PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 The Crusaders

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Dysis
avatar
Moderator
Aantal berichten : 373
Pawprints : 86
Naam : Naomi 8D
Leeftijd : 23

Karakterprofiel
Roedel: When time has come, you'll see me
Leeftijd: 3 Years
Partner: Love is for fools

BerichtOnderwerp: The Crusaders   di jan 10, 2012 8:30 am"Aude audenda" - Waag wat gewaagd moet worden

The Crusaders is een slechte roedel, geleid door Dysis. Kleine gevechten of oorlogen tussen roedels, ze nemen overal deel aan. Het is ook toegestaan om als individu deel te nemen aan een gevecht. Alleen goedgetrainde wolven die geen angsten kennen dienen deze roedel. Het is toegestaan om te vechten binnen de roedel, death-matches zijn ook toegestaan, maar ten alle tijde moet er wel een goede reden voor zijn. Neutrale wolven zijn ook welkom hier, zolang ze maar weten wat hun te wachten staat.


~ Sensei's
× Dysis

~ Sakai's
×

~ Ukai's
×

~ Semi-Ukai's
×

~ Ayu's
× MycroftExplanation Ranks

~ Sensei’s: Alfa’s van de roedel. Zij nemen alle uiteindelijke beslissingen, ten allen tijde moet er respectvol met hun omgegaan worden. Van hen wordt verwacht actief deel te nemen aan de meeste roedelactiviteiten.
~ Sakai’s: Deze rang is te vergelijken met een Bèta, wanneer de Sensei’s afwezig zijn staan zij het hoogst in rang en is het van belang dat zij orde houden. Het is de bedoeling dat ze samen met de Sensei’s beslissingen nemen. Als een Sakai zodoende vertrouwd wordt mag hij/zij ook nieuwe leden aannemen als de Sensei’s er niet zijn.
~ Ukai’s: De volleerde leden van de roedel, dit is de grootste groep. Zij zijn getraind om genadeloos te handelen en kennen geen angst. Het is van belang dat deze wolven zoveel mogelijk naar de activiteiten komen.
~ Semi-Ukai’s: Dit zijn wolven die zich pas hebben aangemeld voor de roedel, zij zullen eerst op de proef gesteld worden, maar zijn al wel deel van de roedel. Als zij zich bewijzen worden ze bevordert tot Ukai.
~ Ayu’s: Dit zijn de pups van de roedel. Op 8 maanden á 1 jaar – afhankelijk van de ontwikkeling van de pup - krijg je een test en wordt er beslist of je als Ukai mag intreden. Het is niet de bedoeling dat de pups zich melden bij de normale trainingen, zij zullen een aparte training ondergaan.Rules

× Vechten is toegestaan, death-matches ook, mits je een goed reden hebt.
× Heb ten alle tijden respect voor hogere rangen. Uitdagen mag, maar weet wie je tegenstander is. De kans op een snauw terug is groot.
× Activiteiten organiseren mag, maar overleg eerst even met een Sensei of een Sakai.
× Activiteit is een vereiste, na twee weken niet gepost te hebben in de RPG maak je kans om uit de roedel gezet te worden. Uitzonderingen op vakanties etc.
× Afwezigheid langer dan één week dient doorgegeven te worden.

»»-------------¤-------------««


Dysis ~ Cayro

This road I walk is paved with broken promises I've made
At least a million times I've fallen
But never will I break
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

The Crusaders

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Feralis :: Game Related :: Roedels :: Aanvragen-