PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 M O R T

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Mort
avatar

Aantal berichten : 246
Pawprints : 70
Naam : KAASKOP.
Leeftijd : 22

Karakterprofiel
Roedel: Sang Real. || Farkas.
Leeftijd: Sir For You.
Partner: Do You Mind If I Take a BITE?

BerichtOnderwerp: M O R T   zo jan 08, 2012 1:57 am

M O R THere inside, my quiet hell.
You cannot hear, my cries for help.
I tried everything, to make them see me.
But every one, sees what I can't be.
A l g e m e e n .

Psycho basterd. Een simpel woord om Mort te omschrijven, in korte woorden hoe hij is. Het zal niet wennen hoe Mort is, wil je hem leren kennen. In het veranderen van karakter is hij een meester, in het manipuleren van andere wolven vrijwel net zo goed. Mort is naar hier gekomen met een specifiek doel, het meeten van andere vreemdeling en zo zijn ziel te bevredigen. Mort is niet zomaar slecht noemende, je kan het een eigen manier van doen noemen. Hij doet wat ie wil, en daarbij kan niemand hem dat afnemen. Hij geniet van het leven, en ziet dingen soms op zijn eigen manier. Sommige noemen hem een Freak, dat klopt misschien ook wel. Want hij doet wel eens de gestoordste dingen, dingen je nooit zal verwachten.


V e r l e d e n.

Het is haast vrij wel onbekend waar Mort geboren is, waarschijnlijk op de meest afschuwelijke plek die je ooit gekend zal hebben. Voorderest valt er vrij weinig te vertellen over hoe hij is opgegroeid en wat hij zoal heeft meegemaakt. Waarschijnlijk niet weinig te noemen. Mort heeft als jonge wolf voor zichzelf moeten zorgen, dat is wat zeker is. Hij heeft zichzelf de kneepjes van het overleven aangeleerd, ook de andere dingen die bij het leven komen kijken heeft hij zichzelf aan moeten leren. Natuurlijk niet zonder bijna dood ervaringen, maar de uitdrukking 'What doesn't kill me, makes me stronger' is altijd in zijn achterhoofd gebleven. Zodoende huppelt hij nog steeds vrolijk op de aardbol rond.


U i t e r l i j k .

Een dikke laag vacht bedekt zowel alles wat hij aan spieren heeft. Zijn vacht is happerig en bestaat voor het meeste deel uit klitten, en modder wat erin is blijven zitten. Maar ook duidelijk zwarte strepen zijn zichtbaar, littekens van gevechten. En andere gruwelijkheden, die geloof mij je liever ontloopt. Het meest opvallende is misschien wel zijn helder blauwe kijkers, die geheel blauw zijn zonder enige pupil over dergelijke waarmee normale wolven kijken. Hij lijkt haast wel blind, maar natuurlijk is dat niet zo. Echter ziet hij wel minder goed, doordat er een soort van laagje over zijn pupil heen zit waardoor je hem niet ziet zitten. Voorderest is Mort een grof gebouwde, redelijk grote reu. Hij staat hoofd op zijn poten, waardoor hij al groter lijkt. Voorderest loopt hij met zijn achterbeen mank, doordat die akelig verbrijseld is geraakt als jonge wolf. Waarmee hij gewoon door is gaan lopen, en hij nu dus mank mee loopt.


A D I O S || M U C H A C H A ' S.

»»-------------¤-------------««

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

M O R T

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Feralis :: Game Related :: Profielen-