PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Setting van de RPG
Wanneer speelt de RPG zich af?
Het is onduidelijk wanneer de RPG zich afspeelt gezien het feit dat er zowel uitgestorven diersoorten als hedendaagse diersoorten leven. We nemen aan dat het rond de 10.000 jaar geleden is. De mens is een nog primitief schepsel, leeft van de jacht en zoekt comfort bij zijn stam. Echter is de evolutie van de overige diersoorten doorgegaan, waardoor er nu een gemengde fauna heerst over het gebied.

Waar speelt de RPG zich af?
De RPG speelt zich af op het eiland Feralis, gelegen op het noordelijk halfrond. Geen mens heeft ooit voet gezet op dit gebied. Hondachtigen hebben het gebied als een ware plaag ingenomen en hebben het gebied tot dat van hun verklaard.
Echter komen er wel mensen voor op de aardbol.
Sommige stammen vereren wolven, en daardoor zijn sommige wolven uit Feralis gesierd door sieraden of tatoeages op het lichaam.

Maar, als er geen mensen in het gebied zijn, hoe kunnen die buitenstaanders dan het gebied binnendringen?
De winters zijn streng in Feralis, en machtig genoeg om de noordelijke ijskappen te laten groeien totdat dit Feralis bereikt. Deze brug is de verbinding tussen het eiland en de andere werelddelen. Deze brug is helaas maar tijdelijk, en smelt weg wanneer het voorjaar aanbreekt.