PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 ~ Dysis

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Dysis
avatar
Moderator
Aantal berichten : 373
Pawprints : 86
Naam : Naomi 8D
Leeftijd : 23

Karakterprofiel
Roedel: When time has come, you'll see me
Leeftijd: 3 Years
Partner: Love is for fools

BerichtOnderwerp: ~ Dysis   do jan 05, 2012 12:06 pm

~ D Y S I S ~

This road I walk is paved with broken promises I've made
At least a million times I've fallen
But never will I break~ P A S T
Het was koud in het verre noorden, een gebied waar weinig wolven zich bevonden. Een eenzame nacht was aangebroken. Een zacht geruis door de wind was het enige hoorbare, en de kleine sneeuwvlokjes die naar beneden dwarrelden voegde zich bij de rest van het sneeuw waardoor er een koude en dikke bodem ontstond. Het was een gigantische grote besneeuwde vlakte, wat je normaal een prachtig uitzicht schonk. Deze nacht was het echter anders. Een enorme mistwolk had het terrein overgenomen. Dit wekte vragen op bij de enkele wolven die hier nog ronddwaalden. Een grijze teef had deze onverwachte weerstoestand ook gezien, en mengde zich met de mistslierten. Pootafdrukken werden gevuld met de sneeuwvlokken, en de teef wist dat dit een nacht was om niet snel te vergeten. Hier, onder de volle maan, zou precies om middernacht een pup geboren worden.

Dysis groeide samen met haar moeder op tot ze bijna één jaar was. Het leven werd haar moeder ontnomen, de wolvin die al aardig op leeftijd was kon het vele zorgen voor haar roekeloze pup niet meer aan. Op een dag tijdens een zware sneeuwstorm was haar moeder op jacht gegaan om haarzelf en haar pup te voeden. Dysis wachtte hoopvol op haar moeder in een kleine grot die ze gevonden hadden, maar helaas.. Hoe lang ze ook wachtte, geen teken van de grijze teef. Na twee dagen nog wachtende in de ijskoude grot gelegen te hebben is ze doorgetrokken, haar eigen leven gaan leidden. Sinds die dag is ze als een verbitterde wolf door het leven gegaan.~ A P P E A R A N C E
Haar vacht is gebroken wit met hier en daar een donkere en een lichtere pluk erdoor. Doordat ze in het Noorden opgegroeid is heeft ze een vrij dikke vacht en is ze goed bestand tegen vreselijke kou. Haar ogen zijn vuurrode ogen en als blikken konden doden dan lagen er al heel wat wolven op de grond. Doordat ze op vroege leeftijd alles al alleen moest doen is ze een grote, sterke wolvin geworden. Haar moeder was een grote teef, waardoor zij ook aardig hoog op haar poten staat. Van haar vader weet ze niets af.


~ C H A R A C T E R
Dysis is een sluwe gewetenloze wolvin en spelen met levens van anderen is voor haar het ultieme leedvermaak. Ze is 78 centimeter hoog, herkenbaar aan haar witte vacht, vuurrode ogen en sarcastische toon. Door de jaren heen heeft ze geleerd dat je alles wat je liefhebt ooit kwijtraakt, daardoor houd ze andere wolven liever op afstand en ziet ze het maken van vrienden en het partnerschap niet zitten. Liefhebben beschouwd ze als een teken van zwakte, er valt prima te overleven in je eentje. Ze is erg opvliegerig en heeft een enorme bloedlust, het liefste zet ze haar kaken in nekken van hulpeloze diertjes om zo hun zoetsappige bloed langs haar muil te voelen. Maar vaak weet ze zichzelf wel te beheersen.


~ P A R T N E R / P U P S
Partner: None.
Pups: None.

Waarschijnlijk wordt dit aangepast gaande tijd.


»»-------------¤-------------««


Dysis ~ Cayro

This road I walk is paved with broken promises I've made
At least a million times I've fallen
But never will I break
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

~ Dysis

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Feralis :: Game Related :: Profielen-