PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Ceira

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ceira
avatar

Aantal berichten : 5
Pawprints : 25
Naam : Shelley
Leeftijd : 23

Karakterprofiel
Roedel: Not anymore, I guess.
Leeftijd: 1,5 Yrs
Partner: x

BerichtOnderwerp: Ceira   zo jan 01, 2012 11:59 am

Ceira


'Call me bitch and I'll show you one..'

Verleden:
Een bijzonder verleden heeft Ceira niet. Huisje boompje beestje. Haar ouders hadden liever gewild dat ze een reutje was, maar behandelden haar daarom niet anders. Ze komt uit een nest van vier en was daar als tweede geboren. Door haar vader, de béta van de roedel, werden ze getraind en leerden ze alles wat ze nodig hadden. Echter was Ceira een buitenstaander van het nest, ze had geen zin om te leren, deed alles liever op haar eigen manier. Zodra ze oud genoeg was om op eigen benen te staan deed ze dat dan ook, en niemand was verbaasd toen ze besloten had weg te trekken uit het gebied. Op naar zelfstandigheid.

Uiterlijk:
Ceira is groot gebouwd als een reu met een respectabel laagje spieren, als haar vader. Van haar moeder heeft ze haar uiterlijk meegekregen; donker en licht door elkaar, met lichte ogen en ver uit elkaar staande oren. Ze heeft een dikke vacht, ook in de zomer en staat hoog op haar poten.

Karakter:
Ondanks dat Ceira een rustige, vriendelijke kant heeft, laat ze die haast nooit zien. Ze is fel, sarcastisch, impulsief, lui en dol op leedvermaak. Vrienden maakt ze niet snel en ze heeft er geen behoefte aan. Wolven die ze respecteerd merken dat vanzelf, wolven die ze niet mag merken dat óók. Vijanden maakt ze echter sneller dan naasten..

»»-------------¤-------------««

Call me Bitch and I'll show you one...
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Ceira

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Feralis :: Game Related :: Profielen-