Aantal berichten : 90
Pawprints : 16
Naam : Evelien
Leeftijd : 23

Karakterprofiel
Roedel: None
Leeftijd: 1 jear
Partner: Try to win my heart...

BerichtOnderwerp: Re: My own path   zo jan 15, 2012 8:10 am

Het leek alsof de wolvin niet echt op bezoek gesteld was, haar antwoorden kwamen er bitter uit, maar wat kon haar dat schelen ze was toch te weten gekomen hoe ze noemde -Chloé- dat was haar naam, met een gevoelloze blik keek ze naar de wolvin. Ze hadden elkaar juist ontmoet en de wolvin zei haar naam al verkeerd, zo’n ontmoeting had ze nog nooit meegemaakt!
Ze zag dat Chloé ging zitten, met haar witte staart opgekruld tegen haar opende ze haar mond en begon ze gewoonweg te gissen naar Cinna’s leven! ”Laat me raden… Je bent bij je oude roedel weg gegaan en bent hier nu om je leven verder te leiden,” Jammer genoeg zou ze haar teleur moeten stellen, zo was het helemaal niet gegaan, ze had haar roedel verlaten omdat iedereen haar pestte, telkens dat ze per ongeluk iets verkeerd deed werd er met haar gelachen.
Gelukkig had ze altijd haar broer gehad die het voor haar opnam, tevergeefs had ze hem een aantal keren gevraagd of hij niet mee zou gaan met haar maar toch wou hij niet weg uit de roedel. Daarna was Cinna maar alleen vertrokken en was ze hier terecht gekomen. Met enige weerszin vertelde cinna haar dat ze fout zat, “Sorry, maar dat heb je fout gegokt, ik ben niet zomaar weggegaan er zat een reden achter.” Zei ze kalm en beheerst.
Heel even richtte ze haar blik naar de blauwe lucht, al van veraf had ze de twee vogeltjes horen fluiten, net als daarnet vlogen ze fladderend langs het groene bladerdak.
Haar bruine ogen gingen terug naar de wolvin die naar haar keek alsof ze een lagere rang had, het wou niet zeggen dat ze jonger was dat ze minder kon! “Waar kom jij dan van misschien?” vroeg ze afwijzend, ze kon de wolvin haar gedrag niet doordringen wat haar akelig irriteerde, normaal gezien kon ze andere wolven goed doorgronden maar ja, die antwoorden niet zo bitter.
Niet ver van waar ze zat liep er een klein stroompje door het dichter bos, Cinna’s mond begon droog aan te voelen dus ging ze staan en droegen haar poten haar naar het frisse water, heerlijk dacht ze.
Na gedronken te hebben liep ze terug naar de witte wolvin en ging ze zitten, haar staart lag naast haar en haar blik was gefocust op Choé.


»»-------------¤-------------««


Weinig actief, school is begonnen
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chloé
avatar

Aantal berichten : 23
Pawprints : 16
Naam : Eirini

Karakterprofiel
Roedel:
Leeftijd: 3 jaren
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: My own path   zo jan 15, 2012 8:53 am

Stiekem had ze gehoopt op iets interessanter dan een pup. Wat had ze daar nou aan? Ze had niks met pups. Ze zag het dan ook niet zitten dat ze zelf ooit moeder zou worden. Dan zou ze afhankelijk zijn van haar eigen pups en zich daarop moeten storten. Ze nam veel liever de tijd van haar zelf. Maar voor pups had je eerst een partner nodig en die had ze ook al niet. Ze hoopte dat ze nog wat liefde hier kon vinden. Ze had al een paar vlammen gehad maar veel hadden die achteraf ook niet voor gesteld. Misschien was een vaste partner ook niet iets voor haar. Chloé had altijd spanning nodig en daarvoor was afwisseling nodig en dat kreeg ze niet als ze altijd bij dezelfde zou blijven. Haar blik ging weer even naar de pup. ”Sorry, maar dat heb je fout gegokt, ik ben niet zomaar weggegaan er zat een reden achter,” zei ze met een kalme stem. Met een verbaasde blik keek ze naar de wolvin. Waar had ze het nou over? Fout gegokt? Ze was toch weggegaan en daar ging het juist over. Dat er een rede achter zat dat is wel duidelijk. ”Pardon? Hoezo fout gegokt?” zei ze met een afkeer in haar stem. Wat dacht ze wel niet? De waarheid te verdraaien? ”Ik zei toch dat je bij je roedel weggegaan was en heb het helemaal niet erover gehad wat de reden was…” zei ze terwijl ze haar met boze ogen aankeek. ”Jij bent ook niet de slimste,” concludeerde ze. Had ze nog wel zin in een gesprek met deze jonge wolvin die haar toch niet begreep. “Waar kom jij dan van misschien?” vroeg ze terwijl haar stem ook niet meer zo vriendelijk klonk. Chloé had het al weer gehad met deze teef. Ze had zichzelf al weer bewezen. Totaal niet haar type. Betweter… ”Van ‘dat gaat jou niets aan’. Doet het er iets toe?” sprak ze haar kwaad toe. Ze hoefde deze pup niet meer. ”Trouwens, ik denk dat je net zo goed kunt vertrekken,” snauwde ze naar haar.

»»-------------¤-------------««

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cinnamon
avatar

Aantal berichten : 90
Pawprints : 16
Naam : Evelien
Leeftijd : 23

Karakterprofiel
Roedel: None
Leeftijd: 1 jear
Partner: Try to win my heart...

BerichtOnderwerp: Re: My own path   ma jan 16, 2012 7:37 am

Leuke eerste ontmoeting, nou ja het was niet haar schuld, toen Cinna haar had gevraagd waarvan ze vandaan kwam kreeg ze weer zo’n snauw, als zij het niet wou vertellen dan vertel ik het ook niet dacht de witte wolvin. Heel even keek ze in de ogen van Chloé, ze was duidelijk boos geworden. Het was nooit de bedoeling geweest om de wolvin te beledigen of zo.Na een lange tijd niets gedaan te hebben gedaan hoorde ze de witte wolvin nog iets tegen haar zeggen ”Trouwens, ik denk dat je net zo goed kunt vertrekken,” .Met een big smile op haar gezicht draaide ze haar met haar rug om naar Cloé en stapte ze rustig verder als of er niets gebeurd was, toen ze uit het zicht verdwenen was liep ze fier verder, haar staart hoog opgeheven en haar borstkas naar voren “Ik ben toch vriendelijker!” zei ze nog tegen zichzelf. Met een gerust hart vervolgde ze haar tocht naar de heide, op zoek naar een sappige prooi.

[flut en srry, voor het onbeleefd zijn, had eens zin om de onbeleefde uit te hangen^^]

»»-------------¤-------------««


Weinig actief, school is begonnen
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudBerichtOnderwerp: Re: My own path   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

My own path

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Feralis :: West :: Softbreath Forest-