PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Fun with myself

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Feline
avatar

Aantal berichten : 115
Pawprints : 78
Naam : Emma

Karakterprofiel
Roedel: The Wanted Wolves
Leeftijd: 3,5 lentes jong
Partner: Do you want me ? o.o

BerichtOnderwerp: Fun with myself    vr jan 06, 2012 6:32 am

Een harde windvlaag deed het zand opstuiven en later weer neerdalen op de ondergrond. Zand werd in de ogen van een wolvin geblazen ze viel erg op met haar witte vacht die nu vol met zand zat. Ze had haar ogen tot spleetjes geknepen en keek strak voor zich uit toen de wind was gaan liggen. Nam haar snelheid toe tot ze met rare zigzagende huppel sprongen vooruit kwam. Haar tong hing uit haar bek en haar ogen fonkelde. Vrolijk sprong ze door tot ze besloot dat rollen ook wel leuk was meteen liet ze zich met een plof vallen ze lande op haar buik en haar kaak smaste tegen de grond. Duizelig keek ze op en draaide zich toen vrolijk op haar rug, met haar poten heen en weer bewegend rolde ze over de grond. Haar vacht zat al vol met zand maar nu lag er nog een dubbeldik laagje op. Vrolijk stond feline op en schudde zich uit het zand kriebelde maar ze vond het niet zo erg. Het was al na middag de zon ging over een paar uur onder en zou ze gaan slapen maar eerst moest ze nog wat gaan doen ze huppelde vrolijk nog een paar meter door en stond toen stil op een soort van hoge heuvel. Ze hief haar kop hoog en liet een zuivere huil aan the wanted wolves leiders horen. Ze hoopte dat ze snel kwamen want veel geduld had ze niet. Het duurde toch nog een tijdje en Feline ging zich vervelen ze keek omzich heen en zag dat ze mooi de heuvel af kon rollen ze liet zich op haar buik vallen en rolde de zandheuvel af dat deed ze nog twee keer tot ze hijgend boven op de heuvel voor zich uit stond te staren haar buik ging snel op en neer de zon was haar kracht nog niet verloren en Feline had het warm gekregen van het rollen. Ze probeerde zand uit haar mond te "spugen" wat aardig lukte vrolijk keek ze omzich heen en wachtte op de roedel leider of als ze allebei kwamen op de roedelleiders. Feline liet zich op haar kont ploffen en krabde achter haar oor.

Voor de roedelleiders of leider van the wanted wolves.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Raine
avatar

Aantal berichten : 389
Pawprints : 86
Naam : Megaaaan
Leeftijd : 22

Karakterprofiel
Roedel: The Wanted Wolves.
Leeftijd: 3 years
Partner: Try to seduce me, dude

BerichtOnderwerp: Re: Fun with myself    vr jan 06, 2012 7:52 am

Raine voelde zich opgewekt. Nadat Nathan met het idee was gekomen voor een roedel, had ze dit gevoel gekregen en het was niet meer weggegaan. Het leek alsof ze op een roze wolk zat. En néé, dat kwam niet door Nathan. Het kwam door het idee dat ze een groep wolven zou gaan leiden samen met hem. Ze zouden ervoor zorgen dat Feralis een roedel zou hebben met neutrale wolven, wolven die voor hun rechten opkwamen, wolven die niet zouden vechten zonder reden. Zo konden ze met zijn allen Feralis een beetje in toom houden. Het bleek dat andere wolven al snel lucht hadden gekregen van The Wanted Wolves als neutrale roedel. Ze hoorde dat er over werd gepraat. Dit alles zorgde ervoor dat ze een groots gevoel kreeg, een trots gevoel dat in haar borst opwelde wanneer ze eraan dacht. Ze was nu Raine, The Wanted, oftewel de alfa van The Wanted Wolves. Vroeger had ze altijd een soort van fascinatie gehad voor roedels. Ze was er zelf niet in opgegroeid, hoewel het soms bij haar ouders net een roedel leek, zo'n hiërarchie dat er leek te heersen. Maar ze had vaak genoeg ontmoetingen gehad met roedelwolven en zo was ze er veel over te weten gekomen. Ze had respect voor leiders van roedels. Dit waren meestal volwassen, sterke wolven die goed en wijs konden praten. Ze werden gerespecteerd door leden van de roedel, en vaak ook door wolven die niet in een roedel zaten, meestal om de macht die de alfa's dan hadden. Raine vond het geweldig om te zien hoe het de alfa’s lukte om een groep wolven bij elkaar te houden en ervoor te zorgen dat ze zich aan de regels hielden. Het teefje zelf wilde dit ook heel graag bereiken, ze zou er in ieder geval heel erg haar best voor doen.
Misschien was Raine nog een beetje jong voor het leiderschap. Ze was nota bene nog maar 3,5 jaar oud, Nathan was daarmee bijna 1 jaar ouder als haar. Wat haar wel onderscheidde van haar leeftijdsgenoten, was dat ze al veel levenservaring had en ze was wijzer dan de gemiddelde wolf. Deze kennis had ze verkregen door zeer nieuwsgierig te zijn vroeger. Ze wilde altijd alles weten en was heel pienter. Ze was vaak te vinden op nieuwe, onontdekte plekken. Hoewel ze zo wel heel druk overkwam, was ze dat niet. Raine was een stille, rustige teef die alles zo voorzichtig mogelijk op probeerde te lossen. Al lukten woorden niet om een woeste wolf te kalmeren, vond ze het niet erg om te vechten, maar het liefst stelde ze dat laatste uit.
Plots hoorde ze een hoge, scherpe huil. Raine spitste haar oren. Een huil naar The Wanted Wolves. Een huil naar háár. Meteen draaide ze zich om naar de plek waar het geluid vandaan kwam, en ze begon te rennen. Ze voelde allerlei soorten energie door zich heen stromen. De één was energie die kwam doordat ze spanning voelde, een ander was omdat ze blij was dat ze een huil kon beantwoorden. Het ledenschap van de wolf die had gehuild lag in háár handen. Al snel kon Raine een witte wolf onderscheiden van het gelige zand. Ze bleef bovenaan een zandheuvel staan en keek naar beneden naar de wolf. ”Was jij het die huilde naar The Wanted Wolves?”

»»-------------¤-------------««


Raine . Dagon
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://newyorkcity.actieforum.com
Feline
avatar

Aantal berichten : 115
Pawprints : 78
Naam : Emma

Karakterprofiel
Roedel: The Wanted Wolves
Leeftijd: 3,5 lentes jong
Partner: Do you want me ? o.o

BerichtOnderwerp: Re: Fun with myself    vr jan 06, 2012 8:08 am

Feline haar oren bewogen heen en weer ze hoorde geluid van een rennende wolf ze ging vrolijk recht op zitten en wachtte af. Het geluid werd sterker en ze zag hoe zand opstoof er kwam duidelijk iemand aan alleen kon Feline de wolf niet goed van het zand onderscheidde later bleek dat de wolf een soort van zandachtig met een mengeling van wit en soort van grijs vachtkleur had. De wolf stond op een hogere zandheuvel zijzelf stond op een van de lagere heuvels ze had het te veel moeite gevonden om helemaal omhoog te klauteren en steeds weg te glijden in het nog warme zand. De wolvin stond stil boven op de heuvel, haar blik daalde naar beneden toto ze naar Feline keek en begon te spreken. "Was jij het die huilde naar the wanted wolves?vroeg ze. Feline knikte, "Ja dat was ik die naar u huilde" antwoorde ze nederig ze sprak wolven in een 'hoger' rang of de gene die ouder waren dan haar altijd aan met u. In dit geval was de wolvin niet ouder dan haar maar wel in hogere rang. Ze twijfelde of ze naar boven moest lopen of moest wachten tot de wolvin naar haar toe kwam. Ze besloot het maar te wagen en begon omhoog te klauteren ze gleed een aantal keer een paar meter naar beneden maar bereikte toch de toch. Nu stond ze oog in oog met de wolvin die donker bruin kleurige ogen had met een soort van oranje gloed die Feline niet helemaal kon plaatsen. Vrolijk keek ze haar aan met haar tong uit haar bek toen ze besefte hoe onbeleefd dat stond deed ze haar -droog geworden- tong snel naar binnen en liet haar kop iets zakken. "Ik ben Feline en ik zou het een eer vinden om u en uw roedel te mogen dienen, als u dat goed vind?"zei ze terwijl ze haar kop gebogen hield afwachtend hield ze haar hoofd gebogen en wachtte tot het antwoord van de wolvin. Misschien zou ze iets moeten doen om in de roedel te mogen en mogen te profiteren van de veiligheid van de roedel. Ze zou alles doen wat de wolvin haar vroeg had ze zich voor genomen haar speelse bui was in een klap weg nu ze besefte hoe belangrijk dit was voor haar toekomst.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Raine
avatar

Aantal berichten : 389
Pawprints : 86
Naam : Megaaaan
Leeftijd : 22

Karakterprofiel
Roedel: The Wanted Wolves.
Leeftijd: 3 years
Partner: Try to seduce me, dude

BerichtOnderwerp: Re: Fun with myself    vr jan 06, 2012 9:10 am

Raine keek trots naar beneden terwijl ze zag hoe de witte wolf naar boven keek. Ze zag nog geen respect, maar hoopte dat dat snel zou komen. Wanneer deze wolvin lid zou zijn van The Wanted Wolves, zou ze wel anders worden aangekeken. "Ja dat was ik die naar u huilde," antwoordde de wolvin beleefd. Raine glom van trots. Ze werd aangesproken met 'u', iets wat ze nooit had durven dromen. Veel wolven die ze tegen was gekomen, hadden een laag beeld van haar. Ze was zwak en verdienden hun respect niet. Maar deze teef leek daar geen aandacht aan te geven. Ze wilde écht bij de roedel. Ze was dus neutraal, niet uit op het vermoorden van wolven. Raine knikte langzaam en glimlachte naar de wolvin. Al snel begon deze op haar weg naar boven en na wat geglibber lukte het haar om voor de bruine wolvin te komen. Kalm keek Raine naar de witte wolvin voor haar. Ze liet niet merken hoe blij ze van binnen was. Ze kon wel een gat in de lucht springen! Maar in plaats van haar blijheid te laten zien, hield ze haar gezicht strak in een plooi en dwong zichzelf er wijs en volwassen uit te zien. De wolvin voor haar was ouder, dat kon ze wel ruiken. Dit zorgde er alleen maar meer voor dat ze verwonderd raakte. Oudere wolven bleken haar dus ook te respecteren. Vandaag leek een fantastische dag te worden. Niets kon er meer verkeerd gaan. Dit was háár dag.
"Ik ben Feline en ik zou het een eer vinden om u en uw roedel te mogen dienen, als u dat goed vind?" klonk het nederig. Oké, Feline dus. Raine dwong zichzelf een kopie te maken van de wolf voor haar in haar hoofd en daar het naamkaartje "Feline" aan te plakken. Het zou erg dom zijn al zou ze de naam van haar eigen roedellid vergeten. Het respect dat ze had gekregen, mocht ze niet meer weg laten gaan. "Feline..." herhaalde Raine de naam langzaam. "Ik ben Raine, je toekomstige leider. Áls je tenminste door de volgende test komt." Nathan en zij hadden dit al tijden lang herhaald en herhaald. Ze hadden bepaald welke rangen ze het beste nodig hadden, dus welke tests het meest nodig zouden moeten zijn. Claws, de verdedigers, en Trackers, de jagers, waren het hardst nodig, dus daar hadden ze hun testen speciaal op beïnvloed. Het was nu aan haar om Feline te vertellen wat ze moest doen. Nathan kon haar nu niet helpen of corrigeren. Lichte paniek ontstond er in haar kop, maar die dreef ze al snel weg. Ze schraapte haar keel en zette haar poten stevig op de grond. Ze zou Trackers verzamelen. "Dus, Feline, jouw test," begon ze. "Wij, The Wanted Wolves, willen dat er goed voor onze wolven wordt gezorgd. We eisen daarom ook dat er voldoende voedsel wordt verzameld voor iedereen. Voedsel is bovendien een levensmiddel, zonder kun je niet leven. Voedsel moet dus ook kunnen worden gevonden óveral waar we maar zijn. Elk terrein zou een prooi op kunnen moeten leveren." Raine keek in het rond. Ja, dit zou echt een uitdaging worden voor de witte wolvin. "Om te laten zien dat jij tot dat in staat bent, zul je een prooi moeten vangen in dit dorre, waterloze gebied. Dan zien we wel verder." Ze duldde op dit moment geen vragen, Feline moest gewoon haar gang gaan. Om dat aan te geven, liet ze zich op haar achterste vallen en gaf een kort knikje als startsein. Ze was benieuwd hoe lang het zou duren voor er een prooi voor haar snuit zou liggen.

»»-------------¤-------------««


Raine . Dagon
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://newyorkcity.actieforum.com
Feline
avatar

Aantal berichten : 115
Pawprints : 78
Naam : Emma

Karakterprofiel
Roedel: The Wanted Wolves
Leeftijd: 3,5 lentes jong
Partner: Do you want me ? o.o

BerichtOnderwerp: Re: Fun with myself    ma jan 09, 2012 2:03 am

"Feline"herhaalde haar toekomstige roedeleidster, "ik ben Raine je toekomstige leidster. Als je tenminste doord e volgende test komt" Feline knikte Raine niet vergeten nogal dom als je roedelleider naam vergeet ze hoopte dat die test niet al te lang zou duren. Raine schraapte haar keel en zete haar poten nog wat steviger op har grond. "Dus feline, jou test"begon Raine "Wij, The Wanted Wolves, willen dat er goed voor onze wolven wordt gezorgd. We eisen daarom ook dat er voldoende voedsel wordt verzameld voor iedereen. Voedsel is bovendien een levensmiddel, zonder kun je niet leven. Voedsel moet dus ook kunnen worden gevonden óveral waar we maar zijn. Elk terrein zou een prooi op kunnen moeten leveren."Raine stopte even en keek rond . "Om te laten zien dat jij tot dat in staat bent, zul je een prooi moeten vangen in dit dorre, waterloze gebied. Dan zien we wel verder." Vervolgde ze Feline knikte en spurte de heuvel af zometeen zou ze zachter aan doen maar ze moest eerst de geschikte plek vinden. Met haar oren gespits liep ze verder van de heuvel weg maar Raine zou haar nog wel kunnen zien. Ze duwde haar oor tegen het zand hoorde ze nou iets trippelen? Zachtjes liet ze zich door haar poten zakken en kroop langzaam vooruit verder op zag ze een gat daar zou het diertje uitkomen dat wist ze zeker. Ze wou niet met een klein beestje terug komen naar Raine ze wou iets groters vinden want met een buidelspringmuis kon je niet een hele roedel voeden. Ze wachten bij het gat de muis op die er al snel roekenloos uitsprong. Meteen hapte feline en beet het beest de nek door ze hoefde hem niet langer te laten leiden dan nodig was. Ze legde het diertje naast zich neer en vervolgde haar jacht. Verderop zag ze twee soort van takken uisteken. Maar er groeide geen takken in de woestijn nieuwsgierig maar atlert kwam ze dichterbij ze drukte zich tegen de grond toen ze zag dat het een oryx was. Een soort van hert maar met hoorns die haar konden doorklieven. Met die beesten moest je voorzichtig zijn ze sloop om het dier heen met 8 meter afstand hij had haar nog niet opgemerkt nóg niet. Toen ze achter hem zat begon ze dichterbij te komen. De oren van het dier hoorde haar en draaide naar haar toe nu moest ze snel handelen. Met een sprong zat ze op het dier en greep ze zijn nek beet. Het beest begon een raar soort geluid te maken wat op blaten leek de horens kwamen gevaarlijk dichterbij. Feline zette nog extra kracht op de kaken en hoorde toen de welbekende krak. Ze sprong snel weer van hem af en zag het dier nog een aantal keer stuiptrekkingen maken. Tevreden begon ze het dier mee te slepen ze sleepte de onyx de heuvel op naar Raine en rende toen zonder iets te zeggen terug nar har buidelspringmuis. Die moest niet vergeten worden nu rende ze voor de 4de keer de stijle zandheuvel op. Ze hijgde zwaar toen ze de muis ook voor Raine neerlegte en wachtte moe op haar reactie.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Raine
avatar

Aantal berichten : 389
Pawprints : 86
Naam : Megaaaan
Leeftijd : 22

Karakterprofiel
Roedel: The Wanted Wolves.
Leeftijd: 3 years
Partner: Try to seduce me, dude

BerichtOnderwerp: Re: Fun with myself    ma jan 09, 2012 4:06 am

Raine merkte op dat Feline een stil teefje was. Ze praatte niet veel en gaf alleen maar non-verbale reacties op de opdrachten die de roedelleidster haar gaf. Ergens was dit fijn, tegenspraak kon Raine in ieder geval niet verwachten, maar aan de andere kant vond ze het ook prettig om verbale reacties te krijgen waar ze uit op kon halen hoe Feline over haar dacht. Dit was ook pas haar eerste keer dat ze een huil beantwoordde, en ze wilde weten of ze het goed deed en of ze misschien als een beginner overkwam. Maar na al die trainingen die ze met Nathan had gehad leek dat laatste haar zeer onwaarschijnlijk, hoewel ze nu een stuk zenuwachtiger was dan met de hulp van haar mede alfa. Toen Raine Feline de opdracht had gegeven te gaan jagen, was een kort knikje het antwoord en stoof de witte teef weg. Met iets van trots in haar ogen zag het achtergebleven teefje hoeveel moeite er werd gedaan om een prooi te vangen. Het leek er in ieder geval op dat Feline zich écht inzette voor een rol in de roedel, het was niet zo'n eentje die het zich er makkelijk vanaf liet brengen. Dit kon Raine ook opmaken uit het doorzettingsvermogen dat Feline toonde. Het was amper te zien, maar toch kon ze een klein muisje onderscheiden van het gelige zand. Het muisje werd keurig gedood en daarna naast de poten van de witte wolvin op de grond gelegd, waarna deze snel weer op pad ging voor een nieuwe prooi. Raine glimlachte breed en hoopte dat Feline dit stiekem ook zou zien zodat ze zou weten dat ze nu al welkom was in de roedel. Als Nathan haar natuurlijk eerst nog had gezien. Raine was eigenlijk ook best benieuwd naar de leden die Nathan werfde voor The Wanted Wolves. Ze hadden besloten de aanmeldingen om en om af te handelen zodat het voor beide wolven niet te druk zou worden. Rangen zouden pas bij de eerste activiteit worden weggegeven, eerst moest er natuurlijk een beetje overlegd worden. Bij de gedachte aan de komende activiteit begon Raine van binnen te gloeien. Ze had er erg veel zin in, maar was tegelijkertijd ook ernstig benauwd als ze eraan dacht. Wat zouden de leden vinden van hun nieuwe alfa's? Die vraag hing al een tijdje in haar hoofd rond, maar veel aandacht probeerde ze er niet aan te schenken. Om een beetje afleiding te vinden, wierp Raine haar blik weer op Feline, die onder haar moeizaam de zandberg op probeerde te komen, deze keer met een enorm beest in haar bek. Het bruine teefje kon zien dat het een oryx was. Ze likte haar lippen af en wachtte even tot Feline ook het kleine muisje naar boven had gebracht en hijgend naar haar keek. Raine liet opnieuw een glimlach zien. Met een vlug oog beoordeelde ze het gevangen prooi dat voor haar snuit lag. Het zag er goed en roedelwaardig uit. "Je hebt goed je best gedaan, Feline," prees Raine het teefje. "In de roedel zullen we hier zeker blij mee zijn." Eigenlijk wilde ze Feline meteen in de roedel laten, maar Nathan had haar verteld dat er ook een beetje meer informatie over de wolven moest worden verstrekt. Vooral hun verleden was hierbij erg belangrijk. Raine boog zich over de grote oryx en gaf Feline een teken dat ze ook mocht eten door met haar staart een uitnodigend gebaar te maken. Het was tenslotte door het witte teefje gevangen. "Dus, vertel me eens wat over jezelf," nodigde Raine haar uit tot een gesprek. Ze scheurde langzaam een van de achterpoten af en keek af en toe naar Feline om te laten zien dat ze wel degelijk interesse in haar toonde. Als hier niets negatiefs uit kwam, zouden The Wanted Wolves hun eerste lid binnen hebben.

»»-------------¤-------------««


Raine . Dagon
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://newyorkcity.actieforum.com
Feline
avatar

Aantal berichten : 115
Pawprints : 78
Naam : Emma

Karakterprofiel
Roedel: The Wanted Wolves
Leeftijd: 3,5 lentes jong
Partner: Do you want me ? o.o

BerichtOnderwerp: Re: Fun with myself    ma jan 09, 2012 5:28 am

Raine glimlachte naar haar dat ving Feline als goedkeuring op ze glimlachte opgelucht terug. "Je hebt goed je best gedaan, Feline" prees Raine ze liet de gerustellende woorden over haar heen komen. "In de roedel zullen we hier zeker blij mee zijn"Ze luisterde naar Raine's woorden tot er een big smile op haar gezicht stond geplakt. Ze watertanden toen ze de geur van vers vlees haar neus bereikte maar ze wachten rustig af tot Raine haar het teken gaf dat ze mocht eten. Tevreden keek ze naar haar roedelleidster die ook leek te watertanden toen ze over het vlees boog. Ze kwispelde blij toen Raine haar het teken gaf ze zetten een paar stappen naar voren en begon rustig te eten. "Dus, vertel me eens wat over jezelf," nodigde Raine haar uit tot een gesprek, Feline was niet echt spraakzaam maar voor Raine deed ze het graag. Ze slikte even haar stuk vlees door "ehm ik ben niet echt zo spraakzaam en over mezelf vertellen vind ik ook niet zo belangrijk"Begon Feline droogjes. "Ik heb niet echt een "spannend" verleden mijn vader en moeder hebben me goed opgevoed samen met mijn 3 broertjes wat soms nogal hectisch was, het zijn natuurlijk in totaal vier reuen op een nest"Vervolgde ze met een glimlachje ja ze was goed opgevoed in een liefdevol gezin haar broertjes hadden soms irritant kunnen zijn en ruw met het spelen maar verder waren ze vooral erg aardig tegen haar wat ook zou kunnen komen omdat ze de oudste was geweest. "mijn jeugd was dus goed mijn broertjes zwerven hier ergens rond denk ik...Mijn ouders zijn nooit lid van een roedel geweest dus alle regels ect. ken ik nog niet zo goed"zei ze terwijl ze even bloosde nee de regels kende ze nog niet maar dat zou wel komen "Mijn ouders leven niet meer ze zijn overleden bij de zee, ze haden altijd respect voor de zee de zee neemt en geeft zeiden ze altijd wat in dit geval wel waar blijkt te zijn." zei ze met een waterig glimlachje aan haar verleden terug denkend. Ze hief haar kop weer op en keek naar Raine die belangstellend leek te luisteren uit gewoonte boorde haar goudkleurige ogen zich in de haren. "Ik hoorde dat er twee roedelleiders waren maar ik zie er maar één?"vroeg ze neutraal. Ze praatte niet graag over haarzelf waarom zou ze?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Raine
avatar

Aantal berichten : 389
Pawprints : 86
Naam : Megaaaan
Leeftijd : 22

Karakterprofiel
Roedel: The Wanted Wolves.
Leeftijd: 3 years
Partner: Try to seduce me, dude

BerichtOnderwerp: Re: Fun with myself    di jan 10, 2012 3:33 am

Feline leek rustig te wachten tot Raine haar een teken had gegeven om ook te gaan eten. Geduld, dat was ook heel belangrijk voor een wolf, dit was ook zeker een van de punten waar naar werd gekeken. "Ehm ik ben niet echt zo spraakzaam en over mezelf vertellen vind ik ook niet zo belangrijk," zei het witte teefje met een bepaalde ondertoon in haar stem. Maar ik wel, kaatste Raine in haar gedachten terug als antwoord, maar ze hield zich in. Dit was een van de kinderachtige dingen die af en toe naar boven wilden borrelen in haar karakter. Ze was erg van het brutaal terug praten wanneer iets niet helemaal ging zoals ze zelf wilde. Ze wist wel dat dit natuurlijk niet echt een goede eigenschap was van een roedelleider, dus probeerde ze dat zoveel mogelijk te verbergen en had met zichzelf afgesproken alleen te praten wanneer het over de roedel ging, of als het met de opdracht te maken had. De andere opmerkingen bewaarde ze voor later. "Ik heb niet echt een 'spannend' verleden. Mijn vader en moeder hebben me goed opgevoed samen met mijn drie broertjes wat soms nogal hectisch was, het zijn natuurlijk in totaal vier reuen op een nest," vertelde Feline kalm, waarna ze bij haar laatste woorden een glimlach liet zien. Raine knikte begrijpend. Zelf maakte ze met haar moeder en haar zusje haar vader altijd helemaal gek. Hij zeurde altijd over het feit dat hij er het liefst nog een zoon bij wilde hebben, maar dit was natuurlijk als grapje bedoeld. Zo had Raine het in ieder geval wel altijd opgevangen. Ze had gewoon een normale jeugd geleefd, en het was jammer dat haar ouders en haar zusjes haar zo snel hadden moeten verlaten om hun plek hier op Feralis om te ruilen met een plek in de sterren hoog boven haar hoofd. Zouden Feline's ouders eigenlijk nog leven? "Mijn jeugd was dus goed. Mijn broertjes zwerven hier ergens rond denk ik... Mijn ouders zijn nooit lid van een roedel geweest dus alle regels et cetera ken ik nog niet zo goed," ging Feline verder met iets van schaamte in haar stem. Raine lachte haar vriendelijk en bemoedigend toe. Hiermee wilde ze duidelijk maken dat het wel goed zou komen, met die regels. Zelf was ze niet erg streng met zulke dingen, zolang het maar geen chaos zou worden. Ze kon aardig wat hebben van anderen, al vond ze zelf. "Mijn ouders leven niet meer en ze zijn overleden bij de zee, ze hadden altijd respect voor de zee. 'De zee neemt en geeft' zeiden ze altijd wat in dit geval wel waar blijkt te zijn." Het bruine teefje wist niet goed wat hiermee bedoelt werd, maar ze liet het niet merken. Beleefd deinsde ze haar hoofd op en neer om te laten zien dat ze luisterde en het begreep. Het teefje voor haar leek een rustig teefje te zijn, eentje die goed bij The Wanted Wolves zou passen. Ze had geen slechte dingen gedaan in haar verleden, tenminste, voor zover ze haar had verteld. Raine bedacht zich dat Nathan ook wel blij zou zijn met iemand als Feline in de roedel. Ze zou vast een goede aanwinst zijn. "Ik hoorde dat er twee roedelleiders waren maar ik zie er maar één?" klonk het plots. Raine hief haar kop en zag dat ze werd aangekeken. Snel likte ze haar lippen af en haalde de laatste restjes vlees tussen haar tanden vandaan. "Ja, dat klopt. The Wanted Wolves wordt geleid door twee wolven. Alleen hebben we besloten om ieder apart wolven binnen te laten, zodat we het werk een beetje kunnen verspreiden. Zo kunnen we ook veel sneller leden werven," legde ze geduldig uit. Maar Feline had wel gelijk. Het zou vast een beetje raar zijn overgekomen hoe Raine hier in haar eentje stond te bepalen of ze wel of niet bij de roedel mocht. Ze hoopte wel dat het witte teefje zou snappen dat ze Nathan goed zou inlichten over hun nieuwe aanwinst en dat ze elkaar vertrouwden. Maar twee leiders waren nou eenmaal handiger als één, vond ze zelf. Raine slaakte een diepe zucht en keek naar het karkas onder haar snuit. Het was nog lang niet helemaal opgegeten, maar ze zat vol. Ze konden de dode oryx meenemen naar de Crystal Cove, het gebied waar The Wanted Wolves hun onderkomen hadden. Ook schoot haar te binnen dat ze alle puntjes op de lijst had afgewerkt met Feline. Voor alles was het witte teefje geslaagd, en ze was klaar om in de roedel te komen. Raine zou haar nu een rang moeten geven, maar voor ze de rang die zij in haar hoofd had uitsprak, vroeg ze Feline zelf wat voor rang ze graag zou willen hebben. "Feline, je bent een goede jager, dat heb ik wel gezien. Ook merk ik dat je erg geduldig bent en dat je niet graag praat, zoals je al aangaf," begon Raine met een korte inleiding. "Ik heb daarom ook besloten dat je een goede aanwinst zou zijn voor The Wanted Wolves. Maar voor ik je officieel tot lid benoem, zou ik graag willen weten welke rang je voor jezelf in gedachten had." Hierna zou ze Feline vertellen over de eerste activiteit die over een aantal dagen plaats zou vinden. Maar eerst moest ze een antwoord hebben, waarna ze daarop een goed nagedachte keuze zou kunnen maken.

»»-------------¤-------------««


Raine . Dagon
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://newyorkcity.actieforum.com
Feline
avatar

Aantal berichten : 115
Pawprints : 78
Naam : Emma

Karakterprofiel
Roedel: The Wanted Wolves
Leeftijd: 3,5 lentes jong
Partner: Do you want me ? o.o

BerichtOnderwerp: Re: Fun with myself    di jan 10, 2012 6:57 amRaine likte snel haar lippen af even glimlachte Feline ze letten op de kleine details, "Ja, dat klopt. The Wanted Wolves wordt geleid door twee wolven. Alleen hebben we besloten om ieder apart wolven binnen te laten, zodat we het werk een beetje kunnen verspreiden. Zo kunnen we ook veel sneller leden werven,"Legde Raine haar geduldig uit Feline knikte en keek haar vrolijk aan ze had zo het gevoel dat ze de roedel in mocht. Opgetogen kwispelde haar staart iets sneller dan eerst heen en weer. Ze keek op toen ze Raine een diepe zucht hoorde slaken en naar het karkas voor hun keek. Hij was nog lang niet op eigenlijk was het iets te veel voor twee bedacht Feline zich. Had ze zichzelf overschat om een eigenlijk té groot prooidier mee te nemen? Had ze beter een stuk of 5 muizen moeten vangen zodat het een redelijke maaltijd werd. Onzeker keek Feline haar aan misschien kon ze het vlees mee nemen voor de tweede roedelleider om ook respect aan hem te tonen. "Feline, je bent een goede jager, dat heb ik wel gezien. Ook merk ik dat je erg geduldig bent en dat je niet graag praat, zoals je al aangaf,"Begon Raine, "Ik heb daarom ook besloten dat je een goede aanwinst zou zijn voor The Wanted Wolves" Feline haar staart kwispelde nog sneller en liet stof opwaaien. "Maar voor ik je officieel tot lid benoem, zou ik graag willen weten welke rang je voor jezelf in gedachten had."eindigde Raine. Feline had zin om haar helemaal af te lebberen maar ze hield zich in. Dankbaar boog ze haar hoofd en begon toen te praten. "Ik vind het een eer dat u mij in uw roedel wilt hebben en ik beloof dat ik u en uw medeleider goed zal dienen, ik ben inderdaad niet zo'n spreker dus alleen of met z'n tweeën kunnen jagen zal mij een plezier doen"Zei ze vrolijk. Opgewonden stond ze even op om vervolgens weer te gaan zitten, "ik wil het karkas wel meenemen voor uw medeleider, als u dat toestaat?"vroeg Feline opgewekt. Het karkas was zwaar maar door de aderaline die nu door haar aderen stroomde en positiviteit zou ze het wel redden.

»»-------------¤-------------««

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Raine
avatar

Aantal berichten : 389
Pawprints : 86
Naam : Megaaaan
Leeftijd : 22

Karakterprofiel
Roedel: The Wanted Wolves.
Leeftijd: 3 years
Partner: Try to seduce me, dude

BerichtOnderwerp: Re: Fun with myself    wo jan 11, 2012 3:23 am

Raine zag hoe Feline's houding aanzienlijk veranderde toen ze begon te vertellen over de roedel en waarom er twee alfa's waren. Ze leek erg vrolijk te worden, alsof ze dit praatje zag als een acceptatie tot de roedel. Maar zo ver was het nog niet, hoewel het nog maar een paar luttele momenten zou kosten voor het witte teefje haar droom waar kon maken, voor zover het een droom kon zijn. Ook voor Raine zou het een speciaal moment worden; ze zou namelijk het eerste lid, door haar geworven, bij de roedel mogen verwelkomen. "Ik vind het een eer dat u mij in uw roedel wilt hebben en ik beloof dat ik u en uw medeleider goed zal dienen," zei Feline opgetogen nadat Raine klaar was met praten. "Ik ben inderdaad niet zo'n spreker dus alleen of met z'n tweeën kunnen jagen zal mij een plezier doen." Uit deze woorden kon Raine opmaken dat Feline voor de rang als Tracker, een jager dus, zou gaan. Bedachtzaam knikte ze. Dat was precies de rang die ze in haar hoofd had. Het was misschien een beetje oneerlijk dat Raine Feline's vechttechnieken niet had kunnen zien, maar het belangrijkste was dat ze in ieder geval een Tracker hadden die voor het voedsel voor de roedel kon zorgen. Dat zou al een heel grote hulp kunnen zijn bij het uitbreiden van de roedel. Met een glimlach zag het bruine teefje aan hoe Feline opgewonden omhoog was geveerd. Ze verstopte haar blijheid duidelijk niet. Maar goed, het was haar vergeven. Zelf moest Raine ook moeite doen om haar enthousiasme binnen te houden. Het liefst rende ze nu meteen naar Nathan om hem het goede nieuws te vertellen, maar eerst moest ze Feline nog haar nieuwe rang geven, en haar vertellen over de activiteit die al snel zou komen. "Ik wil het karkas wel meenemen voor uw medeleider, als u dat toestaat?" Raine keek opnieuw even naar het karkas onder zich en kon wel raden dat het nog steeds een loodzwaar beest zou moeten zijn, ook al was er al redelijk wat vlees van weggehapt. "De mede-alfa heet Nathan, hij dient ook zo genoemd te worden," zei ze vlug. "Maar je mag het karkas meenemen, dat zal hij erg waarderen." Ze wilde niet te nederig overkomen en verborg dat dus ook in haar stem. Het zou bijna als een bevel klinken als het teefje er geen glimlach aan toe had gevoegd. Met een boog liep ze om het karkas heen en ging tegenover Feline zitten. Ze trok een serieus gezicht en haalde diep adem. "Feline," sprak ze rustig. Ze bleef het teefje voor haar recht in haar ogen kijken. Een dramatische pauze volgde. "Hierbij wil ik je graag verwelkomen bij The Wanted Wolves als Tracker, dat wil zeggen dat je de roedel met je jachttechnieken zult helpen in goede en slechte tijden." Daarna drukte Raine haar snuit tegen de wang van Feline om haar te begroeten en gaf een lik over haar oor. "Welkom," voegde ze er met een grijns aan toe. Voordat ze zich om wilde draaien om daarna weg te rennen, schoot haar iets te binnen. Activiteit. "Je weet dat het officiële gebied van The Wanted Wolves in de Crystal Cove ligt? Je bent daar vrij om te gaan en te staan wanneer je maar wilt, het is nu ook jóuw gebied. Over een paar dagen zal daar een activiteit worden gehouden." Een neutrale uitdrukking lag op het gezicht van het teefje terwijl ze sprak. "Je zult vanzelf wel merken wanneer deze activiteit start, maak je daar maar geen zorgen over." Met deze woorden keerde ze haar kont naar Feline toe en spurtte weg, een gloed van trots over zich heen voelend. Ze hadden hun eerste lid binnen, het eerste lid van The Wanted Wolves!
Raine uit ~

»»-------------¤-------------««


Raine . Dagon
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://newyorkcity.actieforum.com
Feline
avatar

Aantal berichten : 115
Pawprints : 78
Naam : Emma

Karakterprofiel
Roedel: The Wanted Wolves
Leeftijd: 3,5 lentes jong
Partner: Do you want me ? o.o

BerichtOnderwerp: Re: Fun with myself    do jan 12, 2012 4:52 amZe zag hoe Raine even kort naar het karkas, "De mede-alfa heet Nathan, hij dient ook zo genoemd te worden," zei Raine vlug. "Maar je mag het karkas meenemen, dat zal hij erg waarderen."]Ze glimlachte naar haar om het niet als een bevel te laten klinken bedacht Feline zich. Feline volgde Raine terwijl ze met een boog langs het karkas heen en trok een sirieus gezicht. "Feline"Zei ze terwijl ze haar recht aan, "Hierbij wil ik je graag verwelkomen bij The Wanted Wolves als Tracker, dat wil zeggen dat je de roedel met jachttechnieken zult helpen in goede en slechte tijden"Raine drukte haar neus tegen haar wang en gaf een lik over haar oor. In vreugde duwde ze ook haar neus even kort tegen Raine's wang. "Welkom"Voegde Raine er met een grijns aan toe, ze keek Raine met twinkeling in haar ogen aan. "Je weet dat het officiële gebied van The Wanted Wolves in de Crystal Cove ligt? Je bent daar vrij om te gaan en te staan wanneer je maar wilt, het is nu ook jóuw gebied. Over een paar dagen zal daar een activiteit worden gehouden. Feline knikte ze had al gehoord dat Crystal Cove het roedelgebied van TWW was. Je zult vanzelf wel merken wanneer deze activiteit start, maak je daar maar geen zorgen over." Na deze woorden te hebben uitgesproken draaide de zandkleurige wolvin zich om om om zich weg te spurten. Grijnzend keek ze haar na toen Raine uit het zicht verdwenene was kon Feline zich niet inhouden en begon haar opgekropte gevoelens uiten door heen en weer te rennen, te rollen en blije jank geluidjes te maken. Ze mocht zich nu Tracker van TWW noemen te gek toch? Nu alleen nog even dat karkas wegslepen bedacht ze zichzelf

UIT


»»-------------¤-------------««

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudBerichtOnderwerp: Re: Fun with myself    

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Fun with myself

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Feralis :: South :: Sandsorrow Deserts-