PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Nova Membra

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Matsui
avatar

Aantal berichten : 194
Pawprints : 58
Naam : Carla
Leeftijd : 25

Karakterprofiel
Roedel: Ofiara
Leeftijd: 8 jaar
Partner: .x.

BerichtOnderwerp: Nova Membra   vr jan 06, 2012 7:02 am

Een zwarte wolf draafde over Skyreach Clearing. Zijn kop en poten waren wat grijzer dan de rest van zijn lichaam en wat witte haren bij zijn snuit verrieden zijn leeftijd. Op het eerste oog leek het een gewone wolf, een rustige, solitaire reu. Niks was minder waar. Matsui was de leider van de Ofiara, een kleine roedel die nog niet lang in het gebied verbleef. Alleen zijn felblauwe ogen verrieden dat er binnenin hem veel meer speelde dan zijn rustige uiterlijk uitstraalde. Er huisde een groot verdriet in hem, gecombineerd met vlagen van verraad en woede. Het was zijn roedel die hem bij elkaar hield. De Ofiara bood hem houvast en bovenal; een doel in zijn leven. Het was dan ook dit doel dat hem op dit moment over de Clearing dreef. Het korte, dorre gras stak in zijn pootkussentjes, dus zocht hij de zanderige wildpaden op. Matsui stak zijn neus in de lucht om zijn omgeving te ruiken. De geur van reuzenherten, beren, mammoeten en andere wolven waren vermengt met het aroma van zand en gras. Hij fronste even. Het was een onrustige plek, teveel geuren, teveel mogelijke gevaren. Ongeschikt voor datgene dat hij wilde doen. Het zou echter wel een geschikt jachtgebied zijn.

Hij zette koers naar het westen. De wolf draafde ontspannen voort, maar in zijn hoofd was hij druk bezig met plannen. Matsui wilde zijn roedel uitbreiden. Niet veel wolven, drie of vier zou voldoende zijn. Bovendien had de Ofiara nog niet echt naam gemaakt, dus wist Matsui niet hoeveel animo er zou zijn. Hij zuchtte even. Hij dacht veel na over de roedel en hoe hij die leidde. Hij dacht dat hij het goed deed, zijn roedelleden leken tevreden. Matsui was van zichzelf dominant, een alfa, maar voerde dit niet door in zijn beleid. Hij wilde leiden, niet dicteren. Dus behandelde hij Luciënne, Amrys, Anaïs en Heather als zijn familie, niet als zijn ondergeschikten. Ieder van hen had zijn functie in de roedel gevonden en dus had Matsui besloten dat de roedel stabiel genoeg was om meer leden te accepteren.

Matsui stopte en keek om zich heen. Hij stond aan de rand van een heldere, ondiepe poel omzoomd door groen struikgewas. Hij grijnsde schuin. Dit leek een geschikte plek. Beschut, rustig, veilig. De wolf liep naar de rand van het water en staarde even naar zijn spiegelbeeld. Een wolf met felblauwe ogen keek terug, de ogen verrieden pijn die nooit naar buiten mocht komen. Matsui sloot ze en hief zijn kop. Een lange huil vulde de lucht. De huil riep de Ofiara, maar was ook open naar nieuwelingen. Het had een getergde ondertoon, maar dat was nu normaal voor hem. Hij kon alleen mar hopen dat het eventuele nieuwe leden niet af zou schrikken..

»»-------------¤-------------««

If you want to learn more about me, just click.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://kanto-experience.actieforum.com
Ariadne
avatar

Aantal berichten : 15
Pawprints : 32
Naam : Laura
Leeftijd : 21

Karakterprofiel
Roedel:
Leeftijd: 2 jaar
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Nova Membra   za jan 07, 2012 12:49 am

Ariadne voelde zich goed, nadat ze sinds lange tijd weer een wolf had ontmoet in de Pinecone Hills had ze besloten naar het zuiden te reizen, waarom wist ze niet, maar ze hoopte daar andere wolven te ontmoeten, en het allerliefst wilde ze zich aansluiten bij een goede roedel. Ze was de laatste tijd eenzaam geweest en ze verlangde naar een nieuwe 'familie,' een nieuw thuis. Ze was gisteravond aangekomen bij de Sunspring Falls, na even rondgekeken te hebben was ze bijna meteen in slaap gevallen, de reis had haar uitgeput. 

De volgende ochtend werd ze wakker van het kletterende geluid van de waterval waar ze naast in slaap gevallen was. Ze stond snel op en schudde wat stof van haar bruine vacht af. Ze dronk wat water uit een beekje, keek nog wat rond en besloot dat het tijd was om verder te reizen. "Vandaag zal wel weer een niksdagje worden," dacht Ariadne een beetje teleurgesteld. 

Een paar uur en een konijn verder begon Ariadne zich af te vragen of ze hier in het zuiden zou vinden wat ze zocht. Tot nu toe was ze nog geen spoor van een andere wolf tegen gekomen. Het landschap was van watervallen, beekjes en rotsen overgegaan in een soort prairie. Overal was zand, hoog gras en hier en daar stond een boom. Als Ariadne diep inademde rook ze de geur van zand, mammoeten en reuzenherten. Ariadne keek eens goed om zich heen, de zon scheen fel in haar ogen en in de verte leek het alsof het landschap overging in een soort woestijn. Op dat moment drong een geluid Ariadne haar oren binnen, het was de huil van een andere wolf! Het was een lange huil die de wolven van een roedel riep en een oproep aan nieuwe wolven die zich bij de roedel wilden voegen! Ariadne haar hart maakte een sprongetje, eindelijk! Hier had ze zo lang op gewacht, Ariadne kon het nauwelijks geloven. De huil was afkomstig van een wolf die zich in het westen bevond, dus dat was precies waar Ariadne zo hard als ze kon naar toe rende. Ariadne gloeide bijna van blijdschap, misschien zou ze nu zich nu eindelijk weer bij een roedel kunnen aansluiten! Nu ze dichterbij kwam rook ze ook de geur van de andere wolf, vol enthousiasme rende Ariadne door naar de plek waar de huil vandaan was gekomen. Na nog een tijdje gerend te hebben begon Ariadne toch wel een beetje moe te worden en daarom kwam ze dravend aan op de plek waar ze moest zijn. Ze bevond zich bij een ondiepe poel waar een hoop struiken omheen stonden, en naast de poel stond een zwarte reu, hij had blauwe ogen en Ariadne gokte dat hij niet zo heel jong meer was. Nu ze eenmaal was aangekomen stond Ariadne stil, en eigenlijk wist ze niet zo goed wat ze moest doen. Haar enthousiasme maakte nu plaats voor onzekerheid. Ariadne snapte dat de zwarte reu de leider van de roedel was, en ze wist dat je respect moest tonen aan degene die boven je stonden. Even twijfelde Ariadne, ze wist niet zo goed wat ze moest zeggen, maar ze zette zich over haar onzekerheid heen en zei zo vriendelijk mogelijk: "Hallo, ik ben Ariadne. Ik hoorde de huil en ben gekomen om me aan te sluiten bij de roedel."

»»-------------¤-------------««

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Luciënne
avatar

Aantal berichten : 183
Pawprints : 25

Karakterprofiel
Roedel: Ofiara
Leeftijd: 2 jaar een 6 maanden
Partner: Cupido don't like me

BerichtOnderwerp: Re: Nova Membra   za jan 07, 2012 1:41 am

Het was een best zonnige dag. De winter telde niet veel zonnige dagen, maar dit was er wel één. Luciënne vond sneeuw wel leuk, maar ze had veel liever zon. Als sneeuw langer dan een week aanhield, vond ze er al niks meer aan. Er waren in de winter ook minder prooidieren. De eekhoontjes en konijnen hielden hun winterslaap, en de vogels waren naar het zuiden gevlucht. Dan moesten ze dus op de herten jagen, maar die waren in dit gebied veel groter dan vroeger, in Serigala. Je moest wl met een ietwat grotere groep gaan jagen als je succes wilde hebben. Luciënne vond het wel gezellig, jagen in een groep. Maar dan moest je wel samen een goed plan afspreken. Wanneer zou Matsui eigenlijk weer eens een jacht organiseren? Luciënne hield wel van jagen. Maar eerst, eerst zouden ze weer wat nieuwe leden werven, had Matsui gezegd. Hij had gezegd dat dat waarschijnlijk vandaag plaats zou vinden. En Luciënne wilde er graag bij zijn. Ze wilde best wel weten wie we bij wilden, en wie er toegelaten worden. Luciënne was altijd al nieuwsgierig aangelegd. Matsui was vanochtend al bij hun roedelplaats weggegaan, om een geschikte plek te zoeken om dit te doen. Luciënne was bij de openplek van hun roedel gebleven, om op wat vis te jagen, bij het beekje in de buurt. Er lag daar geen ijs op het water, dus ze hoede alleen maar stil te zitten aan de water kant om vervolgens voorbijzwemmende vissen uit het water te graaien met haar poot. De vis lag op een slordige stapel in op hun open plek. En toen was Luciënne vertrokken om Matsui achterna te gaan.

Ze wist welke kant hij op was gegaan die ochtend, en liep daar dus ook heen. Ze stak haar neus in de lucht, en snoof. Ze rook vele geuren, en pikte die van haar alfa ertussenuit. Toen begon ze te draven, het geurspoor volgend. Even stond ze stil, en snoof nog eens, heel diep. Ja, Matsui was hier geweest. Maar waar was hij heen gegaan? Luciënne rook niks meer. Toen schrok ze op van een huil. Dat was de huil van Matsui! Het klonk uit het westen. Dáár was hij dus heen. Luciënne hoorde dat hij niet heel ver weg was, een kleine kilometer van haar verwijderd. Luciënne nam een sprintje, en binnen een kwartietje kwam ze op een grote open plek uit.

Het was een mooie plek, veel groen, en een klein peoltje. Deze plek hadden ze ook al roedelplaats kunnen nemen, maar deze plek was iets aan de kleine kant. Zo te zien was ze nog redelijk op tijd, want behalve Matsui stond er nog één wolf. Het was een redeijk kleine wolvin, duidelijk jonger dan Luciënne. Luciënne liep richting Matsui, en ging schuin achter hem staan. Nieuwsgierig keek ze naar de wolvin, die begon te spreken. "Hallo, ik ben Ariadne. Ik hoorde de huil en ben gekomen om me aan te sluiten bij de roedel." Zo, dacht Luciënne, die is zelfverzekerd! Luciënne dacht dat ze wel een redelijke kans maakte, maar keek naar Matsui, om te zien wat haar alfa zou zeggen.


»»-------------¤-------------««

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Emrys
avatar

Aantal berichten : 25
Pawprints : 10
Naam : Maaike
Leeftijd : 22

Karakterprofiel
Roedel: Ofiara
Leeftijd: 2,5 Years
Partner: x

BerichtOnderwerp: Re: Nova Membra   za jan 07, 2012 9:24 am

Net als haar roedelgenoot, Luciënne, was ook Emrys op de roedelplaats gebleven. In het midden lag een grote stapel vis. Blijkbaar waren het er nog niet genoeg. Luciënne was nog druk bezig met nieuwe vissen te vangen. Emrys lag een paar meter van de vis vandaan en keek nieuwschierig naar wat de witte teef deed. Matsui was al sinds de ochtend weg. Hij was op onderzoek uitgegaan en had gezegd dat het tijd werd voor nieuwe leden. Een goed idee, vond ook Emrys. Extra leden was altijd handig. Niet alleen voor de bescherming van de roedel zelf, maar ook voor de gezelligheid. Emrys was een echt groepsdier. Ookal genoot ze van de momenten dat ze even alleen was, na een tijdje begon ze de gezelschap van andere wolven toch erg te missen. Uiteindelijk klonk de zuivere huil van haar alfa. Emrys spitste haar oren. Matsui riep zijn roedelleden. Maar ook kondigde hij aan dat hij nieuwe leden zocht. Luciënne was al voorop gegaan. Emrys had haar gezegd dat ze er zo aan zou komen. Eerst moest die vis worden verstopt. Al die moeite moest niet worden bestraft. Emrys begon te graven en uiteindelijk liet ze alle vis erin vallen. Met haar achterpoten maakte ze de diepte kuil weer dicht. Vervolgens begon ook zij te rennen.

Het was een eindje lopen naar de plek waar Matsui was. Emrys was erg benieuwd. Zouden er al veel nieuwe wolven zijn? Hoe dichterbij ze kwam, hoe sneller ze ging rennen. Uiteindelijk belandde ze op een open plek. Ze liep meteen naar Matsui en knikte even vriendelijk. Daarna ging ze naast Luciënne staan. Er stond nog één andere wolvin op de open plek. Emrys schatte haar ongeveer een half jaar jonger als haar. "Hallo, ik ben Ariadne. Ik hoorde de huil en ben gekomen om me aan te sluiten bij de roedel." Sprak de teef. Emrys bekeek haar eens goed. Ze klonk redelijk zelfverzekerd, maar toch was er wat onzekerheid in de teef haar ogen te zien. Emrys begreep haar goed. Ze was zelf ook erg nerveus geweest op het moment dat ze voor de alfa`s neus stond. Ze herinnerde het nog als de dag van gisteren. Ze keek even opzij naar Luciënne. Vervolgens draaide ze haar kop weer terug naar de nieuweling. Ergens mocht ze de teef wel. Ze keek even naar Matsui. Wat zou hij zeggen? Zou hij nog wachten totdat er misschien meerdere wolven zich melden? Emrys betrapte zichzelf erop dat ze nogal onrustig was. Nouja, onrustig.. opgewonden was een beter woord.»»-------------¤-------------««

Keep The Magic Secret
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.africandream.actieforum.com
Valaina
avatar

Aantal berichten : 140
Pawprints : 26
Naam : Quinty
Leeftijd : 23

Karakterprofiel
Roedel: I live solitair
Leeftijd: 1 Year old
Partner: I'm not in for love

BerichtOnderwerp: Re: Nova Membra   zo jan 08, 2012 1:50 am

Het leven alleen viel haar zwaar tegen. De kans dat ze lang zou overleven werd met de dag kleiner. Ze was gewoon geen held in het jagen, en vechten kon ze al helemaal niet. Toch was ze te verlegen om zich zo maar bij een roedel te voegen. Ze was het roedel leven niet gewend en had altijd onder de bescherming van haar ouders geleefd. En om nu opeens op zichzelf te leven, dat was niet wat ze gewend was.
De witte wolvin liep met moeite door het bos heen. Ze had honger en was aanzienlijk mager de laatste te tijd. Haar ooit zo prachtige witte vacht was vuil, er zaten klitten in en het glansde niet meer. Ze voelde zich net zo toegetakeld als dat ze eruit zag. Belabberd en zwakjes. De wolvin zuchtte zachtjes, dit was geen makkelijk leven. Ze kwam uit bij een rustig stukje, met wat beschutting en in de buurt van water. Hier zou ze wat energie op gaan doen.

Haar oren spitste zich toen er een huil klonk. Een huil bedoeld voor wolven die zich bij een roedel wilde aansluiten. Valaina zuchtte. Ze was er nog steeds niet helemaal over uit of ze het wel of niet moest doen. Ze had nog nooit bij een roedel gezeten en had geen idee hoe het er daar aan toe ging. Maar misschien moest ze het risico gewoon nemen en zich bij de roedel aan sluiten.
Ze stond met een zucht op en keek naar haar vacht. Zo kon ze moeilijk aankomen zetten. Dus nam ze eerst een paar minuten, bijna drie kwartier, de tijd om haar vacht op orde te brengen. Nu had ze tenminste weer haar witte glanzende vacht terug, maar aan haar magere lichaampje kon ze weinig doen. Dus dat moest maar zo blijven.

Ze zetten zich stevig af tegen de grond en rende in de richting waar de huil was geslaakt. Al snel kwam ze een groepje wolven tegen. Een zwarte, oudere, reu die waarschijnlijk de huil had geslaakt en zodoende de alfa zou zijn. En nog een paar andere wolven. Er zat misschien niet veel verschil in, maar ze bleef de jongste van het stel. Valaina zuchtte zachtjes en slikte hard. Oké, nu moest het! Het was nu of nooit.
Met haar kop en staart laag om respect te tonen liep ze op de zwarte reu af en zei op twijfelende stem; "Mijn naam is Valaina. Ik wil me graag bij deze roedel aansluiten." Ze hoopte dat haar witte vacht haar magere lichaam zo veel mogelijk kon verbergen, want ze had geen zin om vragen te beantwoorden of om nagestaard te worden.

»»-------------¤-------------««

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Luciënne
avatar

Aantal berichten : 183
Pawprints : 25

Karakterprofiel
Roedel: Ofiara
Leeftijd: 2 jaar een 6 maanden
Partner: Cupido don't like me

BerichtOnderwerp: Re: Nova Membra   zo jan 08, 2012 5:04 am

Vlak nadat uciënne er staond, ongeveer een minuut later, kwam Emrys eraan lopen. Luciënne mocht haar wel, ze was jonger dan Luciënne, maar had dezelfde vachtkleur. Emrys kwam naast haar staan. 'Hoi, gezellig dat je er ook bent' Fluisterde Luciënne in haar oor. Ze kon aan Emrys zien dat ze een beetje opgewonden was. Luciënne was dat ook een beetje, niet heel erg. Hoelang zat ze nu al eigenlijk bij de Ofiara? Een maand, misschien? Of langer? Ze wist het niet meer. Ze kon zich wel nog heel goed herrineren hoe haar eerste ontmoeting met de ordel was. Doodzenuwachtig kwam ze een open plek uit, waar Matsui en Quinty stonden. Ja, ze wist het nog precies. Ze dacht terug aan die tijd. Het leek al zo lang geleden. Maar dat was het niet. Het was een tamelijk korte tijd. Een fijne tijd. DE Ofiara was als haar familie, en wel de beste familie ooit.
Er kwam nog een wolf aanlopen. Luciënne schrok een beetje, maar dat liet ze niet merken. Het was een kleine wolf, ongeveer 1 jaar oud. Ze had een mooie witte vacht, die wel wat vies was, maar ze was oh zo dun! Die had waarschijnlijk in geen dagen meer gegeten. Luciënne had met haar te doen. Heel vroeger was zij ook zo geweest. Zo vies moest zij er ook zo uit hebben gezien. Zo was Luciënne ook geweest toen zij één jaar oud was. Misschien trok de wolvin haar daarom zo aan. Het was net een 1 jaar oude Luciënne, vies en ondervoed. Ze hoopte dat Matsui ze beiden toe zou laten, en vooral de witte wolvin. "Mijn naam is Valaina. Ik wil me graag bij deze roedel aansluiten." Sprak ze voorzichtig, en twijfelend. Luciënne knikte Valaina en Ariadne toe, en wachtte tot Matsui zou praten. Wanneer zou hij weer iets zeggen?

»»-------------¤-------------««

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Matsui
avatar

Aantal berichten : 194
Pawprints : 58
Naam : Carla
Leeftijd : 25

Karakterprofiel
Roedel: Ofiara
Leeftijd: 8 jaar
Partner: .x.

BerichtOnderwerp: Re: Nova Membra   zo jan 08, 2012 6:21 am

Matsui liet zijn huil langzaam afsterven. Hij keek weer naar zijn spiegelbeeld, naar die blauwe ogen vol pijn. De wolf zuchtte even en rechtte toen zijn rug. Hij moest sterk zijn. Zijn huil zou in elk geval zijn roedel oproepen en hij mocht ze niet tonen hij zwak hij van binnen was. Matsui haalde diep adem en speurde met zijn ogen de begroeiing af. Het duurde maar even, toen kwam de eerste wolf tevoorschijn. Het was een grijs teefje met amandelbruine ogen, hij schatte haar een jaar of 2. Matsui vond het vrij amusant om te zien hoe de wolvin leek te strijden met haar enthousiasme en onzekerheid. Uiteindelijk stapte ze op hem af. "Hallo, ik ben Ariadne. Ik hoorde de huil en ben gekomen om me aan te sluiten bij de roedel." Hij knikte haar vriendelijk toe. "Welkom Ariadne. Zou ik je mogen vragen waarom je je aan wil sluiten bij de Ofiara?" Hij keek haar geïnteresseerd en afwachtend aan. Ondertussen waren Luciënne en Emrys ook gearriveerd. Matsui wierp de twee wolvinnen even een glimlach toe en richtte zijn aandacht toen weer op Ariadne.

Na een geruime tijd kwam er nog een wolvin aangelopen. Ze zag er wat zwakjes uit en aan haar grootte te zien was ze nog niet erg oud. Ze kwam in een onderdanige houding naar hem toe. "Mijn naam is Valaina. Ik wil me graag bij deze roedel aansluiten." Matsui knikte haar vriendelijk toe. De witte vacht van de wolvin was nog vochtig, alsof ze het pas gewassen had. Toch kon het de vorm van haar ribben niet verbergen. Matsui fronste even. Het leek erop dat deze wolvin het niet goed redde in haar eentje. "Mag ik je vragen waarom je je aan wil sluiten bij de Ofiara, Valaine?" vroeg hij vriendelijk, maar hij kon zijn bezorgde ondertoon niet helemaal uitbannen.

»»-------------¤-------------««

If you want to learn more about me, just click.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://kanto-experience.actieforum.com
Ariadne
avatar

Aantal berichten : 15
Pawprints : 32
Naam : Laura
Leeftijd : 21

Karakterprofiel
Roedel:
Leeftijd: 2 jaar
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Nova Membra   zo jan 08, 2012 10:36 am

Terwijl Ariadne tegen de leider van de roedel had gesproken waren er twee andere wolvinnen aangekomen op de open plek. Ariadne begreep dat zij al bij de roedel hoorden, want ze waren allebei achter de leider gaan staan. De wolvinnen hadden alletwee een witte vacht, Ariadne schatte dat de wolvin die iets eerder was gearriveerd ongeveer een jaar ouder was dan de tweede wolvin. Ariadne vond dat ze er allebei vriendelijk uitzagen en ze hoopte dat ze het goed met ze zou kunnen vinden als ze werd toegelaten bij de roedel. ALS ze werd toegelaten, dacht Ariadne zenuwachtig, en ze voelde hoe gespannen ze was. Ze keek weer naar de leider van de roedel, vriendelijk knikte hij Ariadne toe en ze glimlachte vriendelijk terug, ze probeerde niet te laten merken hoe zenuwachtig ze was. Toen begon hij te spreken: "Welkom Ariadne. Zou ik je mogen vragen waarom je je aan wil sluiten bij de Ofiara?" Geïnteresseerd keek hij Ariadne aan, de tijd die hij gebruikte om de twee wolvinnen die net waren aangekomen te verwelkomen met een glimlach gebruikte Ariadne om goed na te denken over hoe ze zou antwoorden. Voor het eerst had ze de naam van de roedel gehoord; Ofiara, dat klonk goed, vond Ariadne. De leider richtte zijn aandacht weer op Ariadne en net toen ze haar mond open deed om iets te zeggen hoorde ze geritsel in het struikgewas, er was nog een wolvin op de huil afgekomen!

Ariadne voelde stiekem een kleine opluchting, nu er nog een andere wolvin was die zich ook aan wilde sluiten bij de roedel was niet alle aandacht op haar gericht. Maar het gevoel van opluchting maakte al snel plaats voor bezorgdheid, de wolvin die nu ook tegenover de leider stond zag er namelijk erg mager uit. Haar glanzende witte vacht verborg het wel enigzins, maar toch. Ariadne liet niets van haar bezorgdheid merken, ze zou het tenslotte zelf ook niet leuk vinden als anderen dat bij haar zouden doen. Op dat moment zei de wolvin: "Mijn naam is Valaina. Ik wil me graag bij deze roedel aansluiten." Matsui knikte ook haar vriendelijk toe en vroeg toen: "Mag ik je vragen waarom je je aan wil sluiten bij de Ofiara, Valaine?" Ariadne wist niet zeker of ze het goed gehoord had, maar het klonk alsof er ook de leider van de roedel een tikkeltje bezorgd was. Ariadne hoopte dat de wolvin, net als zijzelf hopelijk, zou worden toegelaten in de roedel. Maar eerst moest Ariadne de vraag die de leider haar gesteld had nog beantwoorden. Even keek ze naar de twee wolvinnen die al bij de roedel hoorden, zouden zij zich ook zoals haar gevoeld hebben toen zij zich wilden aansluiten bij de roedel? Het maakte niet uit; het was ze gelukt en daar ging het om. Ariadne haalde diep adem, schraapte al haar moed bij elkaar en deed een paar stappen naarvoren.

Ze keek de leider van de Ofiara aan en begon met praten: "Ik wil me aansluiten bij de Ofiara omdat ik ervan hou om samen te zijn, ik hou ervan om in een team te werken en ook al is alleen zijn prima op z'n tijd, ik hou er niet van om te lang alleen te zijn. Samen jagen, samen reizen en voor andere roedelleden zorgen, dat vind ik fijn. Verder heb ik sinds mijn ouders en de rest van de roedel waarin ik geboren ben zijn overleden alleen rondgezworven, maar ik ben er klaar voor om verder te gaan met m'n leven. Ik heb behoefte aan een nieuw thuis, een soort nieuwe familie..." Ariadne slikte een brok in haar keel weg bij de gedachte aan haar ouders, ze sloeg haar ogen neer en stapte weer achteruit. Ze hoopte dat haar reden goed genoeg was geweest. Ariadne keek weer op, wat zou er nu gebeuren? En zou wat zou Valaina haar reden zijn om zich bij de roedel aan te willen sluiten?

»»-------------¤-------------««

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Emrys
avatar

Aantal berichten : 25
Pawprints : 10
Naam : Maaike
Leeftijd : 22

Karakterprofiel
Roedel: Ofiara
Leeftijd: 2,5 Years
Partner: x

BerichtOnderwerp: Re: Nova Membra   zo jan 08, 2012 11:42 am

Na een tijdje stonden er twee wolvinnen voor hun die lid wilden worden. Emrys grinnikte even bij de gedachte dat als deze wolven werden geaccepteerd, het een echte teefjesroedel werd. Ze maakte zich echter wel zorgen om de witte wolvin. Ze was erg mager en haar vacht verraade dat ze het erg moeilijk had. Ze zag er erg zwak uit. Voorzichtig liep Emrys naar haar toe. Ookal was de teef geen lid van de roedel, Emrys grootste eigenschap was het zorgelijke in haar. Dat was ook de reden waarom ze Kasinda was. Zij was dege die voor de zwakkere en gewonden van de roedel zorgde. 'Gaat het wel?' Vroeg ze op een rustig toon. Ondertussen had Ariadne uitgelegt waarom ze in de roedel wilde. Ongeveer dezelfde redenen waarom ze zelf bij de Ofiara was gegaan. Emrys mocht haar wel. Ze zag er vriendelijk en behulpzaam uit. Als ze werd toegelaten tot de Ofiara zou ze het werk zeker niet aan andere overlaten. Emrys keek Matsui even aan. Benieuwd wat zijn oordeel zou zijn. Vervolgens richtte ze zich weer tot Valaina. Ook van haar werd verwacht dat ze haar reden zou vertellen. Emrys realiseerde zich nu pas hoe mager de wolvin was. Haar ribben waren door haar vacht heen te zien. Ze kreeg erg medelijden met de teef. Ze wist hoe het was om honger te hebben, maar echt mager was ze nooit geweest. Ze besloot maar gewoon te wachten op wat er komen ging.

»»-------------¤-------------««

Keep The Magic Secret
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.africandream.actieforum.com
Valaina
avatar

Aantal berichten : 140
Pawprints : 26
Naam : Quinty
Leeftijd : 23

Karakterprofiel
Roedel: I live solitair
Leeftijd: 1 Year old
Partner: I'm not in for love

BerichtOnderwerp: Re: Nova Membra   vr jan 20, 2012 8:17 amOgen vlogen naar haar toe. Ze was weer eens het middelpunt van de aandacht. Dat wilde ze niet! Dat kon ze niet. Een huivering ging over haar rug heen. Ze moest hier weg komen, weg van die blikken, weg van alle aandacht. Dit was nooit een slim idee geweest, dit was haar meest idioten idee ooit geweest.
De stem van de zwarte reu deed haar opkijken. Hij vroeg waarom ze zich bij de roedel wilde aanmelden. Voorzichtig zetten de witte teef een stap achteruit. Ze haalde trillend adem en voelde haar poten slapjes worden. "D-dat wil ik niet," mompelde ze zachtjes. Haar oranje ogen schoten naar de verschillende wolven die bij de open plek stonden. Waarvan het merendeel haar aanstaarde. Ze wist waarom ze het middelpunt was. Ze was mager, ze was ongezond. Maar toch kon ze het niet aan om zich bij een roedel aan te sluiten. Was dat een slim of een dom idee? Dom waarschijnlijk, maar het was niet háár fout. Ze keek de zwarte reu even recht aan. "Dat wil ik niet," mompelde ze nog een keer, voordat ze zich omdraaide en er als een haas vandoor ging. Ze kon dit niet, nu niet, nooit niet. Ze had zichzelf voor schut gezet, ze had hier nooit aan moeten beginnen. Domme, domme wolvin. Haar witte vacht verdween tussen de bomen door. Weg van deze plek!
»»-------------¤-------------««

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Matsui
avatar

Aantal berichten : 194
Pawprints : 58
Naam : Carla
Leeftijd : 25

Karakterprofiel
Roedel: Ofiara
Leeftijd: 8 jaar
Partner: .x.

BerichtOnderwerp: Re: Nova Membra   vr jan 20, 2012 11:28 pm

De grijze wolvin begon te praten. Matsui luisterde naar haar verhaal, terwijl hij de afzonderlijke dingen analyseerde. Ze was een echt roedeldier, dat was mooi. Ze zocht een nieuwe familie. Matsui glimlachte. Dat was precies wat hij hier wilde een bereiken. Een nieuwe, hechte familie creëren die elkaar door dik en dun zou steunen. Dat hij als leider hun steun het meest nodig had, kon hij natuurlijk niet zeggen. Dat zou hem zwak maken. Maar zelfs nu, wanneer hij zich concentreerde op zijn taken als roedelleider voelde hij de duizend scherven van zijn hart in zijn borstkas prikken. Matsui richtte zijn felblauwe ogen op de wolvin. "Dit lijkt me een zeer geschikte plek voor je," glimlachte hij vriendelijk. "Welkom bij de Ofiara Ariadne." Hij richtte zijn aandacht weer op de witte wolvin. Ze was jong en sterk vermagerd, maar Matsui kon zien dat het een zeer mooie wolvin was. Er was echter iets in haar houding wat hem alarmeerde. Was het angst? Ja, dat was het. Ze keek schichtig om zich heen en mompelde: "D-dat wil ik niet." De zwarte wolf knipperde verbaasd met zijn ogen. Wat was dit? Had Valaine zich bedacht? Ze keek hem even recht aan met haar felle,, oranje ogen. "Dat wil ik niet," zei ze nog een keer zacht, waarna ze zich omdraaide en er vandoor stoof. Matsui keek haar verbijsterd na. Wat een vreselijk ongelukkige beslissing van die jonge wolvin. Op de roedelplek hadden ze eten en beschutting, iets wat Valaine hard nodig leek te hebben. Matsui zuchtte en schudde zijn kop even. Niks aan te doen.

Hij keek op en liet zijn krachtige blik over de aanwezige wolven glijden. Emrys, Luciënne en nu ook Ariadne. Was dit zijn roedel? Deze schamele verzameling teefjes? Waar waren Heather en Anaïs? Zijn gedachten kregen iets wanhopig. Wilde dan werkelijk niemand anders bij zijn roedel? Matsui hief zijn kop en slaakte nogmaals een lange, doordringende huil. Een sommerende huil aan Heather en Anaïs, een vragende huil aan alle andere wolven in de omgeving. Was er dan werkelijk zo weinig animo voor de Ofiara?

»»-------------¤-------------««

If you want to learn more about me, just click.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://kanto-experience.actieforum.com
Nunca
avatar

Aantal berichten : 91
Pawprints : 52
Leeftijd : 28

Karakterprofiel
Roedel: Geen
Leeftijd: 3,5 jaren
Partner: C, je bent mij allergrootste liefde.

BerichtOnderwerp: Re: Nova Membra   za jan 21, 2012 1:22 am

''Onze ouders zijn niks waard, het zijn gewoon prutsers!'' schreeuwde Flame bijna, Nunca keek hem verbaasd en bang aan, ''Weet je dat echt zeker?'' vroeg ze onzeker, de woede uitbarsting van haar broer had haar erg laten schrikken. Flame was wel eens vaker boos, maar dit? Nee, nooit was het zo erg geweest als nu. Flame had inderdaad niet zo veel met zijn en haar ouders, ''Ze zijn gewoon zwak!'' snauwde hij, Nunca keek hem geschrokken aan, ''Ze zijn niet zwak'' zei ze, maar het klonk niet overtuigend. Nunca keek haar broer zo kwaad aan als het maar ging, ''Ik geloof in ze!'' riep ze tegen hem. Opeens begon haar broer te grommen, ''Lafaard!'' zei hij. Nunca voelde zich niet veilig meer, ze keek om zich, ze moest hier nu weg! Het was laf, maar ze wou niet met haar broer vechten. Opeens rende ze weg, weg van hier. Haar broer volgde haar natuurlijk, ze hoorde hem grommen. Maar zij was vlugger en al gauw raakte ze hem kwijt, maar ze rende door. Weg van alles.

Nunca keek om zich heen, ze was hier pas net en moest nog van alles ontdekken. Waar was ze nu weer? Bij water, ondiepe poelen waren het. Mooi, water was er in elk geval. Ze liep door een dun laagje sneeuw, er was niet heel veel sneeuw en het was lekker weer vandaag. Zeldzaam in de winter. De wolvin liep daar niks vermoeiend rond, niet wetend dat er andere wolven in buurt waren. Ze lette er niet op. ''Ik ben blij dat ik weg ben gegaan'' zei ze tegen zich zelf, ''Maar waarom deed Flame zo?'' ze dacht vol verdriet en woede aan haar broer Flame. Ze wou hem nooit meer zien! Hij was gewoon gestoord! Opeens hoorde ze een huil, de huil kwam van een roedel af. In de buurt was het! Moest ze er naar toe gaan. Ze wist niet eens iets van die roedel, ze kende geen enkele roedel hier. Ze wist dat ze er waren, maar welke er waren... Nunca bleef twijfelend staan staan en vertrok toen richting de huil. Daar vond ze vier wolven, maar ze rook dat er vijf geweest was. Ze bekeek de wolven van afstand, die zagen er niet gemeen uit. Dus was het hopelijk een goede roedel. Nunca ging op ze af, ze ging rechtstreeks naar de zwarte reu toe. Hij had iets leiderlijks, dus waarschijnlijk was hij de Leider ook. ''Hallo, ik ben Nunca. Ik weet niks van deze roedel af, ben nieuw hier, maar als hij goed of neutraal is, wil ik me er graag bij aansluiten'' zei ze tegen hem, ze toonde een onderdanige houding en wachtte af

»»-------------¤-------------««

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Matsui
avatar

Aantal berichten : 194
Pawprints : 58
Naam : Carla
Leeftijd : 25

Karakterprofiel
Roedel: Ofiara
Leeftijd: 8 jaar
Partner: .x.

BerichtOnderwerp: Re: Nova Membra   za jan 21, 2012 1:48 am

Langzaam liet hij zijn huil afsterven. Hij had nooit verlangd naar een grote roedel, maar dat er zo weinig animo voor was deed hem zeer. Het krenkte zijn trots. Matsui zuchtte even. Zijn trots. Hoe vaak had dat hem wel niet in de problemen gebracht? Hij keek naar het water, waarna zijn blik over de omgeving dwaalde. Zijn huil had een groot bereik, dus het kon zijn dat een wolf van ver moest komen. Misschien duurde het daarom allemaal zo lang.. Hij snoof zachtjes. Juist, nou zat hij zichzelf ook nog eens voor te liegen. Geritsel trok zijn aandacht, het geluid van poten die in de zachte sneeuw werden neergezet. De zwarte reu keek op en zag een grijs teefje zijn kant op komen. Ze liep recht op hem af, zelfverzekerd. Matsui stak zijn staart omhoog en maakte zich groot. Hij was een betrokken, zachtaardige leider, maar hij eiste wel respect van zijn roedelleden. Het teefje leek het ook te beseffen en nam een meer onderdanige houding aan. ''Hallo, ik ben Nunca. Ik weet niks van deze roedel af, ben nieuw hier, maar als hij goed of neutraal is, wil ik me er graag bij aansluiten.'' Matsui keek het teefje wat meewarig aan. Goed of neutraal? Hij had er nooit echt over nagedacht hoe zijn roedel beschouwd werd op die manier. Hij was niet echt van plan om zich in de problemen te brengen, maar zou hij ook kunnen toekijken hoe een roedel het land verwoestte? Dat antwoord kon hij op dit moment niet geven. Matsui glimlachte naar de wolving. "Ik kan in elk geval stellen dat we geen slechte roedel geven. Emrys en Luciënne kunnen dat beamen." Hij knikte naar de twee teefjes toen hij hun naam noemde. "Mag ik vragen waarom je je graag aan wil sluiten bij de Ofiara?" vroeg hij vriendelijk. Dit moest de eerste keer zijn dat Nunca de naam van de roedel hoorde, maar hij nam aan dat ze de link wel zou leggen.

»»-------------¤-------------««

If you want to learn more about me, just click.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://kanto-experience.actieforum.com
Nunca
avatar

Aantal berichten : 91
Pawprints : 52
Leeftijd : 28

Karakterprofiel
Roedel: Geen
Leeftijd: 3,5 jaren
Partner: C, je bent mij allergrootste liefde.

BerichtOnderwerp: Re: Nova Membra   za jan 21, 2012 2:03 am

De zwarte wolf moest even nadenken over haar woorden, Nunca wachtte af, "Ik kan in elk geval stellen dat we geen slechte roedel geven. Emrys en Luciënne kunnen dat beamen."zei hij en nikte naar de twee teefjes die hij bedoelde, ze knikte vriendelijk naar hen en keek weer naar de reu.Mag ik vragen waarom je je graag aan wil sluiten bij de Ofiara?" vroeg hij, Nunca dacht na. Omdat ze zich veilig wou voelen of was het iets anders. Ze keek naar de sneeuw en koos maar wat uit, ''Ik ben nieuw en weet de weg nog niet, daarnaast ben ik erg onhandig en wil ik graag de hulp van een roedel'' meer zei ze niet. Afwachtend keek ze de wolf aan, ze voelde een frisse wind in haar nek. Geritsel van blaadjes in die wind klonk, terwijl ze afwachtte op antwoord. Hopelijk mocht het....

(Kort)

»»-------------¤-------------««

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Matsui
avatar

Aantal berichten : 194
Pawprints : 58
Naam : Carla
Leeftijd : 25

Karakterprofiel
Roedel: Ofiara
Leeftijd: 8 jaar
Partner: .x.

BerichtOnderwerp: Re: Nova Membra   za jan 21, 2012 2:27 am

Matsui keek het grijze teefje onderzoekend aan. Ze leek niet heel jong meer, ze was zeker een adolescent, maar ze leek niet erg ervaren. Ze leek na te denken over zijn woorden en hield haar blik op de grond gericht toen ze antwoordde. ''Ik ben nieuw en weet de weg nog niet, daarnaast ben ik erg onhandig en wil ik graag de hulp van een roedel.'' Matsui moest zijn best doen om niet te fronsen. In plaats daarvan keek hij uit over het ondiepe meer. Betekende dat dat ze de roedel zou verlaten als ze eenmaal wat bekender was met het gebied? Wilde ze gewoon van hun profiteren? Hij wierp de wolvin een geringschattende blik toe. Wat moest hij hier nu mee aan? Hij zuchtte. Ach, wat maakte het ook uit. Als ze hun als springplank wilde gebruiken mocht dat best. Ze moesten hulp bieden aan diegenen die het nodig hadden en die erom vroegen. Matsui glimlachte naar Nunca. "Goed dan, je bent welkom. Maak maar even kennis met de rest, dan wachten we nog even of er meer komt." De zwarte wolf liep naar het water toe en staarde naar zijn spiegelbeeld. Was dat een goede beslissing geweest? Ze leek hun geen kwaad te willen doen, maar het had ook niet echt geklonken alsof ze voor langere tijd bij hun zou blijven. Zachtjes blies Matsui zijn adem uit. Ach, het zij zo. Alles zou wel loslopen. Hij keek op, wachtend, hopend. Zouden er nog meer komen? Anders zou hij huiswaarts keren met twee nieuwe leden. Dat was ook niet slecht. Toen fronste hij. Waar bleven Heather en Anaïs?

»»-------------¤-------------««

If you want to learn more about me, just click.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://kanto-experience.actieforum.com
Matsui
avatar

Aantal berichten : 194
Pawprints : 58
Naam : Carla
Leeftijd : 25

Karakterprofiel
Roedel: Ofiara
Leeftijd: 8 jaar
Partner: .x.

BerichtOnderwerp: Re: Nova Membra   do jan 26, 2012 12:19 am

Matsui klapte zachtjes zijn kaken op elkaar. Hij was het wachten zat. Er hadden zich twee teefjes aangesloten bij de Ofiara, dat was niet heel slecht voor een beginnende roedel. Hij zou Heather en Anaïs straks wel aanspreken op hun afwezigheid. Even gingen zijn gedachten uit naar Valaine, de mooie, maar verwaarloosde wolvin die van hem was weggevlucht. Was ze voor hem gevlucht? Of voor het idee van een roedel? Matsui zuchtte zachtjes. Hij wist het niet, maar veel meer doen dan het accepteren kon hij niet. De zwarte reu draaide zich om en keek naar zijn roedel. Vier teefjes; twee wit en twee grijs. Hij grijnsde schuin. This will do, dacht hij bij zichzelf. Matsui liep op het viertal af en schraapte zijn keel. "Dames, het is tijd om terug te keren naar Wapasha Forest, ons thuis," glimlachte hij. Hij richtte zijn woorden voornamelijk op Ariadne en Nunca. "Volg mij, alsjeblieft." Met die woorden draaide hij zijn neus in de goede richting en zette een pittig draftempo in. Hoe sneller hij thuis was, hoe beter.

OOC: Ja, ik vind dat ik mag dubbelposten in mijn eigen topic Razz

Dit topic is nu gesloten voor nieuwkomers. De mensen die al in dit topic zitten mogen nog een keer posten, dit hoeft niet.

»»-------------¤-------------««

If you want to learn more about me, just click.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://kanto-experience.actieforum.com
Heather
avatar

Aantal berichten : 6
Pawprints : 4
Naam : Nathalie Nathzel

Karakterprofiel
Roedel: The Ofiara (Old Pack Died)
Leeftijd: 4 Years 0 Months
Partner: I know when you love me, bud kan I trust you?

BerichtOnderwerp: Re: Nova Membra   zo jan 29, 2012 8:27 am

Heather draaide de kop van het hert om en begon er van te eten. Heather was er even alleen op uit gegaan, hij bevond zich nog wel binnen het territorium. Hij was hier altijd wel te vinden. Zelden verliet hij het territorium. Hij beschermde het gebied met zijn leven. Als er buitenstaanders waren was hij er altijd snel bij. Dan begon hij altijd met de standaard vraag; "Wat doe jij hier?" Meestal kreeg hij er een afsnauwde antwoord, en daar reageerde hij dan ook niet beleefd op. Dan moest er vaak een gevecht komen en wist Heather de reu weg te jagen. Heather was een grote brede reu met vel gekleurde ogen.Hij had ook veel littekens. Maar hij had buiten dat een vriendelijke uitstraling. Heather was niet het soort wolf dat iedereen afsnauwde. Hij was beleefd het zag er wijs en vriendelijk uit. Niet veel later hoorde Heather een huil. De huil kwam van ver, dus hij zou laat komen. Hij nam nog een paar happen en liet de rest liggen voor de aas eters.
Hij kwam laat aan er waren enkele wolven al, waar onder drie vreemde wolven. Heather knikte naar zijn alfa, en daarna de anderen. 'Sorry dat ik zo laat ben,' sprak hij kalm met een vriendelijke blik op de alfa gericht. Heather ging zitten en wende zich weer tot de alfa. 'Nieuwe leden voor de roedel?' vroeg hij kalm.

»»-------------¤-------------««

Heather~Nux
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudBerichtOnderwerp: Re: Nova Membra   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Nova Membra

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Feralis :: West :: Moonsong Waters-