PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Ariadne

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ariadne
avatar

Aantal berichten : 15
Pawprints : 32
Naam : Laura
Leeftijd : 21

Karakterprofiel
Roedel:
Leeftijd: 2 jaar
Partner:

BerichtOnderwerp: Ariadne   vr jan 06, 2012 12:20 am

Algemeen:
Naam: Ariadne.
Geslacht: Teef.
Leeftijd: 2 jaar oud.
Ouders: Seth & Natara, ze zijn dood. (Niet in RPG).
Broers/zussen: Geen.
Partner: Geen.
Pups: Geen.

Uiterlijk:
Ariadne is een jongvolwassen wolf. Ze heeft een lichtbruine vacht, die hier en daar wat donkerder bruin gekleurd is, ook is haar vacht lekker zacht. Ze heeft goudbruine ogen en is vrouwelijk gebouwd. Ze is niet heel sterk en zou het in een gevecht niet zo snel winnen van een andere wolf, maar daarentegen kan ze verbazend hard rennen. 

Innerlijk:
Ariadne is geduldig en betrouwbaar, ze zou nooit een ander verraden. Ze is ook zorgzaam en ze houdt van veiligheid en comfort. Ze houdt niet van ruzie en is lief tegen andere wolven. Aan de andere kant kan ze jaloers zijn, al doet ze haar best dat niet al te veel te laten merken. Ook kan ze nogal koppig zijn. Ze heeft een sterke wilskracht en laat zich niet zo snel van haar stuk brengen, al is ze soms een tikkeltje naïef. Ze geeft iedereen een kans en kan bijna altijd goed met anderen opschieten, maar als ze vindt dat iemand haar heeft gekwetst, kan ze lang boos zijn op degene die die pijn heeft veroorzaakt. Ze houdt er niet van om te vechten en zal er dus ook nooit uit zichzelf voor kiezen om een gevecht aan te gaan. Ariadne vindt het heerlijk om te rennen.

Ze houdt van…
- Stabiliteit.
- Natuur.
- Comfort.
- Zonnig weer. 

Ze houdt niet van…
- Opgejaagd worden.
- Ruzie en vechten.
- Regen.

Geschiedenis:
Ariadne is de enige pup van Seth en Natara, twee wolven uit een goede roedel die niet meer bestaat. In de eerste maanden van haar leven, werd Ariadne goed verzorgd. Haar ouders hielden veel van haar en Ariadne speelde veel met de andere pups uit de roedel. Ariadne en de roedel waarin ze leefde hadden een geweldige tijd waarin niet werd gevochten, de ouders hun pups goed opvoedden en iedereen gelukkig was. Maar aan die tijd kwam een einde. Toen Ariadne anderhalf jaar oud was barstte de vulkaan die in het gebied stond waar ze toen leefde uit... Na het dagenlang hevig trillen van de grond, krakende bomen en klotsende rivieren was de vulkaan uiteindelijk uitgebarsten. En ook al had de roedel het wel aan voelen komen, geen van de wolven had verwacht dat het resultaat zo vreselijk zou zijn. Op het moment dat de vulkaan was uitgebarsten bevond Ariadne zich op een behoorlijke afstand van de rest van de roedel, haar moeder had haar nog gewaarschuwd dat ze beter dicht bij de roedel kon blijven maar Ariadne had niet naar haar geluisterd, ze was vrolijk achter een mooie, fladderende vlinder aangerend. Gelukkig voor haar, werkte die afstand in haar voordeel want zij had een voorsprong op de rest van de roedel gehad. Ariadne had nog nooit zo hard gerend, ze sloeg op de vlucht naar een ander gebied en op het nippertje was ze ontsnapt aan de kokend hete lava, magma en giftige gassen. Zonder enig idee te hebben waar de rest van de roedel was belandde ze in Serigala. Een maand later had ze wel door dat geen van de andere wolven uit haar roedel de vulkaanuitbarsting had overleefd... Ariadne wist hoe ze voedsel moest vangen en omdat ze helemaal op zichzelf was aangewezen leerde ze zichzelf snel aan om voor zichzelf te zorgen. Ook al redde Ariadne het best alleen, ze voelde zich na een paar weken behoorlijk eenzaam. Daarom besloot ze op zoek te gaan naar andere wolven, misschien wel een andere roedel... 

Nadat ze een korte tijd had rondgezworven in Serigala, het gebied waar ze in beland was na de vulkaanuitbarsting, besloot ze dat het tijd was om verder te reizen. Ariadne ging op weg en na enkele maanden kwam ze terecht op het eiland Feralis. Ariadne voelde dat ze op de plek was gekomen waar ze wilde blijven. Feralis voelde goed aan, en omdat ze een behoorlijke tijd alleen was geweest, had ze de behoefte om andere wolven te ontmoeten, en zich hopelijk bij een nieuwe roedel aan te sluiten...

Nu: 
Ariadne is nu op zoek naar andere wolven om hopelijk vriendschap mee te sluiten en zich aan te sluiten bij een nieuwe roedel.

Toekomst: 
Who knows what will happen?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Ariadne

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Feralis :: Game Related :: Profielen-