PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 A new start at Pinecone Hills

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Night
avatar

Aantal berichten : 128
Pawprints : 40
Naam : Merel
Leeftijd : 22

Karakterprofiel
Roedel: I'll be a Wanted Wolf as soon as possible :D
Leeftijd: 4 years
Partner: True love burns the brightest, but the brightest flames leave the deepest scars.

BerichtOnderwerp: A new start at Pinecone Hills   zo jan 08, 2012 10:42 am

Night's poten ploegden door de grond en brachtten hem in vlotte vaart voort. Hij voelde de grove grond onder zijn voeten en de wind in zijn pels. Hij genoot van het gevoel van vrijheid. Het gevoel dat hij niets hoefde en kon doen en laten wat hij wilde. De enige noden in dit leven waren slapen en eten. Veel simplistischer had het ook niet kunnen worden. Aan de ene kant vond Night die routine fijn. Aan de andere kant verveelde hij zich de pleuris op sommige momenten en had hij behoefte aan een strakker dwingender dagprogramma.
Enkele jaren geleden had Night bij een roedel gezeten. Hij was opgenomen in de roedel toen hij bevriend was geraakt met één van de leden. Het was een vriendschappelijke roedel geweest waarin iedereen elkaar accepteerde zoals ze waren, met gebreken of zonder gebreken. Het was allemaal een groot feest. Night had enorm genoten van de dingen die er moesten gebeuren. Het was als een familie die voor elkaar zorgen. Grote taken en kleine taken waren onderling verdeeld. Iedereen moest zijn taken uitvoeren zoals hij of zij ze opgedragen kregen en je deed het niet alleen voor je zelf maar ook voor anderen. Het was een gezellige boel en Night snakte weer naar die routine. En daarom had hij de kans ook meteen aangegrepen toen hij van de 'Wanted Wolves' had gehoord. Hij had er niet eens over na hoeven denken, hij wist meteen dat hij het wilde. En aangezien hij nu alle tijd had zocht hij een geschikte plek om zijn huil naar de roedel definitief te maken.
Het was al duidelijk dat de Pinecone Hills geschikt waren hiervoor. Het glooiende landschap bood geen beschutting, wat een nadeel was bij jagen en vluchten, maar was uitstekend om eenander te roepen. Night maakte zijn weg richting een heuvel die boven de meeste uittorende. Als een speer gleed hij door het glooiende landschap. Hij was misschien niet groot en sterk, maar snel en hij had een uitstekende conditie. Night had daardoor dit tempo nog veel langer vol kunnen houden, maar hij had zijn plaats van bestemming bereikt.
Night stond op de top van een centrale heuvel. In het midden stond een eenzame dennenboom, zijn takken waren uitgedroogd en wezen van ellende richting de grond. Naalden lagen als een soort sluier rond de broze stam. De boom stond op het punt van doodgaan. Dat was misschien ook niet verbazingwekkend. Geen enkele andere dennenboom had het hier uitgehouden. Deze boom zou zichzelf wel mogen prijzen, bedacht Night zich. Als het iets had uitgehaald en als de boom een schouder had gehad, had hij hier troostend op willen kloppen.
Night ademde diep in en stootte zijn huil uit. Het geluid verspreidde zich door heel Pinecone Hills en misschien nog wel verder, glooide met de met dennenappels bedekte heuvels mee en zou zo spoedig mogelijk één van de alfa's van The Wanten Wolves bereiken. Night had er zin in. Heel veel zin. Hij stond bijna te trappelen op zijn poten.

»»-------------¤-------------««Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Raine
avatar

Aantal berichten : 389
Pawprints : 86
Naam : Megaaaan
Leeftijd : 22

Karakterprofiel
Roedel: The Wanted Wolves.
Leeftijd: 3 years
Partner: Try to seduce me, dude

BerichtOnderwerp: Re: A new start at Pinecone Hills   ma jan 09, 2012 5:02 am

Vermoeid strekte Raine zich uit. Haar bek opende zich in een grote gaap waarna haar kaken met een klap op elkaar vielen. Traag hief ze zich overeind terwijl ze voelde hoe een waterig zonnetje zijn best deed haar rug te verwarmen. Haar slaapplek, die gisteravond nog net uit de wind lag, leek nu een grote wervelstorm te zijn. Het gierde langs haar oren en deed haar dikke vacht opwaaien. Ze rilde en vloekte binnensmonds. Dit was geen lekker begin van de dag, hoewel ze slechtere had meegemaakt. Maar ja, sinds het jaargetij de winter zich had gemeld, was ze niet meer te genieten. Ze was chagrijnig, voelde zich moe en het weer werkte hier allemaal niet aan mee. Eigenlijk mocht ze helemaal niet zeuren, en zelf wist ze dit ook wel. Ze was sinds kort samen met Nathan de roedelleider van The Wanted Wolves, een neutrale roedel in Feralis. Ze was hartstikke trots op zichzelf en wist dat haar familie dit ook zou zijn, als deze er nog waren tenminste. Aanmeldingen voor de roedel stroomden al snel binnen, en misschien was het allemaal een beetje te veel van het goede. Raine vond het allemaal wel best, nu had ze tenminste dingen om zich op te verheugen in dit donkere, sombere jaargetij.
Raine keek eens in het rond terwijl ze bedacht wat ze vandaag eens kon doen. Haar spieren waren redelijk stijf geworden van het slapen, dus rennen zou moeilijk gaan. Hoewel ze zich niet snel door gebreken tegen liet houden, vond ze haar stijve spieren wel een mooie smoes om vandaag eens een lekker luierdagje te houden. Normaal was ze niet zo van dagen waarop ze niks deed, maar vandaag vond ze dat ze er eentje nodig had. Ze had hard gewerkt in de tijd dat The Wanted Wolves net was opgestart en sliep weinig omdat ze heel zenuwachtig was voor de eerste activiteit die plaats zou vinden wanneer ze een redelijk aantal leden bij elkaar hadden gescharreld. Bij die activiteit zouden de wolven die een huil naar de alfa's hadden gedaan hun welverdiende rang krijgen. Zelf was ze ook erg benieuwd welke rangen er straks bezet zouden zijn. Dan was The Wanted Wolves pas écht een roedel. Nog steeds glom ze van trots wanneer ze eraan dacht dat zíj, de wolvin die altijd maar op de achtergrond bleef, de alfa was geworden. Zelf had ze hier nooit over durven dromen. Op jonge leeftijd had ze wel altijd al een fascinatie gehad over roedels. Ze vond alfa's maar hoog gerespecteerde wolven en hoopte natuurlijk zelf ook ooit zo'n grote groep wolven te leiden. En daar stond ze dan, zo'n drie jaar later, aan het hoofd van een opkomende roedel. Ze hoopte deze positie nog lang vol te kunnen houden.
Raine spitste haar oren bij het horen van een hoge, scherpe huil die in tussen de bergen en dalen echoden. Meteen leek ze klaarwakker en negeerde ze de helse wind. Deze roep was voor haar bedoelt. Er was een nieuwe wolf die zich aan wilde melden. Nog een laatste keer schudde ze haar vacht uit waarna ze haar slaapplek verliet en begon te rennen. Haar stijve spieren leek ze op slag vergeten te zijn en de winter kon haar ook even niks meer schelen. Deze blijdschap die ze nu voelde had ze tot nu toe elke keer gevoeld wanneer ze een aanmelding mocht afhandelen. Dit was dan wel niet de eerste keer dat ze op haar pad ging naar een mogelijk nieuw lid, maar de nervositeit bleef elke keer een rol spelen in haar kop. Met de wind in haar rug racete ze over het kale landschap. Overal lagen venijnig prikkende dorre naalden van de naaldbomen op de grond verspreid en hier en daar stonden boomstammen te rotten door de vochtigheid. Verweerde bergen rezen over al haar heen hoog boven haar uit, maar dat vond ze wel fijn. Het gaf een soort van bescherming. Een bescherming die ze hard nodig had, want in de verte werd een vage schim van een wolf zichtbaar. Raine hield haar pas even in om de lucht tot zich te nemen. Ze kon hieruit opmaken dat de wolf die naar haar had gehuild een reutje was, een ouder reutje. Ze haalde diep adem, en ging daarna met grote sprongen op het reutje af. Toen hij nog maar ongeveer tien staartlengtes van haar verwijderd was, bleef ze stilstaan. Hij zou haar nu vast al hebben moeten geroken, of in ieder geval hebben gehoord. Ze wachtte tot hij zich omdraaide, en sprak daarna. "Goeiedag vreemdeling," zei ze met een beheerste stem. "Kwam die huil naar The Wanted Wolves van jou?" Raine trok even met haar oren en probeerde de bewegingen van de reu goed te volgen en uit te pluizen. Haar lichaam werd aangevoerd door een stroom adrenaline en ze stond te popelen deze reu bij The Wanted Wolves te laten voegen.

»»-------------¤-------------««


Raine . Dagon
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://newyorkcity.actieforum.com
Night
avatar

Aantal berichten : 128
Pawprints : 40
Naam : Merel
Leeftijd : 22

Karakterprofiel
Roedel: I'll be a Wanted Wolf as soon as possible :D
Leeftijd: 4 years
Partner: True love burns the brightest, but the brightest flames leave the deepest scars.

BerichtOnderwerp: Re: A new start at Pinecone Hills   ma jan 09, 2012 11:49 am

Geduldig aangelegd was Night niet. Hij was eerder iemand die alles met behoorlijk wat tempo wilde doen, zodat hij zoveel mogelijk in zijn leven kon doen. Maar zijn levenservaring had hem geleerd dat geduld beloonde. Hoewel Night nu een uitstekend jager was met zelden een mislukte jacht, was hij vroeger een kleine mislukkeling geweest. Overhaast had hij bij het zien van een prooidier meteen zijn klauwen uitgestoken en de pas erin gezet, met als enige resultaat een lege maag en vermoeide poten. Nog steeds was geduld niet waarmee Night uitblinkte. Hij vond het altijd maar saai wanneer hij lang moest wachten tot de wind gunstig stond of tot de langzaamgrazende prooien dichterbij kwamen. Hij onderscheidde zich door zijn geruisloze snelheid. Als Night uit de bosjes schoot deed hij dat niet met luid gekraak en een oerkreet die wolven in de verte nog konden horen. Nee, hij overbrugde de afstand met een geruisloze snelheid die de prooidieren vrijwel altijd te laat opmerkten.
En zo had iedereen zijn unieke talenten. Je kon nooit in veel verschillende dingen uitblinken. Hiertegenover stond namelijk dat Night een niet echt grote wolf was en gespierd was hij ook al niet. Hoewel Night de uitdaging van een gevecht niet uit de weg zou gaan, wist hij maar al te goed dat hij geen geboren vechter was. Nee, dan vocht Night toch beter met woorden.
Het duurde niet lang voor Night's geduld werd beloond. Knisperende droge dennennaalden verhulden de wolf die zich vlak achter hem bevond. De geur van een jong teefje drong zijn neus binnen.
Night draaide zich beheersd om. Hoewel hij van binnen op en top was van opwinding wist hij dit te bedwingen. Het liefst had Night zich met een grote sprong omgedraaid en de wolvin over haar gezicht gelebberd, zo blij was hij met de komst van het alfateefje, maar hij liet zo min mogelijk merken.
'Goeiedag vreemdeling,' groette de wolvin. Night probeerde kleine signalen van haar karakter in haar houding waar te nemen. Drong er een lichte onzekerheid en spanning door haar houding, of was dat verbeelding? Het was niet iets waar Night zeker van was, maar hij maakte zich er geen zorgen om. Grote oudere reutjes met een bars karakter waren toch het meest gebruikelijk, maar Night twijfelde er niet over dat deze wolvin wist wat ze deed. Hij had alle respect voor haar. ze was immers alfa
'Kwam die huil naar The Wanted Wolves van jou?' vervolgde de wolvin.
'Jazeker, die huil was van mij. Aangenaam kennis met u te maken, milady.' Night boog eerbiedig zijn kop en probeerde vertrouwen te winnen. Het leek hem nu niet het slimste om er een grote gênante grap van te maken.
'Mijn naam is Night, maar ik zal iedere andere bijnaam accepteren. Napoleon Bonaparte, Night de grote of iets in die richting bevalt mij ook wel.' Night grijnsde. 'Maar nu het belangrijkste; zoals u wel op had kunnen maken zou ik mij met alle genoegen voegen bij 'The Wanted Wolves'.' Met alle kracht die hij had probeerde hij die opgewonden grijns van zijn smoel te vegen, maar Night had gewoon niet de kracht in zich om een neutrale pokerface te trekken. Daar voelde hij zich te blij voor.

»»-------------¤-------------««Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Raine
avatar

Aantal berichten : 389
Pawprints : 86
Naam : Megaaaan
Leeftijd : 22

Karakterprofiel
Roedel: The Wanted Wolves.
Leeftijd: 3 years
Partner: Try to seduce me, dude

BerichtOnderwerp: Re: A new start at Pinecone Hills   wo jan 11, 2012 3:54 am

Raine zag hoe ze werd bekeken door de oudere reu toen ze hem had begroet. Ze probeerde haar gezicht zo strak mogelijk te houden, maar op een of andere manier leek ze best wel geïntimideerd door het reutje voor haar. Hij mocht dan niet heel angstaanjagend groot zijn of gespierd, maar hij leek een bepaalde invloed op haar uit te oefenen. Denkbeeldig schudde ze haar hoofd tot deze gedachten haar kop hadden verlaten. Ze had nu geen tijd om zich met zulke dingen bezig te houden. Dit reutje had naar haar gehuild, hij wilde blijkbaar lid worden van The Wanted Wolves. Voor afleiding was nu niet echt het juiste moment. "Jazeker, die huil was van mij. Aangenaam kennis met u te maken, milady." De wolf voor haar boog zijn kop ten teken van respect. Raine glimlachte. Ze kon het gewoon niet laten omdat te doen elke keer als iemand haar respect wilde laten zien. Of het allemaal echt was, wist ze niet zeker, maar dat maakte haar op het moment zelf even niet uit. Het hof worden gemaakt was altijd fijn. De toon waarop hij sprak vond ze ook zeer aangenaam. Het was beleefd, maar bij het woord 'milady' leek hij iets van een grappige ondertoon in zijn stem te hebben, maar dat kon ze zich ook verbeelden. Eerlijk gezegd maakte het haar niet zoveel uit hoe hij haar noemde, milady vond ze perfect. "Mijn naam is Night, maar ik zal iedere andere bijnaam accepteren. Napoleon Bonaparte, Night de grote of iets in die richting bevalt mij ook wel," vertelde de reu haar. Een grote grijns verscheen op zijn gezicht, en dezelfde grijns verscheen op haar gelaat. Ze mocht hem wel. Haar intimidatie die ze aan het begin had gevoeld begon langzaam weg te ebben. Ze moest zich gewoon niet zo aanstellen. Dit was gewoon een normaal reutje die bij de roedel wilde. "Maar nu het belangrijkste; zoals u wel op had kunnen maken zou ik mij met alle genoegen voegen bij 'The Wanted Wolves'." Raine knikte, natuurlijk was dat zo, zij was hier ook niet voor de lol, hoewel ze zulke aanmeldingen afhandelen wel erg leuk vond om te doen. "Laat ik ook maar beginnen bij het begin," zei ze, een beetje in de war gebracht door zijn grote verhaal. "Mijn naam is Raine, mede-alfa van The Wanted Wolves. Mijn andere helft, om het zo maar te noemen, is Nathan. Hem zul je, als je word toegelaten, vast nog wel vaker zien, maar vandaag even niet." Verder had ze geen zin om uit te leggen waarom alleen zij was gekomen naar zijn huil. Het had een simpele reden; ze wilden zo snel en efficiënt mogelijk hun leden werven, en om nou bij iedere huil met z'n tweeën naar zo'n wolf toe te gaan, was niet echt de snelste manier. Hopelijk zou Night dit begrijpen en zou hij niet door gaan vragen, want het teefje wilde het liefst meteen ter zake komen. "Ik zal je Night noemen, als je het niet erg vind," zei ze met een klein beetje sarcasme in haar stem. Ze wierp hem een knipoog toe. Hij kon haar in ieder geval al laten lachen, dat was alvast een goed punt. "Ik zal je toekomstige leider worden. Vandaag zal er worden bepaald of je goed genoeg bent voor het leven in onze roedel -" De kleine woordspeling deed haar lachen, hoewel hij amper opviel en het puur toeval was dat deze was gevallen. "- En hiervoor zul je een test met succes moeten uitvoeren." Snel probeerde ze in te schatten wat voor rol Night goed zou kunnen vervullen in de roedel. Hij was niet erg groot en gespierd zoals ze al eerder had gezien, dus een rang als Claw was niet echt voor hem weggelegd. Misschien zou ze het eerst aan hem moeten vragen, welke rang zou híj eigenlijk graag willen hebben? "Maar eerst zou ik graag willen weten wat voor rang je voor jezelf in gedachten zou hebben mocht je de roedel betreden," vertelde Raine neutraal. "Je kunt het voor jezelf het beste inschatten, en zo kan ik je test hier een beetje op aanpassen," legde ze verder uit. Hierna liet ze zich op haar achterste vallen en keek vragend naar Night, verwachtend dat er snel een antwoord uit zou rollen die misschien nog een beetje iets grappigs kon maken van dit serieuze gedoe.

»»-------------¤-------------««


Raine . Dagon


Laatst aangepast door Raine op do jan 12, 2012 4:30 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://newyorkcity.actieforum.com
Night
avatar

Aantal berichten : 128
Pawprints : 40
Naam : Merel
Leeftijd : 22

Karakterprofiel
Roedel: I'll be a Wanted Wolf as soon as possible :D
Leeftijd: 4 years
Partner: True love burns the brightest, but the brightest flames leave the deepest scars.

BerichtOnderwerp: Re: A new start at Pinecone Hills   wo jan 11, 2012 7:28 am

Night hield van de manier waarop het alfateefje reageerde. Hij kon het zeer waarderen dat ze een brede blinkende smile opzette toen hij zijn gebruikelijke grapjes onbeheersd uit zijn mond stroomde. Ook merkte hij duidelijk dat het een jonger teefje was met nog niet veel ervaring. Ze leek wat onzeker over zichzelf, maar Night vond het allemaal wel schattig. Ze mocht dan misschien geen doorgewinterde dominante alfa zijn, ze deed haar uiterste best en was vriendelijk. Dat mocht Night wel. En dat onzekere ondertoontje wat af en toe doorschemerde gaf het iets liefs en iets wat in een rap tempo vertrouwen kon winnen. Hijzelf zou zijn leven nu al in haar handen durven leggen.
Toen Night uitgerateld was begon de wolvin zichzelf netjes voor te stellen. Haar naam was Raine en de mede-alfa bleek Nathan te heten. Night had zelf research willen doen voor de roedel, maar van de pas gestarte roedel was nog niet bijzonder veel bekend. De namen kwamen hem dus niet bekend voor, maar hij zou ze in zijn hoofd prenten en ze nooit meer vergeten. Wat zou het een blunder zijn om de naam van je eigen alfa niet meer te weten. Maar ach, misschien zouden zij de naam 'Napoleon Bonaparte' willen dragen? Night was nu immers bekroond tot - zeer origineel - 'Night', helaas pindakaas, maar je kon niet alles hebben.
'Maar eerst zou ik graag willen weten wat voor rang je voor jezelf in gedachten zou hebben mocht je de roedel betreden,' ging Raine verder. 'Je kunt het voor jezelf het beste inschatten, en zo kan ik je test hier een beetje op aanpassen.'
Meteen werd Night overspoeld met opwinding. O ja, hier had hij zich op verheugd. Een rang. Een vaste taak. Hij stond al te popelen. Zijn grijns verbrede zich tot hij het gevoel had dat de rest van zijn gezicht verborgen ging achter zijn witte tanden. Hij hoefde niet lang na te denken over zijn antwoord.
'Het liefst zou ik voortaan het leven doorgaan als troste Claw-soldaat en mijn roedelleden met mijn leven beschermen, maar daar zou ik waarschijnlijk niet zonder kleerscheuren vanaf komen,' biechte Night eerlijk op. En het was waar. Hij zou graag de strijd aan gaan voro zijn vrienden en hij zou zich volledig inzetten, maar dat zou alleen maar zijn eigen ondergang betekenen. 'En daarom ben ik er vrij zeker van dat de rol Tracker mij het beste zou passen. Kruiden is niet bepaald mijn specialiteit en jagen daarentegen ben ik - ik wil niet opscheppen hoor - behoorlijk goed in.' Jaja, Night was geen opschepper maar hij was altijd al trots geweest op zijn soepele manier van jagen. Zijn geruisloze sluipen en zijn effectieve snelle aanval. Zijn conditie stond hem daarin bij en hij zou nooit opzien tegen een dagenlang jagen voor de roedel. Het was ook niet alleen iets wat hij kón, maar ook wat hij leuk vond.

[Beetje lopen raffelen, maja. Iig ben ik er donderdag t/m zaterdag niet dus ik zal dan niet kunnen posten :C]

»»-------------¤-------------««Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Raine
avatar

Aantal berichten : 389
Pawprints : 86
Naam : Megaaaan
Leeftijd : 22

Karakterprofiel
Roedel: The Wanted Wolves.
Leeftijd: 3 years
Partner: Try to seduce me, dude

BerichtOnderwerp: Re: A new start at Pinecone Hills   do jan 12, 2012 4:32 am

Op een antwoord op haar vraag welke rang Night voor zichzelf in gedachten had, hoefde ze niet lang te wachten. Hij leek zó enthousiast te zijn, dat hij al bijna een antwoord gaf voor ze ook maar klaar was met haar vraag. Er was duidelijk dus al van tevoren al goed over nagedacht. "Het liefst zou ik voortaan het leven doorgaan als trotse Claw-soldaat en mijn roedelleden met mijn leven beschermen," begon Night. "Maar daar zou ik waarschijnlijk niet zonder kleerscheuren vanaf komen. En daarom ben ik vrij zeker van dat de rol Tracker mij het beste zou passen. Kruiden is niet bepaald mijn specialiteit en jagen daarentegen ben ik - ik wil niet opscheppen hoor - behoorlijk goed in." Raine knikte begrijpend en prees hem in haar gedachten voor zijn eerlijkheid. Ze was erg gesteld op de eerlijkheid van anderen, daar kon ze uit op maken of iemand te vertrouwen was of niet, en of ze zich dus een beetje bloot kon stellen aan iemand. "Ja, dat had ik ook voor je in gedachten," gaf het teefje toe om weer terug te komen op het onderwerp. "Je ziet eruit als een slanke wolf die zich makkelijk en behendig over verschillende gebieden kan bewegen om zo je prooi te pakken te krijgen." Door dit te zeggen hoopte ze dat hij doorhad dat ze hem net een klein complimentje had gegeven, iets wat altijd fijn was om te horen. Oké, nu moest ze dus een test voor hem verzinnen gebaseerd op de jacht. Night had geluk met het gebied. Ook al was het winter, er was nog genoeg prooi te vinden om te overleven, hoewel met deze ijskoude temperaturen dit aantal prooi wel sterk was gedaald. Misschien zou Raine hem uit kunnen sturen op jacht naar een dier dat nu nog amper te zien was omdat het een winterslaap hield? Snel probeerde ze haar kennis zo ver te krijgen om er achter te komen welke beesten aan deze slaap deden. Ze wist dat eekhoorns geen echte winterslapers waren, maar ze lieten zich wel weinig zien. Ook waren dassen nu amper te vinden, maar het waren nog steeds geen geldige winterslapers. Raine slaakte een korte zucht. Misschien had ze wat beter op moeten letten toen haar ouders haar vroeger vertelden over de verschillende beesten in het bos in plaats van dat ze met haar zusje naar allerlei kruiden zocht om er vervolgens de vreselijkste papjes van te maken die hun ouders dan op moesten eten. Natuurlijk deden deze alsof ze het heerlijk vonden en dat ze er beter van werden, maar nu kon Raine ook wel bedenken dat haar ouders er eigenlijk alleen nog maar zieker van zouden zijn geworden. Met een glimlach dacht ze terug aan die mooie tijden die ze altijd bij haar bleef dragen. Het waren de herinneringen aan haar ouders en haar zusje die ze zo veel mogelijk koesterde, vooral omdat ze wist dat er geen nieuwe meer bij zouden komen. Ja, tenzij een of ander magisch iets ze weer vanuit de sterren naar beneden zou kunnen trekken. Raine had een grote fantasie, maar dit ging haar net even iets te ver. Langzaam draaide ze haar kop terug en keek in de ogen van Night. Hij had bijna helemaal witte ogen, viel haar nu pas op. Het zag er apart uit, maar het had eigenlijk wel iets. Ze vond het bijzonder, zo'n wolf was ze nog nooit tegen gekomen. Oh ja. Test. Zonder er nog lang over na te denken, legde ze hem zijn proef voor. "Met de volgende test zal ik beoordelen of je gelijk had, en of ik gelijk had. Ik ga je testen op je jaagtechnieken, dus hoe lang het duurt voor je je prooi te pakken krijgt, hoe je je prooi behandelt eer je hem gevangen hebt, enzovoorts." Even wachtte ze om dit tot Night door te kunnen laten dringen. Ze was er erg van bewust dat ze af en toe te veel informatie gaf en deze te snel vertelde. Dit wilde ze vlug afleren, want als alfa moest ze duidelijk zijn en niet overkomen alsof ze zo snel mogelijk kwijt wilde wat ze te vertellen had. Zelf vond ze dit altijd overkomen alsof de spreker heel zenuwachtig was, en Raine wilde dat bij haarzelf zoveel mogelijk verbergen voor anderen. "Als jij nou eens een lekker eekhoorntje voor me kunt vangen, of misschien zelfs een das. Ze zullen zich vast lekker warm hebben opgerold in hun nestjes, dus zul je goed je best moeten doen om er eentje te vinden." Of de test onmogelijk was, wist ze niet. Ze had in ieder geval geen spoor geroken van een eekhoorn of een das op haar weg hierheen, dus heel dicht bij moesten ze niet zitten. Als teken dat zijn test begon, gaf ze een beweging met haar staart naar de bomen links van hen en begon ze haar voorpoot te likken. Ze was erg benieuwd hoe Night het er vanaf zou brengen.

»»-------------¤-------------««


Raine . Dagon
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://newyorkcity.actieforum.com
Night
avatar

Aantal berichten : 128
Pawprints : 40
Naam : Merel
Leeftijd : 22

Karakterprofiel
Roedel: I'll be a Wanted Wolf as soon as possible :D
Leeftijd: 4 years
Partner: True love burns the brightest, but the brightest flames leave the deepest scars.

BerichtOnderwerp: Re: A new start at Pinecone Hills   za jan 14, 2012 9:41 am

Raine stemde in.
'Je ziet eruit als een slanke wolf die zich makkelijk en behendig over verschillende gebieden kan bewegen om zo je prooi te pakken te krijgen,' verklaarde ze Night. Haar stem, openlijk en vriendelijk, leek absoluut geen dominantie uit te stralen. Geen onderdanigheid, dat zeker niet, maar geen verhevenheid die Night probeerden te benadrukken dat hij 'onder' haar stond. Raine zou zijn alfa zijn, zijn baas, zijn bevelhebber, zijn god. Maar hij voelde zich niet klein en onderdanig, hij voelde zich op zijn gemak als een gelijke, maar met het respect voor zijn alfa. Dat waardeerde hij echt heel erg.
'Ojee. Vind je me niet dik?' Night trok quasi-onzeker met zijn wenkbrauwen en wierp een blik op zijn buik. 'Echt niet? En van de zijkant dan?' Hij draaide zich een slagje, keek nogmaals nadrukkelijk naar zijn buik en begon toen overdreven met zijn wenkbrauwen te wiebelen. Maar hij probeerde zich al snel weer te concentreren op Raine's woorden en zich niet af te laten schilderen als een debiel.
'Met de volgende test zal ik beoordelen of je gelijk had, en of ik gelijk had. Ik ga je testen op je jaagtechnieken, dus hoe lang het duurt voor je je prooi te pakken krijgt, hoe je je prooi behandelt eer je hem gevangen hebt, enzovoorts,' begon ze terwijl ze zorgvuldig haar woorden bepaalde. Er volgde een korte stilte die Night wat nadenk-tijd bood en hij nam het even dankbaar aan. Een test. Daar had hij zin in. Heel veel zelfs. Hij bedacht zich wel een moment dat het misschien niet het beste getijde was om prooi te vangen. Het was winter en de Pinecone Hills waren nauwelijks begroeid. Dat kon een nadeel zijn, maar met Nights sluiptalenten kon het nooit al te moeilijk zijn. Het was een uitdaging. Een prima uitdaging die Night wel als een jonge pup enthousiaste rondjes achter zijn staart aan had kunnen laten huppelen.
'Als jij nou eens een lekker eekhoorntje voor me kunt vangen, of misschien zelfs een das. Ze zullen zich vast lekker warm hebben opgerold in hun nestjes, dus zul je goed je best moeten doen om er eentje te vinden,' deelde Raine tenslotte mee. Night werd overspoeld door vreugde en verheuging. Dit ging hem lukken en hij had er zin in!
'Yes, milady. Met alle plezier! Ik zal meteen een sappig eekhoorntje bereiden. Met peper en met zout? Houd u van paprikapoeder?' Night sprong op en als het had gekund had hij zichzelf als tarzan op de borst getrommeld. Hij racete weg zo snel als hij kon. Hij voelde enkele dennenappels knisperen onder zijn voetkussentjes en na de heuvel over gescheerd te zijn bracht hij zijn tempo ietsje terug, zodat hij niet meteen buiten adem zou zijn. Hij rende een nieuwe heuvel op en kwam daar tot stilstand. Het was natuurlijk leuk om als een kip zonder kop te vertrekken, maar misschien was het slimmer om wat gerichter achter prooien aan te jagen. Night keek rond vanaf de top van de heuvel en zocht naar de juiste prooien. Er was weinig te zien. In de verte leek een reetje weg te rennen, maar dat had net zo goed iets kunnen zijn wat over de heuvels waaide. Eekhoorntjes en dassen waren nergens te bekennen. Leefden eekhoornen niet in bomen? Die zouden hier waarschijnlijk niet komen, of zouden ze kilometers reizen voor die ene verschrompelde dennenappel? Wie weet... Niet iedere eekhoorn was zo bijster slim.
Plots zag Night waar hij naar zocht. Een gat in de grond, wat overduidelijk wees op een dassenburcht. Zou het bewoond zijn? Dode slierten boomwortels hingen overdekkend over de opening. Wie weet. Het zag er niet naar uit, maar misschien had Night geluk. Hij haastte zich naar het hol en ja, de burcht walmde van de dassenlucht. Op deze manier waren Night's onzichtbare jachttechnieken natuurlijk niet echt goed te tonen, maar het ging vast lukken. Hij moest gewoon geduldig wachten tot de das naar buiten zou komen, en dat kon alleen als de das hem niet zou ruiken.
Night ging zoekend rond en vond al gauw wat hij gevonden had. Een heerlijke walmende vlaai van een reuzenhert. Night rolde zich door het bruine spul tot zijn roofdierengeur totaal verborgen was, waarna hij zich een eindje verder van de burcht verstopte. Hij drukte zich plat tegen de grond en probeerde zich zo onzichtbaar mogelijk te maken. Geduldig begon hij te wachten tot de das naar buiten zou komen. Geduld. Een noodzaak voor jachtdieren zoals Night. Van nature kon hij behoorlijk ongeduldig zijn, maar om te jagen kon hij dit geduld zeker opbrengen. Vooral nu zijn jacht beslist moest lukken.
Het duurde maar een kwartier voor de das zijn neus buiten het hol stak. Hij keek voorzichtig rond en merkte Night niet op. Langzaam stapte hij naar buiten, zijn neus ging onderzoekend over de grond. Nog even wachten, moedigde Night zichzelf aan. Die lompe zwartwitte dikkerd moest nog een klein stukje verder van het hol vandaan en dan had Night vrij spel. Enkele passen en...
Night sloeg toe. Snel sprong hij de das op de nek en beet hem in de nek. Het dier maakte herrie alsof hij doodging. En dat ging hij ook. Althans, dat was de bedoeling, maar de das glipte tussen zijn poten vandaan. Hij zoefde weg en Night zoefde achter hem aan, met de snelheid die hij in zich had. Hij mepte de das met zijn kop tegen de grond en maakte uiteindelijk zo snel mogelijk een eind aan zijn leven. Hij nam het zwartwitte lijk trots tussen zijn kaken en keerde terug naar Raine.

[Einde is afgeraffeld maar heb nauwelijks geslapen en wil nu tukken C:]

»»-------------¤-------------««Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Raine
avatar

Aantal berichten : 389
Pawprints : 86
Naam : Megaaaan
Leeftijd : 22

Karakterprofiel
Roedel: The Wanted Wolves.
Leeftijd: 3 years
Partner: Try to seduce me, dude

BerichtOnderwerp: Re: A new start at Pinecone Hills   ma jan 16, 2012 6:06 am

”Ojee. Vind je me niet dik?” was Night’s reactie toen Raine uitlegde waarom ze hem ook in gedachte had als Tracker. Onwillig schoot ze in de lach, terwijl hij zijn act nog een beetje doorzette. ”Echt niet? En van de zijkant dan?” Ze probeerde zich zo veel mogelijk in te houden om niet te hard te gaan lachen. Van dit soort humor kon ze maar niet genoeg krijgen. ”Nee, je ziet er nog prima uit voor zo’n oude reu,” prees ze hem, hoewel het misschien niet helemaal een compliment was. Nou ja, ze bedoelde het toch als een grapje, en dat liet ze hem weten door er met een grote glimlach een knipoog aan toe te voegen.
Wanneer Raine eindelijk de opdracht aan Night had gegeven om voor haar iets te gaan vangen, leek hij meteen op te veren van blijheid die hij eerst nog zo moeilijk had proberen te verstoppen. Dit deed haar deugd, aangezien ze nog nooit een wolf had gezien die zó graag bij een roedel wilde. ”Yes, milady. Met alle plezier!” zei hij opgewekt terwijl hij omhoog sprong. Opnieuw voelde het teefje zich gevleid door zijn bijnaam ‘milady’, waar ze een beetje verlegen van werd. ”Ik zal meteen een sappig eekhoorntje bereiden. Met peper en met zout? Houd u van paprikapoeder?” ”Ik ga voor de eekhoorn speciaal, met uitjes en kaviaar,’ grijnsde ze als een ongevraagd antwoord. ”Het allerbeste voor deze alfa, mag ik hopen.” Ze verwachtte wel dat hij dit niet serieus op zou nemen, dus liet ze haar gezicht gewoon in een glimlach staan.
Al snel ging Night op pad, en Raine probeerde zo goed mogelijk te observeren wat hij allemaal deed, maar al snel ontnamen de bomen haar zicht. Eigenlijk vertrouwde ze hem wel, en ze had niet zoveel zin om haar plekje te verlaten, die nu lekker warm was geworden. De reu leek een goede aanwinst te zijn voor de roedel, al was het alleen maar om zijn charme, zelfspot en enthousiasme. De eerste indruk vond Raine heel belangrijk, en het reutje had duidelijk een goede indruk bij haar gemaakt. Ze kon niet wachten hem te verwelkomen bij de roedel, ook al had hij haar nog niet eens laten zien wat voor prooi hij hier zou kunnen vinden. Nu ze even tijd voor zichzelf had, kon Raine even nadenken over de dingen die haar zo nu en dan bezig hielden. Als eerste vroeg ze zich af hoe het ging met Nathan. Ze had hem al een tijdje niet gezien, en ergens miste ze hem wel. Ook was ze benieuwd waar Feline, hun eerste, officiële lid, uithing. Zou ze bij The Wanted Crystals, het roedelgebied van The Wanted Wolves, zijn? Misschien zou ze het gebied daar wel beschermen tegen indringers. Ineens besefte Raine dat ze zich veel te lang had afgezonderd van iedereen. De minivakantie die ze zichzelf had gegeven zou vandaag beëindigen, nadat ze de enthousiaste Night in de roedel had gelaten. Áls hij tenminste snel met een prooi kwam. Als geroepen kon Raine de sterke geur van de reu die met de wind werd meegebracht ruiken, en zijn slanke lichaam volgde al snel. Het teefje had even de tijd nodig om te kijken wat Night had gevangen. De geur van das was gemengd met de geur van het reutje, maar ze kon eigenlijk niet geloven dat hij nu nog een das had kunnen vinden. Meteen stroomde het water haar mond in. Het was al een tijdje geleden dat ze voor het laatst had gegeten, en deze heerlijke delicatesse lag zomaar zonder enige moeite ineens voor haar neus. ”Waar is mijn kaviaar?” zei ze uit de hoogte, terwijl ze langzaam op Night afliep. Ze keek hem aan met pretlichtjes in haar ogen. ”Heerlijk, goede vangst,” complimenteerde ze hem, waarna ze zich zonder enige waarschuwing op de heerlijke maaltijd stortte. Expres knaagde ze aan de keel van de das om te laten zien dat er genoeg ruimte was voor Night om zich bij haar te voegen.
[Inspiratie is foetsie ö]

»»-------------¤-------------««


Raine . Dagon
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://newyorkcity.actieforum.com
Night
avatar

Aantal berichten : 128
Pawprints : 40
Naam : Merel
Leeftijd : 22

Karakterprofiel
Roedel: I'll be a Wanted Wolf as soon as possible :D
Leeftijd: 4 years
Partner: True love burns the brightest, but the brightest flames leave the deepest scars.

BerichtOnderwerp: Re: A new start at Pinecone Hills   ma jan 16, 2012 10:11 am

'Waar is mijn kaviaar?' klaagde Raine quasi-verontwaardigd. Ze stapte op Night af en pretlichtjes dansten in haar ogen.
'Heerlijk, goede vangst,' loofde het alfateefje waarna ze hongerig haar tanden in de prooi zette. Goede vangst. De woorden echoden door Night's hoofd. Het gebeurde niet snel dat een alfa trots op je was, en zo klonk het wel. Onmiddellijk voelde het enthousiastie reutje zich trots als een pauw. Zijn staart wees fier en trots de lucht in, zonder zijn houding van respect te verliezen, en zijn gezicht was één en al voldane grijns die hij probeerde te onderdrukken.
Geduldig wachtte Night tot Raine klaar was met eten, zoals de rangorde in een roedel te werk ging, maar ze liet al snel duidelijk merken dat hij ook kon gaan eten. Ze zei het niet, maar haar houding sprak boekdelen en liet duidelijk merken dat ze geen stricte alfa was. Zo close mogelijk met haar roedelleden door hen te behandelen als gelijken. Een bijzondere en wonderbaarlijke manier van handelen, maar iets wat Night zeker kon waarderen. Hij mocht dit teefje wel en hij zou haar met open armen verwelkomen als haar alfa. Tenminste, als hij verwelkomd zou worden in haar roedel.
Night viel dankbaar aan op de das en begon het vlees vanaf zijn flanken open te scheuren. Hoewel de het geen zeer jonge das meer was smaakte het verse vlees heerlijk na een vluchtige jacht. Terwijl het grijze reutje het vlees naar binnen begon te schrokken wierp hij af en toe een steelse blik op Raine. Hoewel ze naar Night's mening een erg aantrekkelijk teefje was, was het niet om die reden dat hij naar haar keek. Het was omdat hij niet kon wachten tot Raine hem tot roedellid zou verklaren. Althans, daar zou Night heel graag vanuit willen gaan, maar hij wist dat het dan juist extra tegen zou kunnen vallen.
En toen hield hij het écht niet meer.
'Bew ik gewlaagd voow de tewt?' vroeg Night met een lap vlees nog half in zjin keel. Hij slikte het haastig door toen hij besefte dat hij zijn manieren totaal was vergeten. 'Pardon, milady! Dat was niet de bedoeling.' Respectvol boog hij zijn hoofd en keek het teefje toen verwachtingsvol aan.

[Ook niet bepaald veel inspiratie Ö]

»»-------------¤-------------««Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Raine
avatar

Aantal berichten : 389
Pawprints : 86
Naam : Megaaaan
Leeftijd : 22

Karakterprofiel
Roedel: The Wanted Wolves.
Leeftijd: 3 years
Partner: Try to seduce me, dude

BerichtOnderwerp: Re: A new start at Pinecone Hills   wo jan 18, 2012 5:15 am

Al snel hoorde Raine het geschrans van Night aan de andere kant van de das. Hij at er lustig op los, en dat zorgde ervoor dat er een grijns op haar gezicht verscheen. Het was in ieder geval geen deftige wolf die met vork en mes at. Hij was gewoon... een wolf, eentje zoals ze hoorden te zijn. Niet zo eentje die extra voorzichtig ging eten onder het toeziend oog van een roedelleider. Dat vond ze altijd maar zwak gedrag. Roedelleiders waren normale wolven en niet veel meer bijzonder. Het enige wat anders aan ze was, was de titel 'alfa'. Raine wilde daarom ook zo normaal mogelijk overkomen. Ze wilde het haar roedelleden op hun gemak maken, ze moesten zich niet onderdanig voelen. Ze moesten vrij zijn in wat ze deden en geen druk van de roedel op hun schouders voelen. Een roedel was er voor bescherming, het was geen strafkamp. Terwijl het teefje zich weer over de das had gebogen, voelde ze hoe de reu af en toe blikken naar haar wierp. Ze hield haar aandacht zo veel mogelijk gericht op de heerlijke prooi voor haar neus, en liet Night maar kijken wat hij wilde. Ze was benieuwd naar waar hij aan dacht, waarom hij al die blikken op haar afstuurde. Maar ze kon het niet vragen, dat zou veel te nieuwsgierig overkomen. Gelukkig besloot Night te gaan praten. "Bew ik gewlaagd voow de tewt?" klonk het alsof hij met volle mond praatte. Raine draaide haar kop naar hem en zag dat hij snel zijn vlees doorslikte. "Pardon, milady! Dat was niet de bedoeling." Raine keek hem vriendelijk aan. "Wat ben je, een dametje? Je hoeft je niet te verontschuldigen voor het praten met een volle mond, hoor. Je blijft nou eenmaal een beest." Ze bedoelde het aardig, hoewel het woord 'beest' misschien niet helemaal in de zin thuis paste op de manier hoe zij het had bedoeld. Ach ja, ze had nu al zo'n idee van Night gekregen dat hij het vast wel zou begrijpen. Ze moest gewoon zelf niet zoveel nadenken over dat. De zorgen kon ze beter voor andere dingen bewaren. Raine hees zichzelf overeind en ging op haar vier poten staan. Ze voelde hoe haar achterste koud was geworden van het lange zitten op de grond, dus hield ze hem nu liever in de lucht voordat ze straks niet meer vooruit zou kunnen komen. "En of je bent geslaagd?" Ze keek even denkend voor zich uit, een diepe frons op haar gezicht zichtbaar. Och, arme Night. Ze speelde nu eigenlijk een beetje met hem, natuurlijk was hij geslaagd! "Wat denk je zelf?" vroeg ze hem met een serieuze stem. "Heeft dat strakke lichaam van je ervoor kunnen zorgen dat je plaats mag nemen in de roedel?" Met dezelfde frons in haar gezicht draaide ze haar kop naar het reutje. Ze keek nu recht in de ogen van het nieuwste aanwinst van The Wanted Wolves. Hij zou zijn leven dienen als Tracker en zou de roedel voorzien van prooi. Alleen daar moest hij nog even zelf achter komen.

»»-------------¤-------------««


Raine . Dagon
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://newyorkcity.actieforum.com
Night
avatar

Aantal berichten : 128
Pawprints : 40
Naam : Merel
Leeftijd : 22

Karakterprofiel
Roedel: I'll be a Wanted Wolf as soon as possible :D
Leeftijd: 4 years
Partner: True love burns the brightest, but the brightest flames leave the deepest scars.

BerichtOnderwerp: Re: A new start at Pinecone Hills   do jan 19, 2012 7:38 am

[Ik loop echt ongelooflijk vast nu. Inspiratie is gedaald tot nulpunt. :c ]

Raine leek totaal geen problemen te hebben met Night's walgelijke manieren, ze keek hem zelfs bijzonder vriendelijk aan. Hij voelde zich hoe langer hoe beter op zijn gemak. Deze alfa was een bijzondere wolf, dat was zeker. Ze dwong geen enkele vorm van onderdanigheid maar tegelijkertijd toch een diep respect af. Een eigenschap die Night nog nooit eerder was tegengekomen.
'En of je bent geslaagd? Wat denk je zelf?' antwoordde het teefje toen op Night's ongemanierde vraag. 'Heeft dat strakke lichaam van je ervoor kunnen zorgen dat je plaats mag nemen in de roedel?' Een wedervraag voor zijn vraag. Night fronste zijn wenkbrauwen en dacht daar eens diep overna. Hoewel hij de opdracht prima had vervuld riep het toch wat onzekerheden bij hem op. Had hij het wel goed gedaan? Was het niet een fatale fout dat hij die das eerst uit zijn poten had laten glippen? Was het misschien een beter idee geweest om de dassenburcht uit te graven in plaats van liggen wachten tot de prooi zichzelf als maaltje aan kwam bieden? Hij hij niet te veel tijd verloren?
Duizenden vragen prikten als kleine vervelende naaltjes tegen de binnenkant van Night's schedel. Hij wilde zo graag bij de roedel. Het zou echt een klap in 't gezicht zijn als hij er niet bij mocht. En toen liet Night die onzekerheid van zijn schouders vallen. Zorgen, daar werd je alleen maar oud van, wist hij. Hij had wolven gekend die zich zo druk maakten om alles, dat ze niet normaal meer functioneerden. Zenuwachtige prikkelbare persoonlijkheden, dat kon soms behoorlijk vervelend zijn. En Night was van plan zich daarin niet mee te laten sleuren.
'Ik hoop dat mijn slanke gespierde lichaam daar bij geholpen heeft, ja,' antwoordde Night quasi-arogant. Hij wiebelde weer met zijn wenkbrauwen om het grapje niet serieus te laten lijken. Dat deed hij vaker. Night's wenkbrauwen zaten niet bepaald vastgeroest en dat was ook nergens voor nodig. Er mochten wel wat meer grapjes gemaakt worden in deze wereld.
Om het zakelijke erin te houden probeerde Night er wat serieuzer op in te gaan, wat niet zijn allersterkste kant was.
'Milady, ik denk dat ik geslaagd ben voor de test en me lid van de Wanted Wolves mag noemen...' Night maakte een plechtige buiging wat moeilijk ging met vier poten die daar alle vier voor in de weg zaten. 'Omdat ik dit knappe alfateefje nog niet één keer teleurgesteld heb zien kijken.' Dat slijmerige had de grijze reu misschien uit zijn zin moeten laten, maar hij kon zijn woorden moeilijk weer inslikken. Daarbij waren er maar weinig slijmerige dingen die Night lustte, en hij deed ook geen poging daartoe.

»»-------------¤-------------««Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Raine
avatar

Aantal berichten : 389
Pawprints : 86
Naam : Megaaaan
Leeftijd : 22

Karakterprofiel
Roedel: The Wanted Wolves.
Leeftijd: 3 years
Partner: Try to seduce me, dude

BerichtOnderwerp: Re: A new start at Pinecone Hills   za jan 21, 2012 5:18 am

"Ik hoop dat mijn slanke gespierde lichaam daar bij geholpen heeft, ja," grapte Night. Raine keek hem even aan, maar wende daarna weer haar hoofd af om in de verte te kunnen kijken terwijl ze nadacht over haar oordeel. Hoe zou ze het hem het beste kunnen brengen? Misschien moest ze het verstoppen in een grap, eentje die hij zeker wel zou kunnen waarderen. "Milady, ik denk dat ik geslaagd ben voor de test en me lid van de Wanted Wolves mag noemen," vertelde de reu terwijl hij nederig boog. Het leek alsof hij serieus sprak, maar eigenlijk kon het ze niet geloven dat hij ooit serieus zou zijn. Opnieuw, en ze probeerde het zoveel mogelijk tegen te gaan, voelde ze zich enorm gevleid toen hij haar 'milady' noemde. Ugh, ze haatte het idee dat iemand haar zo speciaal kon laten voelen. Hoewel ze niet wist of hij het bedoelde als grapje, of gewoon als een soort van bijnaam. In ieder geval voelde ze zich er steeds meer door op haar gemak, hij wist dus wat hij deed. "Omdat ik dit knappe alfateefje nog niet één keer teleurgesteld heb zien kijken." Raine grijnsde breed en staarde hem in zijn witte ogen aan. Ze grinnikte om de slijmerige toon die hij in zijn stem had gehad, maar ook op de manier waarop hij zijn zin had samengesteld. Hij was een geboren wolf met sarcasme en wist wel hoe je iemand aan het lachen moest maken. Stiekem speelde dit een grote rol in haar oordeel. Ze wist wel dat het niet goed was om wolven alleen maar toe te laten omdat ze een goed gevoel had bij iemand. In dit geval voelde ze zich heel erg welkom bij Night, terwijl het eigenlijk misschien andersom moest zijn. Hij had geluk dat hij nog zo goed kon jagen ook, anders was Nathan niet echt blij geweest met haar impulsieve keuze om hem toe te laten omdat hij zo gezellig was. "Nou, omdat je jezelf zo goed kunt aanprijzen, en omdat ik weet dat ik een woest aantrekkelijk teefje ben, vind ik dat je een goed deel kunt uitmaken van The Wanted Wolves," verklaarde ze uiteindelijk. "Dat wil zeggen: Welkom Night, welkom als nieuwe Tracker van The Wanted Wolves." Terwijl ze dit zei, besefte ze dat ze eigenlijk nog helemaal niet naar het verleden van de reu had gevraagd. Nou ja, dat zou er ook niet toe doen. Hij leek een heel aardige, rustige wolf met niets kwaads in de zin. En nu was hij lid van haar roedel. "Dus, vanaf nu mag je jagen voor de roedel, zorgen voor de roedel en als het even kan het beschermen van de roedel." Ze boog haar kop naar hem toe en drukte haar neus tegen zijn wang als begroeting. Ze kon het niet laten even de geur van haar nieuwe lid op te snuiven. Deze moest ze goed onthouden. Daarna trok ze haar kop weer terug en keek hem aan, afwachtend op een reactie.
[Okee, volgens mij is dat mijn schuld, mijn posts zijn echt mager >_>]

»»-------------¤-------------««


Raine . Dagon
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://newyorkcity.actieforum.com
Gesponsorde inhoudBerichtOnderwerp: Re: A new start at Pinecone Hills   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

A new start at Pinecone Hills

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Feralis :: North :: Pinecone Hills-