PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 ♫ :: Nathan Sykes :: ♪

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Nathan
avatar

Aantal berichten : 392
Pawprints : 72
Naam : Gabri
Leeftijd : 23

Karakterprofiel
Roedel: The Wanted Wolves
Leeftijd: 4,5 years
Partner: If you're the right one..

BerichtOnderwerp: ♫ :: Nathan Sykes :: ♪   wo jan 04, 2012 11:43 pm

xI N F O R M A T I O Nx
Name: Nathan Sykes
Nickname: Nath
Age: 4,5 Years
Inspiration: Nathan Sykes [The WANTED] & Humphry [Alpha &nd Omega]
Gender: - Reu
Partner: If you're the right one...
WolfPack: The Wanted Wolves
Rank: The Wanted - Alpha
Good/Neutral/Bad: Neutral

xA B O U T M Ex
Outside: Nathan's vacht is wit met grijze voet stukjes. Hij heeft wit/grijs achtige oren en heeft een hele zwarte neus. Zijn ogen zijn goud/bruin van kleur. De reu heeft een stevige, sterke bouw. Zijn spieren zijn sterk, maar zijn slecht te zien door zijn dikke witte vacht.
Inside: Nathan is lief, aardig, maar kan ook behoorlijk streng zijn als het nodig is. Maar hij is ook behoorlijk druk/hyper en wil graag plezier beleven. Ook kan hij behoorlijk droog uit de hoek komen, al kan het soms wel eens behoorlijk sarcastisch over komen.

xT H E P A S Tx
History: Nathan werd geboren ergens buiten Feralis, uit een nestje van 3. Samen met zijn broertjes Jay en Siva groeide hij op in een gelukkig wolven gezin, die uit zijn moeder Maxime en zijn vader Tom Sykes bestond en natuurlijk zijn broertjes bestonden. De wolf was speels, speelser dan zijn andere twee broertjes. Ze noemden hem dan ook vaak "Baby Nath", al kon Nathan het zelf niet zo veel schelen. Hij was blij met hoe hij leefde.

Nadat Nathan samen met zijn andere 2 broertjes één jaar oud waren, gebeurde er iets vreselijks. Nathan was samen met zijn broertjes aan het spelen buiten het roedelgebied van de roedel die zijn vader had. Maar het gebied werd veroverd, met geweld door andere wolven. De roedelleden vochten terug en zijn moeder bracht hun drie in veiligheid. Het duurde voor de jonge pups een eeuwigheid voor ze hun vader terug zagen. Vermoeid en zwak, viel hij op de grond. De vijanden hadden een groot deel van de roedel vermoord en veilig waren ze er niet langer.

Nathan verhuisde samen met zijn ouders en broertjes ergens anders heen en zijn vader wilde niet meer een roedel starten. Maar doordat het in Nathan's bloed zat, leerde zijn vader hem hoe hij zich moest gedragen als alpha en wat hij moest doen, al deed Nathan het op zijn geheel eigen manier. Twee jaren streken voorbij en Nathan was klaar gestoomt voor de echte wereld, als alpha. Maar Nathan was nog liever bij zijn broertjes, die hem enorm hadden geholpen. Zijn vader vond dat Nathan wel eens zijn eigen weg moest gaan vinden en verbande hem, met veel pijn in zijn hart, om ooit nog eens met zijn broertjes, moeder en zijn eigen vader om te gaan.

De reu zwierf rond en was somber. Wat had hij toch verkeerd gedaan, iets waar hij geen antwoord op kon vinden. De reu dreeg slecht te worden, maar tot hij plots zag, in een gebied dat je in je leven beter veel plezier kunt maken, dat dan je alleen maar somber doet. Sindsdien is Nathan weer vrolijk, druk en heeft wel droge opmerkingen. De reu zag in, dat je plezier en avontuur samen kon combineren en dat deed hij ook. Hij trok er op uit en kwam overal waar hij maar wilde, zonder dat hij enige toestemming nodig had.

Maar toen kwam hij in Feralis aan gewaait. Iets wat hij in zijn leven nog nooit had gezien. Hij vond het hier prachtig en bleef. Zo zwierf hij nog een aantal maanden rond. Hij was 4 toen hij nog steeds niemand had ontmoet en het duurde ook nog zeker een hele poos, voordat hij iemand zag. Maar toen kwam hij een wolf tegen, een teef, genaamd Raine. Meteen voelde hij zich helemaal goed en wist dat ze een goede vriendin zou worden. De reu kreeg een goede vriendschap met de teef en starte later een roedel. Maar alleen zijn wilde hij niet en vroeg daarom de teef, ze was immers zijn beste vriendin.

De reu zou graag weer eens zijn broertjes en ouders ontmoeten en ze laten zien hoe goed hij het nu heeft, maar ook dat hij een roedel heeft en dat, ondanks alle drukte en hyperactieve gedoe, Raine hem voor een groot deel in toom houd. De reu voelt zich sinds hij Raine heeft ontmoet nog beter. Vroeger had hij dit nooit durven dromen dat hij het tot zijn 4,5e levensjaar niet zoiets mee zou maken, maar toch gebeurde het. Wat de reu ook nog graag doet is onozele dingen mompelen of zingen.

»»-------------¤-------------««


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.rocketscience.forumotion.com
 

♫ :: Nathan Sykes :: ♪

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Feralis :: Game Related :: Profielen-