PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Hoe upload ik een avatar?

Gegroet! Dit is een guide om je te laten zien hoe je een avatar, oftewel schermafbeelding upload. Veel mensen vinden dit fijn, sinds dit meestal een foto is van hoe diegene zijn wolf voorstelt; Het helpt altijd bij medespelers. Het is dus aangeraden een avatar te vinden, bewerken als gewenst, en te uploaden.

Wat is uploaden van bestanden zoals foto's, tekeningen en bewerkingen?

Het is heel gemakkelijk uit te leggen. Als je iets op het web wil zetten, zoals een filmpje, foto of een ander bestand, heb je een uploadservice nodig. YouTube is zo'n service. Maar alleen voor videobestanden. Dus bijvoorbeeld .mp4. Youtube heeft daarbij ook dat het de meest bezochte website in de wereld is, en daarbij mensen hun brood verdienen met het maken van videos en die online zetten. dat kan met foto's helaas niet.

Foto's en dergelijke moet je uploaden op een site zoals Imageshack of Tinypic. Zodra je een foto of iets dergelijks hier upload kan iedereen met de link naar de foto deze zien. Dit kan je dus ook verbinden met sites zoals Feralis, zodat bij elke post je afbeelding word gedisplayt. Gelukkig doet Actieforum (Het bedrijf dat dit forum in de lucht houd) dat automatisch voor je.

Wat heb ik dan nodig om te uploaden en een Avatar instellen?

Je hebt sowieso nodig:

- Een computer
- Een menselijk brein
- Een foto die ergens op je computer is opgeslagen
- Internetverbinding

En hoe doe ik dat dan precies?

Het is redelijk simpel! Volg mijn uitleg goed en ga terug als je het even niet bevat: Je gaat naar 'Profiel', dit staat rechtsboven op de pagina links naast Inbox. Dan klik je op het kopje 'Avatar', zoals hieronder weergeven.


 

Als je een afbeelding hebt staan die je als avatar wilt instellen, klik je op ''Bladeren...'' Dan krijg je dit:

Vervolgens ga je naar de foto die je op je computer hebt opgeslagen, klik je erop en daarna op 'openen'.
Hierna druk je op 'Verzenden'

Et voila! Daar staat je avatar!


*Met dank aan Doreen voor mijn setje!*


- Er komt later nog een guide voor 'Hoe upload ik' als je andere afbeeldingen zou willen uploaden.

Met dank aan Farkas voor deze gids!