PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 × ZΛYИ

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Zayn
avatar

Aantal berichten : 131
Pawprints : 66
Naam : Eirini
Leeftijd : 22

Karakterprofiel
Roedel: xxx
Leeftijd: 2 years 'nd 4 months
Partner: Nobody is good enough for me so far.

BerichtOnderwerp: × ZΛYИ   do jan 05, 2012 7:21 am


× G E N E R A L
Name: Zayn
Gender: Male
Age: 2 years ‘nd 6 months
Pack: none
Species: Canis Lupus
Orientation: Heterosexual
Season born: Autumn
Status: Healthy
× R E L AT I O N S H I P S
Parents: Unknown
Siblings: Unknown
Mate: None
Ex-mate: None
Offspring: None
Positive: None
Neutral: None
Negative: None
× L O O K S
Coat color: A blend of grey and black
Coat structure: Long and rough hair.
Eye color: Brown
Paw pads: Grey
Build: Large and Muscular built
Scars:
Full appearance: Zayn is een redelijk groot en breed gebouwde verschijning die hij waarschijnlijk van zijn vader geerfd heeft. Hij heeft een krachtig lichaam die ook een prima snelheid kan halen bij het jagen wat hem goed van pas komt. Dankzij zijn lichaam is hij ook een prima vechter. Alleen zijn balans en lenigheid valt af en toe over te twijfelen.
× P A C K S
Current Pack: None
Current Rank: None
Former Packs: None
Former Ranks: None
Desired Pack: None
Pack status:
× C H A R A C T E R
Likes: Jagen, vechten, lol maken, sarcasme en de baas uithangen.
Dislikes: Bemoeizuchtige types, pessimisten en domoren.
Wat eens een lieve jonge pup was is langzaam aan door alles in zijn verleden veranderd in wat hij nu is. In zijn gedrag is Zayn nogal moeilijk. Hij trekt vooral de slechte kant op vooral sinds hij steeds ouder aan het worden is. Pas als hij je waardig vind zal hij je met rust laten en zou hij misschien zelfs een vriendschap kunnen sluiten maar als je voor Zayn het niet waardig bent maakt hij er geen probleem van om je kwaad te doen. Zayn kan soms erg agressief zijn maar hij is ook erg beschermend voor degene die hem lief is. Hij is erg zorgzaam en beschermend voor de wolven die hij als vriend ziet. Verder kan Zayn vooral erg arrogant en egoïstisch overkomen terwijl hij dat totaal niet is vanbinnen. Hij is bijna nergens bang voor en stort zich overal bij in wat hem ook meteen naïef maakt. Geen ander dier is voor hem een gevaar. Maar je kunt ook prima lol maken met Zayn als vriend zijnde. Ook hij is wel in voor wat plezier en is absoluut niet het type was ondanks zijn verleden graag alleen is. Hij lijkt vaak hard maar van binnen heeft hij maar een klein hartje wat hem eigenlijk wel weer erg goed maakt maar hij worstelt nogal veel met zijn gevoelens en met hemzelf.
× P A S T
Zayn komt van ver buiten Feralis. Nadat zijn vader zijn moeder had verlaten stond zij er alleen voor met 3 pups en geen roedel die haar kon beschermen. Het werd pas echt moeilijk toen zijn moeder na een paar maanden ook nog overleed aan wonden die ze had opgelopen na een gevecht. Zayn moest toen samen met zijn siblings voor zichzelf gaan zorgen. Hij heeft na de dood van zijn moeder de hoop gehad dat hij zijn vader samen met zijn siblings zou terug vinden ondanks wat hij met zijn moeder had gedaan. Aan zijn vader heeft hij maar vage herinneringen. Het enige wat hij van hem weet dat hij door en door slecht was en eigenlijk totaal niet van zijn moeder hield. Zayn weet maar al te best dat hij degene uit het nest was die het meest op zijn vader moest lijken. Zijn siblings waren net zoals zijn moeder wildkleurige magere wolven en hij was als enige met een donkere vacht en een grote en brede bouw. Zayn herinnerd zich zijn jeugd niet als een prettige periode. Hij heeft moeten vechten om het te kunnen overleven zonder zijn moeder en vooral nadat hij gescheiden was van zijn siblings door een heftige storm waarvan hij niet weet of ze nog leven werd het alleen maar moeilijker. Zayn weet dat het verleden hem gemaakt heeft zoals hij nu is en praat er liever niet over.


»»-------------¤-------------««

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

× ZΛYИ

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Feralis :: Game Related :: Profielen-