PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 .: Delilah :.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Delilah
avatar

Aantal berichten : 297
Pawprints : 60
Naam : Lisanne 8D
Leeftijd : 21

Karakterprofiel
Roedel: ;;Solitair.
Leeftijd: ;;3 years 'nd 6 months.
Partner: ;;It's over, forever.

BerichtOnderwerp: .: Delilah :.   do jan 12, 2012 10:00 am

~ D e l i l a h ~

Name;; Delilah
Gender;; female
Sort;; Canis lupus
High;; 53 cm
Fur;; wild coloured
Eye color;; gold

~ H i s t o r y ~

Delilah is geboren in een slechte roedel. Ze kwam uit een nest van drie pups. Haar ouders gaven veel om hun. Ze wilden dat Delilah later de alfa werd van de roedel. Maar Delilah dacht daar anders over. Zij wilde helemaal niet slecht zijn, eigenlijk wilde ze het wel. Ze hield zich het alleen maar voor. Toen ze het tegen haar ouders vertelden, verstootten die haar. Delilah stond er nu alleen voor, ze was nog maar drie maanden oud. Gelukkig vond een oude wolf haar, hij voedde Delilah op als zijn eigen dochter. Helaas stierf de oude wolf toen Delilah anderhalf jaar was. Ze trok naar WS en bouwde daar een nieuw leven op. Toen ze twee was, ontmoette ze Sacoor en Zen. Ze vond hen al gelijk aardig. Samen met hun ging ze op zoek naar Umbra, de verdwenen zus van Sacoor en Zen. Ze vonden Umbra. Toen kwam Isil in haar leven. Ze werd Delilahs pleeg pup. Maar Isil trok al snel weg. Delilah heeft haar nooit meer gezien. Ze was ontroostbaar. Toen kwam de grote vulkaanuitbarsting in WS. De lava verwoestte alles. Delilah vluchte samen met Sacoor naar ML. Daar kregen de twee, tot hun grote vreugde, twee gezonde pups: Malisa en Zoë. Even waren ze heel gelukkig, maar een paar maanden daarna sloeg het noodlot alweer toe. Delilah en Sacoor kregen ruzie. Ze besloten ieder hun eigen weg te gaan. Delilah vertrok naar Serigala, waar ze zich een tijdje bij The Inferni Pack aansloot. Ze voelde zich niet gelukkig daar, dus besloot ze weg te gaan uit Serigala. Zo kwam ze terecht in Feralis, waar ze op dit moment nog steeds is.

~ L o o k ~

Delilah is een wildkleurige wolvin. Ze is slank en erg gespierd. Ze is van normale grootte, 53 centimeter. Delilah heeft lange, ranke poten. Ze is erg snel en daarom is ze een zeer goede jager. In haar vacht heeft ze een paar zwarte plukken zitten. Het is eigenlijk één grote mengelmoes van zwart, wit en bruin. Delilah is geen lelijke wolvin om te zien, ze is zelfs mooi. Delilah weet dat en daarom gebruikt ze vaak haar schoonheid om iets voor elkaar te krijgen. Delilah heeft goudgele ogen. Zelfs nadat ze was bevallen van haar twee pups, Malisa en Zoë, is ze nog steeds even slank als voor de zwangerschap. Ze heeft totaal geen aanleg voor dik worden. Ze is soms wel wat aan de magere kant, vooral in de winter. Verder heeft ze een litteken in haar nek, die nauwelijks zichtbaar is. Alleen in de zomer is ie goed zichtbaar.

~ P e r s o n a l i t y ~

Delilah is een koppige wolvin. Ze deinst zeker niet terug voor een gevecht. Van aard is Delilah neutraal/slecht, maar neigt toch iets meer naar de slechte kant. Je kunt haar het best omschrijven als: Koppig, brutaal maar aan de andere kant zorgzaam en lief. Dat laatste toont ze alleen aan vrienden en familie. Delilah heeft een groot hart, maar reageert naar vreemden meestal terughoudend en op haar hoede.

~ F a m i l y & F r i e n d s ~

Father;; Sonaer (R.I.P)
Mother;; Dyana
Siblings;; Sylvano and Perseus

Partner;; Sacoor
Children;; Zoë and Malisa

Friends;; Zen, Umbra, Sacoor, Solis and Perseus
Enemies;; Sylvano

»»-------------¤-------------««


Death, I'm not scared to die
Neither I want to die now, living my life as long as possible
And try to enjoy it, with family and friends
But when time comes, I'll accept dead as a friend and let him take me with him
To a place unknown for us all...
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

.: Delilah :.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Feralis :: Game Related :: Profielen-