PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 բმყղ

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Fayn
avatar

Aantal berichten : 67
Pawprints : 21
Naam : Anouk
Leeftijd : 22

Karakterprofiel
Roedel: My dream floated away.
Leeftijd: 10 Months ;d
Partner: Are you kiddin'?

BerichtOnderwerp: բმყղ   do jan 05, 2012 8:28 amGender: Male
Race: European Wolf
Eye colour: Brownish-gold
Fur: Several brownish-colours ;D
Parents: Speedpaw x Declan
Siblings: Lydia, Deuce, Okina, Black Mamba [R.I.P.]
Partner: ---
Pack: HC None.

::Ppeerrssoonnaalliittyy::
Gek, Ignorant, Slecht, Bemoeial.
Fayn houdt er heel erg van om anderen lastig te vallen, ook al zijn deze groter, sterker of wat dan ook. Hij weet ze bijna altijd op een afstand te houden en zich toch erg te vermaken. Het liefst ging hij met zijn zus Lydia om, naar die is hier nog niet verschenen en hij weet ook niet of dat ooit nog zal gebeuren. Desalniettemin blijft hij toch in zijn goede, maar ook plagerige humeur. Zelfstandig is hij enorm, vanaf een extreem jonge leeftijd liep hij al alleen de wereld te ontdekken. Een moeder was voor hem niet echt nodig geweest.

::Llooookkss::
Fayn heeft vaak een bekende, gekke grijns op zijn gezicht. Hij is een bruine Europese wolf met aardig wat verschillende kleuren bruin in zijn vacht gemixt en zijn ogen kleuren goed bij zijn vacht [goud-bruinig]. Hij heeft lange poten en een slanke bouw. Rennen gaat hem vaak wel beter af dan vechten, maar zijn kracht gaat natuurlijk met elke training omhoog.

::Hhiissttoorryy::
Fayn is geboren in een slecht nest van Speedpaw. Zijn vader heeft hij nooit gekend want die badass had zijn moeder gedekt zonder dat ze enige connectie hadden met elkaar. Fayn wilde zijn vader graag opzoeken, maar het is hem nog niet gelukt en hij heeft ondertussen al lang de hoop opgegeven aangezien hij ook al inzag wat een ongelooflijke sukkel zijn vader eigenlijk was geweest. Maargoed, Fayn wilde op avontuur uit want hij vond het maar saai bij hun hol. Vele verhalen had hij gehoord over de Hidden Crusaders, een slechte roedel. Zo snel als hij het hol uit was ging hij op zoek naar zijn heldenroedel. En hij slaagde. Al snel werd hij opgenomen in de roedel, maar een paar maanden later verdwenen ze en Fayn was weer alleen. Na veel meegemaakt te hebben en een paar siblings verloren te hebben kwam hij hier aan, waar hij zich alweer helemaal gesettled heeft en op zoek is naar nieuw avontuur.

::Ffuuttuurree::
Ruling the world >=) WHO KNOWS?

»»-------------¤-------------««

x Fayn x Elijah x

Ik zal wat inactiever worden nu school weer begonnen is :3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

բმყղ

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Feralis :: Game Related :: Profielen-