PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Legend. Hello, there.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Meadow
avatar

Aantal berichten : 32
Pawprints : 22
Naam : Pris.
Leeftijd : 22

Karakterprofiel
Roedel: Free forever.
Leeftijd: 1,5 Years.
Partner: I will suck your brains out.

BerichtOnderwerp: Legend. Hello, there.   wo jan 11, 2012 4:12 am

Met krachtige passen werden haar poten neergezet, haar tong werd iets uit haar spitse snoet gedragen. Warm. Dat is wat Meadow het had op dit moment. In een lopend tempo vervolgde Meadow haar weg. Het was nog een aantal meters misschien wel een paar kilometers voordat ze haar bestemming had bereikt. The Moonsong Waters. Het water moest daar overheerlijk zijn, allés zou op dit moment goed smaken in haar uitgedroogde mond. Haar tong was donker rood gekleurd door het overbodige gehijg. Toen na enkele meters gelopen te hebben kwam haar doel in zicht, haar oren stonden recht overeind, haar houding was voorzichtig, dominant en oplettend. Meadow kon als prooit aanschouwd worden op dit moment, niet dat ze dat was.. Maar je wist het nooit welk wezen dat in zijn hoofd had. Haar tempo werd opgevoerd tot een drafje totdat ze bij het water stopte. Enkele keren keek ze links en rechtsom voor dat haar hoofd naar beneden gebracht werd om haar dorst te stillen. Na enkele minuten gedronken te hebben werd haar witte hoofd opgetild. Kort schudde Meadow zichzelf een keer, haar vacht was dikker door de kou geworden. Iets waar ze bepaald niet blij mee was geweest. Toen er een onbekende geur haar neus sierde werd haar hoofd opgetild, haar ogen dwaalde door de over de vlakte heen waar hier en daar bomen stonden. Uiteindelijk bleven haar ogen hangen bij een witte wolf. Haar tong bewoog zich kort langs haar snoet terwijl haar hoofd iets geheven werd, evenals haar witte staart. ’Mogguh.’ Klonk haar stem met de algemene kille ondertoon die zich er in bevond.

&& Legend.

~ Hopelijk kan je er iets mee! ~

»»-------------¤-------------««

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Legend
avatar

Aantal berichten : 62
Pawprints : 26

Karakterprofiel
Roedel:
Leeftijd: 2,5 years
Partner: Win zijn vertrouwen, bewijs je, misschien durft hij je van je te houden

BerichtOnderwerp: Re: Legend. Hello, there.   wo jan 11, 2012 4:29 am

Lui rekte hij zich nog 's uit voor hij echt op pad ging behalve kleine plasjes water had hij al een tijdje niet zijn dorst kunnen lessen. Bij The Moonsong Waters was genoeg water te vinden had hij gehoord ook al was hij nog niet bij dat deel van het eiland geweest hij hield wel van een wandelingetje zolang andere wolven hem niet lastig vielen. Nadat hij ook nog 's gegeeuwd had was zijn luien gevoel weg en ging hij op weg richting het westen. Onderweg kwam hij gelukkig geen wolven tegen alleen een klein rottig hert wat hem leek te plagen door angstig voor hem te blijven zigzagen zodat de geur hem gek maakte. Uiteindelijk was zijn geduld op en was hij er met een luide grom achter aan gerend en eerst het dier in de nauw gedreven om hem eerst een paar keer dodelijk te verwonden voordat hij hem op at. Hij likte zijn likken af bij de gedachten van het nog jongen malse hertje. Hij snoof toen hij merkte dat een wolven geur vermengde in de geur van water. Zin in gezelschap had hij nu totaal niet maar zijn tong was uitgedroogd net zoals zijn keel. Hij zou op dit moment niet eens kunnen praten alleen maar iets raspend kunnen zeggen. Nu al geiriteerd liep hij naar The Moonsong waters. Hij kwam tevoorschijn uit de bosrand en keek toen even kil naar het teefje wat haar houding toen ze hem zag en rook dominanter maakte. "Mogguh'zei ze als begroeting een kille ondertoon was duidelijk te horen. Hij keek haar kil aan misschien moest hij haar een kans geven voordat hij haar ging negeren. Hij liep van de bosrand vandaan en nam eerst een paar slokken water voordat hij haar groet beantwoorde. "Hi there" klonk er kil, hij bekeek haar en schatte haar in. Ze was jonger dan hem rook niet naar een roedel dus dat was ook nog 's mooi meegenomen en was slank gebouwd. Maar het meeste wat hem opviel waren haar helder blauwe ogen die totaal niet bij haar karakter leek te passen ook al stonden deze niet al te vriendelijk.

~Zekers alleen weet ik niet of je iets met de mijne kan xd~
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Meadow
avatar

Aantal berichten : 32
Pawprints : 22
Naam : Pris.
Leeftijd : 22

Karakterprofiel
Roedel: Free forever.
Leeftijd: 1,5 Years.
Partner: I will suck your brains out.

BerichtOnderwerp: Re: Legend. Hello, there.   wo jan 11, 2012 6:06 am

De reu negeerde in eerste instantie maar dat kwam omdat hij net als haar eerst de moeite nam om te gaan drinken. Misschien had hij ney als haar een droge keel. Gelukkig was het meer niet bevroren door de kou die bezit had genomen over het gebied, of eigenlijk over alle gebieden. De lucht was donker gekleurd door de grijze wolken die vol zaten met witte dingetjes die sneeuwvlokken genoemd werden. Haar blauwe kijkers weken niet van de witte wolf af. De reu was ouder dan haar, misschien een jaartje. Zijn lichaam was slank maar gespierd gebouwd. Zijn ogen werden op haar gericht alsof hij haar in probeerde te schatten. Hetzelfde deed Meadow op dit moment eigenlijk. ‘Hi there.’ Klonk zijn stem kill. Meadow haar dominante houding veranderde omdat ze zichzelf iets breder had gemaakt, het was iets wat automatisch gebeurde namelijk. Haar blauwe kijkers boorde zich in de bruine ogen van de onbekende reu voor haar terwijl ze kort nadacht over de woorden die ze kon uitspreken tegen hem. ’Meadow is de naam.’ Sprak Meadow haar stem met een lichte kille ondertoon. Minder als daar straks. Haar ogen stonden nog steeds hard op de onbekende reu voor haar gericht die ook niet bepaald heel lief leek te zijn. Meadow stond niet bekend als een lieverdje. Slecht was een groot woord eigenlijk, maar goed was ook niet het woord wat bij haar paste. Meadow was slecht op haar eigen manier eigenlijk. Eerder eigenwijs en beidehand was Meadow namelijk. ’Hé. How are you doing?’ Sprak haar stem met een lichte toon met sarcasme. Vriendelijkheid was niet het beste ding van de witte dame. Kort draaide haar lichaam zich naar het water terwijl haar hoofd naar beneden ging om nog een slok van het water te nemen waarna haar lichaam zich weer richting haar soort genoot gedraaid werd.

~ Hopelijk kan je er iets mee =D ~

»»-------------¤-------------««

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Legend
avatar

Aantal berichten : 62
Pawprints : 26

Karakterprofiel
Roedel:
Leeftijd: 2,5 years
Partner: Win zijn vertrouwen, bewijs je, misschien durft hij je van je te houden

BerichtOnderwerp: Re: Legend. Hello, there.   wo jan 11, 2012 6:26 am

De wolvin had zich ongemerkt iets breder gemaakt haar blauwe kijkers boorde zich in zijn bruine ogen. Hij keek haar onbewogen aan en wachtte tot ze iets terug zou zeggen. "Meadow is de naam"sprak ze haar kille ondertoon was iets afgenomen merkte Legend. "Legend is de naam die me gegund is"antwoorde hij ijzig terug zijn ogen hielde de haren vast met zijn ijzige blik. Hij was niet slecht te noemen, hij moorde niet voor het plezier wolven maar goed was hij ook niet. Hij had genoten toen hij het hertje zag lijden maar had haar uiteindelijk toch uit haar lijden verlost. Het beest was gewoon vreselijk iritant geweest en had hem als het ware zitten pesten. Zijn gedrag leek op slecht doordat hij nou eenmaal een wolf was met gebruiksaanwijzing hij was wantrouwig, vertrouwde niet snel iemand en was afstandig. Maar als iemand zijn vertrouwen wist te winnen en bewees dat hij echt op hem zou kunnen bouwen zou hij alles voor die wolf doen zelfs zijn leven wagen. Familie was niet belangrijk voor hem ze hadden hem gedumpt toen hij een puberaal pupsel was en vaak ruziede met de roedelleden en er ook graag mee vocht mocht blijkbaar niet had later wel gebleken. "Hé how are you doing"vroeg de lichte wolvin, met lichte sarcasme in haar stem. "I'm fine you?" vroeg hij wantrouwig het was niet logisch dat de wolvin opeens richting "aardig" ging zonder dat ze hem kende. Bereide ze een verrassings aanval voor wou ze eerst zijn vertrouwen winnen om hem dan in zijn slaap in koelebloede te vermoorden? Hij grauwde even zachtjes en keek wantrouwig om zich heen. Hij vertrouwde het voor geen meter

Snel gemaakt hoop dat je er iets mee kan, en jou post was echt klasse Very Happy
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Meadow
avatar

Aantal berichten : 32
Pawprints : 22
Naam : Pris.
Leeftijd : 22

Karakterprofiel
Roedel: Free forever.
Leeftijd: 1,5 Years.
Partner: I will suck your brains out.

BerichtOnderwerp: Re: Legend. Hello, there.   wo jan 11, 2012 7:03 am

‘Legend is de naam die me gegund is’ Kort knikte Meadow een keer terwijl ze nadacht, haar ogen bleven op de reu voor haar gericht terwijl ze diep inademde. ’Aangenaamd kennis te mogen maken.. Legend.’ Op dezelfde toon sprak Meadow terwijl ze diep inademde en haar ogen nog steeds op de reu voor haar gericht waren. Ergens leek Legend haar helemaal niet meer te vertrouwen.. Misschien ergens ookwel logisch als je het haar vroeg, Meadow was ergens onbetrouwbaar als je haar niet kende. Als je der eenmaal kende, dan was het goed. Voor sommige ging ze vroeger door het vuur, maar andersom vond het nooit plaats. Lieten ze haar stikken waardoor ze nu de harde Meadow was geworden, niet meer de oh, zo lieve Meadow van vroeger. ‘I’m fine you?’ Wantrouwig klonk zijn stem. Meadow haar hoofd werd een tikkeltje gekanteld. ’Gaat wel.’ Toen hij zacht grauwde werden Meadow haar oren enkele secondes in haar nek gedraaid om er daarna weer uit te komen en naar voren gericht te worden. ; Chillex. Ik doe je niks, ik ben vandaag in m’n ‘rustige’ bui.’ Haar ogen draaide bij het word rustige. ’Zeldzaam..’ Klonk haar stem erachter aan terwijl haar ogen kort richting het meer gericht werden. Na enkele tellen drukte haar achterkant zich tegen de grond aan, een zittende positie zou minder vijandelijk overkomen als je het haar vroeg, en haar lijf kon die rust ookwel even gebruiken.

~Sorry!~

»»-------------¤-------------««

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Legend
avatar

Aantal berichten : 62
Pawprints : 26

Karakterprofiel
Roedel:
Leeftijd: 2,5 years
Partner: Win zijn vertrouwen, bewijs je, misschien durft hij je van je te houden

BerichtOnderwerp: Re: Legend. Hello, there.   wo jan 11, 2012 7:25 am

Kil keek hij om zich heen maar er was geen prooi dier te bekennen, "aangenaam kennis te mogen maken....Legend"Antwoordde ze. Hij liet zijn oren in zijn nek glijden hun vertrouwde plek. Legend draaide zich heel even van Meadow af en begon gulzig te drinken niet geheel ongevaarlijk als je het aan hem vroeg ze kon hem zo verwonden als ze er zin in had. Zijn wond op zijn schouder was zichtbaar genoeg dus als ze hem nu zou aanvallen was het alleen maar een teken van zwakte vond hij, een wolf die al gewond is val je niet nog 's aan om hem te verwonden vond hij. Dat was gewoon laf, hij keerde zich weer met zijn kop naar Meadow toe. Ze leek niet vijandig naar hem toe te zijn, "Gaat wel"klonk het antwoord van Meadow Hij fronste even lichtjes. "Whats up?"Meestal boeide het humeur of lot van andere hem niet maar ze leek hem niet te "haten" dus nieuwsgierig heid was hier op zijn plaats vond hij. "Chillex Ik doe je niks, ik ben vandaag in m'n rustige bui" hij keek haar even kort aan om te kijken of ze het meende. "Houden zo zou ik zeggen"grauwde hij. "Zeldzaam"klonk het een paar seconden daarna. Meadow liet zich op haar kont zakken, de oren van Legend veranderde niet van positie hij was gewend ze zo te hebben het voelde gewoon prettiger. Als hij zijn oren naar voren had werd hij soms aangesproken als poedel meestal kwamen die wolven er niet zonder een gapende wond vanaf. Hij liet zijn staart langzaam heen en weer gaan op gematigde hoogde niet dominant niet onderdanig.


~valt mee hoor xD heb je die van mijn nog niet gelezen D:~
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Meadow
avatar

Aantal berichten : 32
Pawprints : 22
Naam : Pris.
Leeftijd : 22

Karakterprofiel
Roedel: Free forever.
Leeftijd: 1,5 Years.
Partner: I will suck your brains out.

BerichtOnderwerp: Re: Legend. Hello, there.   wo jan 11, 2012 8:58 am

Legend begon ook water te drinken waardoor de wond op zijn schouder zichtbaar was. Een te makkelijke prooi dus als je het haar vroeg, maar vandaag was ze er niet op uit om iemand te vermoorden, aan te vallen of iets in die richting. Meadow haar lichaam moest rust hebben, eventjes dan. Ookal was het maar een aantal minuten dan was haar lichaam weer herladen en klaar voor een nieuwe strijd. ‘Whats up?’ Vroeg Legend toen Meadow had gezegd dat het wel ging met haar. Haar oren drukte zich automatisch iets naar achteren. Graag over dingen had ze het niet. ’Lang verhaal. Laten we het der op houden, dat de personen die ik het meest vertrouwde me in de steek hebben gelaten. Ze hebben me hier gedropt..’ Haar toon was het zelfde als daar straks.. Het was een flauwe streek van hun geweest, en als ze Meadow ze ooit nog tegen kwam, zou het slecht aflopen met hun. Getraind had ze, feller was ze geworden en meer dingen die haar vijandig hadden gemaakt tot degene die Meadow nu was. Gevoelloos. Alsof er geen hart in haar lichaam zat. Liefde? Dat woord en de betekenis ervan kende ze niet. Wilde ze niet kennen. Het intresseerde haar drie keer niks. Vroeger, had ze ooit aan een partner gedacht, iemand die haar gelukkig kon maken. Iemand waarmee ze kinderen zou krijgen, waardoor ze als een gelukkige familie zouden leven. Dat was allemaal vroeger. Nu dacht ze daar totaal anders over. Haar mening over dingen waren veranderd, over haar zelf. Over andere. Over haar gevoelens over zichzelf en andere. Het waren allemaal dingen die waren gekomen door Meadow haar jeugd. ‘Houden zo zou ik zeggen.’ Grauwde Legend. Kort knikte ze een keer terwijl haar blik naar het water streek. Denken aan haar verleden was het enigste wat haar in de war bracht, haar van haar stokje kon brengen en wat haar pijn deed. ’Laten we het erop houden.. Dat mijn jeugd, lang niet zo leuk was.’ Sprak ze uiteindelijk als een conclussie tegen Legend en de gedachtes die in haar hoofd rond spookte. Het waren pijnlijke gedachtes. ’Maar goed.. Ik denk dat we genoeg over mij gesproken hebben. Ik laat het liever achter me dan dat ik het me voor de geest haal.’ Grauwde ze kort. ’Dus, jij kwam hier ook met het idee om te zuipen?’ Begon Meadow uiteindelijk maar.

»»-------------¤-------------««

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudBerichtOnderwerp: Re: Legend. Hello, there.   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Legend. Hello, there.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Feralis :: West :: Moonsong Waters-