PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 × Colorful mind ×

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ink
avatar

Aantal berichten : 33
Pawprints : 12
Naam : Doowrtje

Karakterprofiel
Roedel: ×
Leeftijd: × 2.YEARS ×
Partner: ×

BerichtOnderwerp: × Colorful mind ×   di jan 10, 2012 9:25 am{ Iedereen welkom }

Voor het eerst sinds tijden was zijn trieste blik minder geworden, opgehelderd leek het wel. Ink slofte zorgeloos door een wirwar van naaldbomen heen. Voor het eerst in tijden liep hij op zijn gemakje rond. Hij voelde zich hier al redelijk thuis in de paar dagen dat hij hier verbleef. Wellicht kwam dat doordat hij nog maar weinig soortgenootjes tegen was gekomen in die korte tijd. Hij hoopte dat zo te houden, alhoewel de eenzaamheid aan hem knaagde.. Mede daardoor was hij nog niet richting het vruchtbare zuiden getrokken. Hij zou het nog niet aankunnen, zich vermengen met andere wolven. Ink had was zijn sociale kunsten verleerd in het jaar wat hij als wandelaar had doorgebracht, en was bang. Bang voor anderen.
Maar nu maakte hij zich daar geen zorgen over. Gedachteloos banjerde hij door de hoop afgevallen naaldjes die zich op de grond opstapelden. Sneeuw lag er niet, de bomen waren te overheersend om neerslag door te laten.
De robuuste reu merkte op dat het gebied heuvelachtiger werd. Bomen verdwenen en maakten plaats voor winterse heideplantjes, bedekt met een dun laagje sneeuw. Ink stond stil. Zijn heldere ogen speurden de omgeving af. Er stonden geen verse voetafdrukken in de sneeuw, en voor zover hij kon zien en ruiken waren er ook geen andere dieren te bekennen. Gerustgesteld door deze feiten betrad hij de heuvels om deze van dichtbij te kunnen inspecteren.
Het viel hem op dat er veel dennenappels verstopt lagen tussen de sneeuw. Geamuseerd zwiepte hij zijn staart éénmaal omhoog om vervolgens één van de bruine vruchten op te pakken en tussen zijn kaken te verbrijzelen. Het smaakte houterig, niet lekker en echt spelen kon je er ook niet mee, maar Ink verveelde zich en had op het moment niets beters te doen dan.. dit.»»-------------¤-------------««

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zayn
avatar

Aantal berichten : 131
Pawprints : 66
Naam : Eirini
Leeftijd : 22

Karakterprofiel
Roedel: xxx
Leeftijd: 2 years 'nd 4 months
Partner: Nobody is good enough for me so far.

BerichtOnderwerp: Re: × Colorful mind ×   di jan 10, 2012 10:29 am

Hij vond het wel dat hij genoeg tijd had doorgebracht in een gebied wat hem totaal niet aansprak. Hij had al niet zoveel met sneeuw laat staan dat hij nu in het meest koude gebied was waar de sneeuw nog hoger was dan de rest van de gebieden. Nu hij meer naar het zuiden liep werd de sneeuw ook steeds minder. De dikke deken die had gelegen toen hij helemaal in het noorden bevond was al stuk verminderd. Veel was hier niet te beleven geweest. Het was hem zojuist gelukt om een konijn te pakken te krijgen zonder daar niet al te veel moeite er voor te doen en hij had een gesprek gehad met een wolvin. Ergens mocht hij haar wel. Ze had iets wat hem wel aantrok. Misschien dat hij haar ooit nog eens zou ontmoeten. Ergens hoopte hij daar wel op. Langzaam bereikte hij velden, nu bedekt met sneeuw maar in de warmere tijden was het veld leeg en stonden alleen hier en daar wat struikjes die boven de sneeuw uitstaken. Hier en daar kleurde de sneeuw bruin en lagen er stekelige vruchten tussen verspreid. Hij kende die rare dingen wel. Je kwam ze wel vaker tegen in het bos en als je erop stapte kon het nog wel eens vervelend zijn. Het was een soort hout. Weinig was er weinig te bespeuren. Hij liet zijn zintuigen op het gebied bespeuren. Zijn neus vertelde hem dat ergens in de buurt zich een wolf moest bevinden alleen konden zijn ogen nog niet de gedaante van deze wolf vinden. Langzaam sjokte volgde hij de geur die hem naar de desbetreffende wolf moest brengen. Ergens had hij wel zin in gezelschap. Vrienden of vijanden maken. Alhoewel hij beter het eerste kon doen. Vijanden kon altijd wel en dan konden vrienden soms handig zijn. Het moest maar aan de wolf liggen die hij hier zou aantreffen. Hij moest wel van goede huizen komen wil hij hem overtuigen om hem een kans te geven. In de verte was een donkere gestalte te zien. Blijkbaar was hij zich aan het amuseren met iets wat zich bevond op de bodem. Hij gokte die rare houtenvrucht dingen. Zayn stond nu achter hem en schraapte zijn keel. ”Een stuk ree smaakt beter,” zei hij met een grijns op zijn gezicht. ”Tenzij jij meer een fan bent van groen,” voegde hij er nog aan toe. De wolf was een reu van ongeveer zijn leeftijd. Hij had een gitzwarte vacht en een prima bouw om mee te vechten.

»»-------------¤-------------««

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dysis
avatar
Moderator
Aantal berichten : 373
Pawprints : 86
Naam : Naomi 8D
Leeftijd : 23

Karakterprofiel
Roedel: When time has come, you'll see me
Leeftijd: 3 Years
Partner: Love is for fools

BerichtOnderwerp: Re: × Colorful mind ×   di jan 10, 2012 10:32 am


Zorgvuldig koos de witte wolvin waar ze haar poten zou zetten en waar niet. De grond had een tapijt van naalden gekregen en was bezaaid met dennenappels. Dit was één van de redenen waarom ze het niet had op bossen, elk takje op de grond kon je verraden. Bij elke pas moest je opletten waar je liep, in tegenstelling tot de zachte sneeuw in de andere gebieden van het Noorden. Haar kop raakte nét niet de grond en langzaam sloop ze door Pinecone Hills. Een grote roodbruine haas had zich onzeker gevestigd aan de bosgrens. Dysis ging nog platter, haar witte vacht viel té veel op nu er weinig beschutting was en er amper sneeuw lag. De haas keek naar een plek anderhalve meter van haar vandaan, wijs bewoog ze geen spier. De haas wende zijn blik en keek angstig om zich heen, dit ritueel herhaalde hij de volgende twee minuten die volgde vier keer. Toen hij zeker van zijn zaak dacht te zijn liep hij door. Ze likte haar bek af en sloop naar de boomgrens, tussen de bomen in de schaduwen jagen was gemakkelijker dan op de kale heuvels die enkel bedekt waren met dennenappels. Ze wist net op tijd achter een struik te duiken toen de beangstigende blik van de haas haar bijna gevangen had, ze bromde nors en kroop langs de struiken. Ze was ruim zes meter van het dier vandaan, terwijl ze half achter een boom stond. Ze zou snel moeten reageren, en dan alsnog was ze best groot en had de haas de kans om alle kanten uit te schieten. Dysis was al half overeind gekomen, klaar om richting haar prooi te sprinten toen er een vogel uit één van de dichtbegroeide bomen opvloog. De haas schoot weg, maar kwam twee meter verderop weer tot stilstand. Dysis spuwde op de grond, dat moest er nog eens bijkomen zeg. Ze legde haar oren plat in haar nek en likte nogmaals haar bek af, deze zou ze pakken. Alles leek nog beter te gaan toen het roodbruine dier haar kant weer uitkwam. Dysis kwam volledig omhoog en drukte zich van de grond los. Met een grote sprong kwam ze achter de boom vandaan en dook ze op de haas in, die een weerloze poging tot vluchtten deed. Bloeddorstig zette ze haar kaken stevig in de kleine nek van het dier, waardoor het arme beest zich meteen had onderworpen aan haar. Met de haas in haar muil draafde ze tevreden terug het bedekte bos in. Echter was ze deze keer niet alleen, ze hielt halt en haar vuurrode ogen keken strak naar hetgeen voor haar, alweer een zwarte wolf. Tot nu toe had ze maar weinig kleurverschil gezien, enkel zwart. Maar de wolf was niet alleen, vlak achter hem stond een andere zwarte reu, eentje die ze nog niet zo lang geleden ontmoet had. Zayn. De dode haas legde ze voor haar poten op de grond neer en met een klein, zoetsappig grijnsje bekeek ze de verste wolf wiens rug naar haar toegekeerd was. Wat hij aan het doen was was niet helemaal duidelijk, spelen met een dennenappel? Ergens sierde die gedachte haar wel. “Wel hallo, op deze late avond.” Een charmante, mierzoete toon leidde de ondertoon.


Ow fúck, had Zayn nog niet gezien. Even snel aangepast, dus sorry als het niet helemaal overeenkomt.

»»-------------¤-------------««


Dysis ~ Cayro

This road I walk is paved with broken promises I've made
At least a million times I've fallen
But never will I break
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ink
avatar

Aantal berichten : 33
Pawprints : 12
Naam : Doowrtje

Karakterprofiel
Roedel: ×
Leeftijd: × 2.YEARS ×
Partner: ×

BerichtOnderwerp: Re: × Colorful mind ×   wo jan 11, 2012 8:09 am


Terwijl hij de laatste stukjes denneanppel van zijn bek schudde en zo ook de stukjes sneeuw in zijn vacht, was Ink al een stukje verder gelopen. Hij stond nu bovenop een heuvel en kon genieten van een prachtig uitzicht over het westelijk en oostelijk deel van Feralis. De reu slikte, zijns taart zakte een beetje. Aan de ene kant verlangde hij naar het gebied, de mossige loofwouden en de altijdgroene velden, maar..
Een stem verbrak zijn gedachtegang. "Een stuk ree smaakt beter," Domme, domme Ink. Als hij de wolf eerder had opgemerkt hoefde hij hem niet onder ogen te komen. De robuuste reu draaide zijn kop en met zijn twee heldere kijkers ontmoette hij het gestalte van een soortgenoot. ".. Tenzij jij meer fan bent van groen." vervolgde het donkere gedaante. Stom, hij had hem gezien toen hij met de dennenappel speelde. Gelukkig was er geen dreigement in zijn stem te horen. "Het is niet echt groen meer te noemen, of vind jij van wel?" grapte hij flauwtjes terug.
Inmiddels was hij al helemaal omgekeerd en kon hij de reu tegenover hem goed bestuderen. Ze gingen ongeveer gelijk aan elkaar op. Ze waren van elkaars leeftijd, deelden allebei een donkere pelskleur en zouden wellicht aan elkaar gewaagd zijn in een gevecht. Maar Ink had geen zin in vechten. Hij had een goede dag vandaag, en wilde die niet verpesten.
Enigszins op zijn gemak was hij gaan zitten. De geur van nog een ander individu prikkelde zijn zintuigen. Een teefje. Toen deze het tweetal naderde, merkte hij op dat ze.. een witte vacht bij zich droeg. Ink slikte, en hoopte ten zeerste dat dit niet de wolvin was die hij op de toendra tegen was gekomen. "Wel hallo, op deze late avond." Hij wilde bijna zuchten van opluchting toen dit niet bleek. Hij hervatte zijn aandacht voor het onbekende tweetal. Ink knikte eenmaal met zijn kop als gebaar van eerbetoon, voordat hij zijn klankenkastje aanzette. "Wat een drukte.. Ik ben Ink, en hoe mogen jullie heten?" Een klein grijnsje amusement toonde zich op zijn muil, iets wat men niet vaak zag.»»-------------¤-------------««

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zayn
avatar

Aantal berichten : 131
Pawprints : 66
Naam : Eirini
Leeftijd : 22

Karakterprofiel
Roedel: xxx
Leeftijd: 2 years 'nd 4 months
Partner: Nobody is good enough for me so far.

BerichtOnderwerp: Re: × Colorful mind ×   wo jan 11, 2012 10:09 am

De reu had hem nu blijkbaar ook in de gaten want hij draaide zich om. Twee licht gele kijkers keken hem aan. Nu was pas goed te zien hoe de wolf eruit zag. Eigenlijk waren de twee gelijk wat betreft leeftijd, bouw en geslacht. Een gevecht met deze wolf zou de moeite waard zijn en zou zeker spannend worden. Mocht het tot een gevecht komen. Maar hij moest eerst maar eens zien wat voor type hij hier voor zich had. Misschien was het wel zo'n wolfshond zonder enig verstand. Alhoewel hij totaal niet eruit zag als zo eentje. "Het is niet echt groen meer te noemen, of vind jij van wel?" grapte de wolf. Zayn grijnsde even naar hem. De wolf had gelijk. Het waren eigenlijk een soort kleurloze dingen. Het leek op hout en dat was bruin. "Nee daar heb je gelijk in. Mijn fout. Bruin is misschien wel een betere kleur," sprak hij met een vage grijns op zijn gezicht. Hij voelde een geur in zijn neus prikkelen van een wolf. Een bekende wolvin, wel te verstaan. Dysis. Het was nog maar kort dat hij haar had ontmoet en blijkbaar was ze dezelfde kant op gegaan als hij. Hij draaide zijn kop bij en zag in de verte Dysis aankomen. Ze liep richting het tweetal en kwam erbij staan. Kende ze misschien deze reu? Dysis legde een gedode prooi voor haar neer. Blijkbaar had ze net een haas weten te vangen. Een grijns was te zien op haar gezicht. “Wel hallo, op deze late avond," begroette ze. Zayn knikte even terug. Hij vond het niet nodig om haar uitgebreid te begroeten. Waarom zou hij ook eigenlijk? "Wat een drukte.. Ik ben Ink, en hoe mogen jullie heten?" vroeg de reu die blijkbaar Ink hete. Zayn's blik verschoof weer naar Ink. "Zeg dat wel," zei hij. "Aangenaam Ink. Mijn naam is Zayn trouwens," vertelde hij.

»»-------------¤-------------««

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dysis
avatar
Moderator
Aantal berichten : 373
Pawprints : 86
Naam : Naomi 8D
Leeftijd : 23

Karakterprofiel
Roedel: When time has come, you'll see me
Leeftijd: 3 Years
Partner: Love is for fools

BerichtOnderwerp: Re: × Colorful mind ×   do jan 12, 2012 10:22 amDe onbekende reu had zich richting Zayn en haar gedraaid, waardoor ze de kans kreeg om hem eens uitgebreid te bekijken. Echter viel er niet veel meer te zien dan zijn donkere pels en zijn felgele ogen. De conversatie tussen de reu en Zayn was aan haar voorbij gegaan en wijs besloot ze zich buiten het onderwerp te houden, een zinnig woord zou ze er toch niet over kunnen zeggen. Tijdens het observeren was haar duidelijk geworden dat ze de oudste was, hoewel beide wolven niet ver uit haar buurt zaten. Ze waren jonger, maar dat was niet overduidelijk te zien. Hun sterke bouw en het feit dat ze reuen waren verborg dat.
Ze pakte de haas weer beet en kwam ietwat dichterbij het tweetal, maar halverwege de heuvel hielt ze weer halt en voorzichtig legde ze het konijn op het naaldendeken neer. Als het dier naar beneden zou rollen zou ze er weer achteraan moeten gaan en dat terwijl het geen leven meer bezat. Om er zeker van te zijn dat dit haar niet zou gebeuren zette ze één van haar voorpoten op de haas en drukte ze hem tegen de grond aan. Nu pas gaf ze Zayn een blik, als teken van begroeting maar meer dan dat maakte ze er niet van. Ze kende hem pas net en daarbij vond ze dat hij nu niet meer waardig was dan een blik. Dat de witte wolvin zich niet zo respectvol opstelde tegenover anderen was wel duidelijk.
"Wat een drukte.. Ik ben Ink, en hoe mogen jullie heten?" De zwarte reu die Ink mocht heetten onderbrak de stilte, waarop Zayn volgde. "Een gezellig theekransje," haar lippen vormde een kleine grijns, "Dysis is de naam, aangenaam.. Ink." Al snuivende trok ze haar forse kop schuin en ze gaf Ink een miezerige knik.
Om zichzelf niet tot last te zijn ging Dysis zitten, nog altijd met haar ene voorpoot op de haas die ze daarnet gevangen had. Het liefst wilde ze hem nu opeten, maar ze hield zich in. Het zou onbeleefd zijn om zelf aan het maal te beginnen zonder te delen met de rest, maar delen met twee nog vrij onbekende wolven was niet aan haar besteed. Tot nu toe waren de enige met wie ze gedeeld had de pups waar ze zorg voor nam, aangezien hun maagjes al gevuld waren met hert zou ze deze prooi in haar eentje op gaan peuzelen. Van het hert was weinig overgebleven, maar ze gunde het de drie arme sprokkels. Het waren hun levens die op het spel stonden, niet die van haar. Voor het eerst sinds tijden had ze zorg genomen over iemand, enkel en alleen omdat ze niet wilde dat hun overkwam wat haar overkomen was.
»»-------------¤-------------««


Dysis ~ Cayro

This road I walk is paved with broken promises I've made
At least a million times I've fallen
But never will I break
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ink
avatar

Aantal berichten : 33
Pawprints : 12
Naam : Doowrtje

Karakterprofiel
Roedel: ×
Leeftijd: × 2.YEARS ×
Partner: ×

BerichtOnderwerp: Re: × Colorful mind ×   zo jan 29, 2012 9:21 amEen schaapachtig grijnsje verscheen op zijn muil toen de reu op zijn opmerking in ging. De reu stelde zich voor als Zayn. "Aangenaam, Zayn."
Algauw werd Ink afgeleid door de teef met het haasje in haar bek. Het verlangen om te likkebaarden kon hij niet onderdrukken. Hoe lang zou het geweest zijn voordat hij zijn laatste maaltje op had? Toch wel minstens enkele dagen. Een haasje zou niet verkeerd zijn. Met zijn kaken op elkaar geklemd probeerde hij de opkomende honger te trotseren.
Inmiddels had het witte wolvinnetje de haas onder één van haar poten gelegd. "Een gezellig theekransje," merkte ze op, waarna Ink haar scheef aankeek. Ze stelde haarzelf voor als Dysis. Nauwkeurig bekeek hij hoe ze hem een petieterig knikje toewierp. Vreemd genoeg voelde hij zich gemakkelijk genoeg om te glimlachen. Zijn bleke tanden vrolijk ontbloot wendde hij zijn blik van haar af. "Een gezellig theekransje, inderdaad." merkte hij flauwtjes op. Eigenlijk wist hij niet zo goed waar hij over moest praten. De saaie, besneeuwde heuvels brachten ook weinig inspiratie met zich mee. De grijns op zijn muil was inmiddels verdwenen, en het duurde niet lang voordat hij een vermoeide gaap slaakte.
"Vreemd, is het niet?" begon hij dan na een korte pauze, zijn blik rustend op de bossen in de verte. "De bomen hier verliezen hun naalden niet." Met een vage blik in zijn ogen liet hij zijn blik van de een naar de ander glijden, hopend dat ze hem nu niet zouden afkeuren door deze vreemde opmerking.»»-------------¤-------------««

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zayn
avatar

Aantal berichten : 131
Pawprints : 66
Naam : Eirini
Leeftijd : 22

Karakterprofiel
Roedel: xxx
Leeftijd: 2 years 'nd 4 months
Partner: Nobody is good enough for me so far.

BerichtOnderwerp: Re: × Colorful mind ×   di jan 31, 2012 4:55 am

Wat een toeval dat hij Dysis nu alweer tegen kwam. Het was nog maar net dat ze elkaar hadden ontmoet. “Een gezellig theekransje,” zei Dysis grijnzend. Ze stelde zich voor aan de reu. Zayns ogen waren even afgeleid want nog steeds hield ze haar prooi bij zich die ze blijkbaar net had gevangen. Eigenlijk had hij niet echt rek in iets maar toch… Hij vond dat hij zelf zijn prooi moest vangen in plaats van dat aan een ander over te laten. Pas dan kon je trots zijn op je vangst. ”Aangenaam Zayn,” zei de donkere reu. Zayn merkte ook op dat hij naar het haasje van Dysis keek. Blijkbaar had hij honger of in iedergeval trek in een stuk vlees. ”Een gezellig theekransje inderdaad,” zei Ink. Zayn mocht hem wel zo op het eerste gezicht. Natuurlijk was zijn mening nog wat voorbarig maar tot nu toe had hij geen slechte indruk op hem achtergelaten. ”Vreemd is het niet?” begon hij na een korte stilte. ”De bomen hier verliezen hun naalden niet,” merkte Ink op. Zayn voelde zich geneigd om om zich heen te kijken naar de bomen die hier stonden. Hij vond het een beetje een rare opmerking om zo mee te beginnen. Alhoewel hij wel gelijk had. De bomen hier verloren hun naalden niet. In de loop van de tijd was hij er wel achter gekomen dat de meeste bomen met naalden dat niet deden. Hij had er zelf nog nooit één kunnen ontdekken die dat niet had. Niet dat hij op de naalden van de bomen lette, want wat boeide hem dat? ”Tja, vreemd is het niet. Heb jij ooit een naaldboom gezien die dat wel had dat zijn naalden er in afvielen?” zei hij droogjes. Het was ook een domme opmerking. ”Kom je hier vandaan?” vroeg Zayn snel om het naaldboom onderwerp maar snel te vergeten. Wat informatie van andere wolven kon nooit mis zijn, dacht hij maar zo.

»»-------------¤-------------««

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dysis
avatar
Moderator
Aantal berichten : 373
Pawprints : 86
Naam : Naomi 8D
Leeftijd : 23

Karakterprofiel
Roedel: When time has come, you'll see me
Leeftijd: 3 Years
Partner: Love is for fools

BerichtOnderwerp: Re: × Colorful mind ×   di jan 31, 2012 5:21 am

Twee paar gele ogen keken haar richting uit, het waren die van de zwarte reu; Ink. Maar in plaats van haar aan te kijken was zijn blik ietwat lager gericht, op de haas. Ergens voelde Dysis de drang om de haas naar haar toe te trekken en met een smorende blik te vragen of hij misschien honger had, maar uiteindelijk zou ze hem toch niets geven. Daarin tegen liet ze de haas liggen onder haar poten voor wat het was en negeerde ze de blik die de reu daarnet op haar gevangen prooi geworpen had, op de glimlach die haar haar toegeworpen had toonde ze weinig reactie. ’Een gezellig theekransje, inderdaad.’ Verbrak Ink de stilte en Dysis haar blik gleed van Zayn weer terug naar Ink. Veel te melden had ze eigenlijk niet en zo te horen was ze niet de enige die niets boeiends te vertellen had, de reu met de gele ogen wist blijkbaar ook niet goed wat te zeggen. Met een vage blik en haar kop schuin getrokken staarde ze Ink aan toen hij zei dat het wellicht wat vreemd was dat de bomen hier hun naalden niet verloren. Vanuit haar ooghoeken bekeek ze enkele bomen en ze moest toegeven dat de bomen hier hun naalden niet verloren, ze had er eigenlijk nooit op gelet. De bomen die in het verdere Noorden stonden hadden ook nog allemaal hun naalden, waardoor ze het niet meer dan normaal had gevonden dat deze bomen in dit gebied hun naalden nog behielden in de winter. Ze had nooit anders gezien bij deze bomen.
”Tja, vreemd is het niet. Heb jij ooit een naaldboom gezien die dat wel had dat zijn naalden er in afvielen?” Zayn bevestigde haar gedachten, maar zijn woorden plaatste Ink in ietwat dommig plaatje. Op het eerste gezicht leek Ink haar een wolf die niet graag praatte, maar dat begon nu te veranderen. Ze kon vrijwel niet anders zeggen dan dat hij wel aardig was, hoewel het niet haar beste vriend zou kunnen worden dacht ze zo. ”Elke naaldboom heeft zijn naalden nog.” Voegde ze er slapjes aan toe om ook wat inspraak te hebben. Toen Zayn vroeg of de reu hier vandaan kwam keek ze nieuwsgierig de kant van Ink op, daar was ze ook wel naar benieuwd.


»»-------------¤-------------««


Dysis ~ Cayro

This road I walk is paved with broken promises I've made
At least a million times I've fallen
But never will I break
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudBerichtOnderwerp: Re: × Colorful mind ×   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

× Colorful mind ×

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Feralis :: North :: Pinecone Hills-