PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 See you again? Or not?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Delilah
avatar

Aantal berichten : 297
Pawprints : 60
Naam : Lisanne 8D
Leeftijd : 20

Karakterprofiel
Roedel: ;;Solitair.
Leeftijd: ;;3 years 'nd 6 months.
Partner: ;;It's over, forever.

BerichtOnderwerp: See you again? Or not?   do jan 12, 2012 7:12 am

De tijd vertreek snel. Heel erg snel. Veel te snel voor Delilahs gevoel. Het afgelopen jaar was in een mum van tijd omgevlogen. Ze had in dat jaar ontzettend veel meegemaakt. WS was in as opgegaan, ze had pups gekregen en ze had Sacoor verlaten. Dat laatste zat haar absoluut dwars. De pijn kwam weer opdagen toen ze aan die ene dag terugdacht, nu drie weken geleden.

Delilah keek met een kwade blik naar haar partner Sacoor. Woede kookte binnen in haar. 'Waarom wil je niet naar Serigala?' vroeg Delilah op een boze toon. Sacoor ontweek de blik van Delilah. 'Dat heb ik je al lang verteld en ik ga het je niet nog een keer uitleggen.' gromde Sacoor geïriteerd. Delilah wist maar al te goed wat die reden was. Zij wilde naar Serigala en Sacoor naar Feralis. En je kon niet op twee plekken tegelijk zijn. Delilah hield koppig vol dat ze naar Serigala zou gaan. Sacoor hield evenals koppig vol dat hij naar Feralis ging. 'Nou, dan lijken we uitgepraat. Jij naar Feralis en ik naar Serigala.' zei Delilah rustig. Ze had geen zin meer om boos te doen. Sacoor knikte zwijgzaam. De reu vertrok het donkere bos in, weg van Delilah. Delilah bleef nog even staan kijken naar de plek waar Sacoor zo juist nog had gestaan. Daarna vertrok ook zij, naar Serigala. Dit was het einde van hun relatie.

Delilah was teruggekeerd naar Feralis. Op zoek naar Sacoor. Ze wilde het dolgraag goedmaken met hem. Ook al wist ze dat ze nooit meer partners konden zijn. Delilah had dat geaccepteerd. Ze zouden alleen nog maar vrienden blijven, meer niet. Daar kon ze mee leven. Er was teveel tussen hun gebeurd. Er was een kloof tussen hen in komen staan. De kloof was te breed om overheen te springen. Delilah zuchtte. Ze keek met haar goudgele ogen om haar heen. Ze was al een paar weken alleen. Eigenlijk al sinds Sacoor en zij uit elkaar waren gegaan. De eenzaamheid begon te knagen aan de wolvin. Ze was niet iemand die weken alleen kon zijn, zonder enig contact met andere wolven. Plotseling drong een geur haar neus binnen. De geur was vaagbekend, maar toch ook weer niet. Delilah was plotseling heel erg nieuwschierig. Ze schakelde over naar een rendrafje en volgde de geur. Het leek of de geur afkomstig was van Sucic, maar het was niet 100 procent zijn geur. Een andere, onbekende geur kleefde eraan. Na een paar honderd meter te hebben gerend, kwam een schim in beeld. Ze stopte abrupt. Hier eindigde de geur. Het was niet Sucic die het was, het was een onbekende wolf. De wolf was ongeveer een jaar oud. Hij had ijsblauwe ogen. Delilah schrok, het waren precies dezelfde als Sucic had! Zou deze wolf familie van hem zijn? Delilah ging het vragen. Ze liep wat dichter op de wolf af. 'Heey,' groette ze vriendelijk. 'Ken ik jou ergens van?' plakte ze er snel achteraan. Delilah wachtte geduldig op een antwoord van de jonge reu.

&Jerome

»»-------------¤-------------««


Death, I'm not scared to die
Neither I want to die now, living my life as long as possible
And try to enjoy it, with family and friends
But when time comes, I'll accept dead as a friend and let him take me with him
To a place unknown for us all...
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jerome
avatar

Aantal berichten : 100
Pawprints : 22
Naam : Manon

Karakterprofiel
Roedel: Kill me
Leeftijd: 1 Spring
Partner: Freedom!!!

BerichtOnderwerp: Re: See you again? Or not?   do jan 12, 2012 7:44 am

Zoals gewoonlijk moest Jerome het weer op eigen houtje zien uit te houden. Hij had er wel zelf voor gekozen om zijn roedel te verlaten en zijn moeder die nog steeds verdrietig bleek te zijn over de verdwijning van zijn vader. Hij wist nog goed hoe het afscheid ging. Een witte wolvin die de naam Paradox droeg en zijn moeder was hielt haar kristal blauwe ogen gericht op zijn ene diep blauwe oog en zei dat die hetzelfde was van kleur als zijn vaders en vertelde dat er geen verschil was. Zijn andere oog was echter niet dat donkere blauw maar dezelfde kristal blauwe kleur als van zijn moeder. Jero miste haar vreselijk en wilde soms omkeren om terug te rennen naar zijn roedel, waarvan hij ook de opvolger was als de alfa. Waarschijnlijk zou Kyto die rang nu toe worden gewezen. De jonge reu bleef zijn zoektocht volhouden naar zijn vader, wat ook de reden van zijn vertrek was. Hij wilde hem nog een keer zien voor hij zijn eigen weg ging.
Een windvlaag blies door de donkere vacht van zijn rug. Anders dan zijn ouders was hij niet volledig wit. Jero was sinds een paar maanden zich af gaan vragen waarom hij een zwarte rug had en bruine vlekken rondom zijn ogen, maar echt lang bleef hij er nooit bij stilstaan.

'Heey,' klonk een stem achter de jonge reu en met een ruk draaide Jerome zich om. 'Ken ik jou ergens van?' Zijn ogen vonden een bruine wolvin voor hem. Ze leek vriendelijk maar schijn kon bedriegen. Dat hij haar nog niet had opgemerkt. 'Hoi..' sprak hij rustig. Waarom zou ze hem ergens van kennen? Jerome had al lang geen wolf meer gezien. Behalve die grijze reu bij een meer. Bij hun ontmoeting was hij tegen de reu aangerend. Wat was dat een afgang, maar gelukkig kwam er nog een andere wolf die ervoor zorgde dat het allemaal weer snel was vergeten. Wat was de naam van die reu ookal weer... Sacoor..? 'Waar zou je mij dan van kunnen kennen?' vroeg hij aan de wolvin om zijn gedachten even te onderbreken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Delilah
avatar

Aantal berichten : 297
Pawprints : 60
Naam : Lisanne 8D
Leeftijd : 20

Karakterprofiel
Roedel: ;;Solitair.
Leeftijd: ;;3 years 'nd 6 months.
Partner: ;;It's over, forever.

BerichtOnderwerp: Re: See you again? Or not?   do jan 12, 2012 8:05 am

'Hoi..' sprak de stem van de reu rustig. 'Waar zou je mij dan van kunnen kennen?' vroeg de reu. Delilah nam een teug adem en begon aan haar lange zin: 'Je draagt dezelfde geur als Sucic mee. Nu wil je waarschijnlijk weten wie Sucic is. Sucic is een vriend van mij.'Delilah moest even op adem komen. Ze keek de jonge reu even snel aan om zijn reactie te pijlen. Toen ging ze weer verder:'Jij hebt dezelfde ogen als Sucic, ben je soms familie van hem?' Delilah stond op. Ze stak een halve kop boven de reu uit. Ze had geen dominante houding tegenover de jonge wolf. Het was niet iets dat Delilah ook snel zou doen. Ze nam alleen een dominante houding aan tegenover zwakke wolven en wolven die onzeker waren. Dat voelde Delilah ook gelijk aan. Het leek een soort gave die ze had. Ze voelde meestal bij een wolf hoe die zich voelde. 'Ik ben trouwens Delilah.' antwoordde ze op een vriendelijke toon. Het was gemeend, want Delilah had gevoeld dat de reu haar niet helemaal vertrouwde. Logisch was dat, natuurlijk moest je niet zomaar een vreemde wolf in vertrouwen nemen! Daar had Delilah genoeg ervaring mee. Het kon ook verkeerd beoordeeld zijn. Ze wist nooit voor de volle honderd procent of een wolf wel hetzelfde gevoel had als ze dacht. Dat kon ook bij deze wolf verkeerd ingeschat zijn. Delilah richte haar blik weer op de reu. Ze wachtte geduldig op zijn antwoord. Ze gaf hem alle tijd om na te denken over de vragen die ze net verteld had. Misschien was deze reu inderdaad familie van Sucic. Misschien ook wel niet. Ze zou het eerlijk gezegd niet weten. Dus wachtte ze maar af wat deze wolf zou gaan zeggen.

-flut en kort-

»»-------------¤-------------««


Death, I'm not scared to die
Neither I want to die now, living my life as long as possible
And try to enjoy it, with family and friends
But when time comes, I'll accept dead as a friend and let him take me with him
To a place unknown for us all...


Laatst aangepast door Delilah op za jan 14, 2012 5:49 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jerome
avatar

Aantal berichten : 100
Pawprints : 22
Naam : Manon

Karakterprofiel
Roedel: Kill me
Leeftijd: 1 Spring
Partner: Freedom!!!

BerichtOnderwerp: Re: See you again? Or not?   za jan 14, 2012 12:45 am

'Je draagt dezelfde geur als Sucic mee. Nu wil je waarschijnlijk weten wie Sucic is. Sucic is een vriend van mij.' Sprak de wolvin. Aan het begin van de zin was Jero nog een beetje afwezig tot hij de naam Sucic hoorde. 'WAT!?' Riep hij uit en hoorde bijna niet meer wat ze erna had gezegd. 'Ja, ik ben zijn zoon...' Sprak hij ietwat droevig uit. Hij was blij maar ergens ook verdrietig. Dus zijn vader leefde toch, maar... wat was er dan gebeurd al die tijd? Misschien was hij wel gewond geraakt of.. Verder wilde het reutje niet denken. Die gedachte wilde hij gewoon niet hebben. Jerome ging zitten op de grond en sloot zijn lichte kristal blauwe oog en zijn donker blauwe oog. Dezelfde als zijn vader. Waarom had hij ze achter gelaten? of waren er wolven die hem hadden ontvoerd of zoiets? Er schoten allemaal vragen door zijn hoofd, maar op geen van die vragen kreeg hij antwoord.
Jerome hief zijn hoofd en keek de wolvin aan die zich net had voorgesteld. 'Jerome, maar iedereen noemt me Jero,' sprak hij rustig uit en wierp er een klein glimlachje achteraan die al snel weer verdween. De jonge wolf keek even om naar achteren. Hoe zou het nu met zijn moeder zijn? en de roedel.. Hij wilde het nieuws dolgraag naar de roedel brengen maar hij wilde niet weg zonder te weten of zijn vader nog leefde en waar hij was. Vreugde schoot als een pijl door zijn lichaam heen. Misschien kon hij Sucic weer thuis brengen! Dan zou alles weer als van ouds worden. 'weet je misschien waar hij nu is?' Vroeg jero een beetje te enthousiast. Hij wilde het dolgraag weten en dat kon misschien een beetje opdringerig overkomen.

Lang leve de kortheid!

»»-------------¤-------------««

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Delilah
avatar

Aantal berichten : 297
Pawprints : 60
Naam : Lisanne 8D
Leeftijd : 20

Karakterprofiel
Roedel: ;;Solitair.
Leeftijd: ;;3 years 'nd 6 months.
Partner: ;;It's over, forever.

BerichtOnderwerp: Re: See you again? Or not?   za jan 14, 2012 6:07 am

'WAT!?' riep de jonge reu uit. Delilah schrok even van de toon waarop hij riep. Kende deze reu Sucic dan toch? Misschien wist hij wel waar Sucic was! Delilah had de witte reu met zijn diepblauwe ogen al een hele tijd niet meer gezien. Al sinds dat ze waren vertrokken uit WS. Toen waren ze ieder hun eigen weg gegaan. 'Ja, ik ben zijn zoon...' zei de reu droevig. Delilah keek hem verbaasd aan. Toen zag ze opeens de gelijkenis tussen de reu en Sucic. De reu had één diepblauw oog en een ijsblauw oog. Dat diepblauwe oog was van Sucic afkomstig en dat ijsblauwe oog vast van de moeder van de reu. De reu ging zitten en sloot allebei zijn ogen. Delilah volgde zijn voorbeeld en ging ook zitten, maar sloot niet haar ogen zoals de reu deed. Ze bleef geïntresseerd zitten wachten tot de reu zijn ogen weer zou openen en iets zou gaan zeggen. Delilah had al die tijd nog niks gezegd. Ze was ook niet zo'n prater. Toen opende de reu zijn ogen en keek Delilah aan. Hij opende zijn mond om iets te zeggen: 'Jerome, maar iedereen noemt me Jero,' Zo heette hij dus, Jerome. Jerome betekende in het frans 'heilige naam'. 'Dan noem ik je wel Jero. Das makkelijker voor mij om te onthouden,' zei Delilah. 'Ik ben namelijk niet erg goed in het onthouden van namen.' grinnikte ze. Ze richte haar bruine ogen op die van Jerome. Jero liet een klein glimlachje zien, maar die verdween al snel weer. Hij keek even een andere kant op. Delilah wendde haar blik naar de grond. Ze schoof een met haar linkervoorpoot wat zand weg. Toen viel haar blik op het litteken dat zichzagde over haar poot. Allerlei gedachten kwamen weer in haar op. Ze drukte ze weg. Ze wilde niet aan die ene nare dag herinnert worden, nooit meer! 'Weet je misschien waar hij nu is?' vroeg Jero op een enthousiaste toon. Delilah schrok op. 'Nee, ik zou het eerlijk gezegd niet weten.' zei ze spijtig. Wist ze maar waar Sucic uithing. 'Ik heb hem al een hele tijd niet meer gezien.' antwoordde ze zacht. 'Het spijt me.' Ze keek naar Jero. 'Maar ik wil je wel helpen om hem te zoeken.' zei ze nu wat opgewekter. 'Als je dat tenminste wilt.' plakte ze er snel achteraan.

Langleve de inspiratieloosheid!

»»-------------¤-------------««


Death, I'm not scared to die
Neither I want to die now, living my life as long as possible
And try to enjoy it, with family and friends
But when time comes, I'll accept dead as a friend and let him take me with him
To a place unknown for us all...
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jerome
avatar

Aantal berichten : 100
Pawprints : 22
Naam : Manon

Karakterprofiel
Roedel: Kill me
Leeftijd: 1 Spring
Partner: Freedom!!!

BerichtOnderwerp: Re: See you again? Or not?   wo jan 18, 2012 4:07 am

Jerome was teleurgesteld toen Delilah zei dat ze zijn vader een tijd niet meer had gezien. Ze kon er zelf weinig aan doen. Hij wist dat Sucic niet bepaalt van gezelschap hielt. Hij hing daarom ook nooit lang in de roedel rond. 'Maar ik wil hje wel helpen om hem te zoeken,' sprak de wolvin opgewekter. Jero keek ietwat glimlachend op naar de teef. Ergens had hij het gevoel dat hij wist waar zijn vader uithing. Hij zou eerst naar die plek gaan en dan zou hij nog terug kunnen komen om haar om hulp te vragen. 'Hoeft niet, Ik denk dat ik weet waar hij uithangt maar, als ik hem daar niet kan vinden, kom ik terug,' Zei hij en stond op. Eerst moest hij terug naar zijn roedel. Hij moest het nieuws brengen naar zijn moeder zodat ze wist dat zijn vader nog leefde. Jerome wierp Delilah een knikje toe en draaide zich vervolgens om, om terug te gaan naar zijn roedel, zijn moeder en zijn broer en zussen.

Lekker kort

»»-------------¤-------------««

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Delilah
avatar

Aantal berichten : 297
Pawprints : 60
Naam : Lisanne 8D
Leeftijd : 20

Karakterprofiel
Roedel: ;;Solitair.
Leeftijd: ;;3 years 'nd 6 months.
Partner: ;;It's over, forever.

BerichtOnderwerp: Re: See you again? Or not?   za jan 21, 2012 5:09 am

Jero leek teleurgesteld toen Delilah zei dat ze Sucic al een tijd niet meer had gezien. 'Het spijt me,' fluisterde ze zachtjes. Jerome keek met een klein glimlachje naar Delilah. 'Hoeft niet, Ik denk dat ik weet waar hij uithangt maar, als ik hem daar niet kan vinden, kom ik terug,' antwoordde de jonge reu en hij stond op. Jerome wierp Delilah een knikje toe en verdween vervolgens. Nou, dat was ook nog eens een korte ontmoeting. De wolvin zuchtte even vermoeid. Ook zij vervolgde haar eigen weg. Jerome zou het haar wel laten weten wanneer hij haar hulp nodig had. Toen verdween de wolvin in het witte bos.

-kort, topic uit-

»»-------------¤-------------««


Death, I'm not scared to die
Neither I want to die now, living my life as long as possible
And try to enjoy it, with family and friends
But when time comes, I'll accept dead as a friend and let him take me with him
To a place unknown for us all...
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudBerichtOnderwerp: Re: See you again? Or not?   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

See you again? Or not?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Feralis :: North :: Serenity Pinewoods-